Start Horoskop Tvoje zvezde za 23. februar, 2010. godina

Tvoje zvezde za 23. februar, 2010. godina

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Situacija zahteva maksimum strpljenja, ali vi nikada niste bili strpljivi. Odatle proizlaze svi nesporazumi ne samo sa okolinom već i sa samim sobom. Na silu želite nešto što ne ide i zbog čega ste na gubitku. Poraz svi teško podnose, a tek Ovnovi! Treba sačuvati živce tako što ćete naći adekvatan ventil. Bavite se sportom ili makar pešačite i budite što više u zagrljaju voljene osobe.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Izuzetno prijatan dan, bar kad je ljubav u pitanju. Doduše, oni koji su već u stabilnoj ljubavnoj vezi biće okruženi prijateljima i stvarima koje im pričinjavaju zadovoljstvo. Pred Bikovima su nezaboravni trenuci, a koliko će od njih profitirati – zavisi od njih samih. Sreću im pružaju fiksni znaci: Vodolije ili Škorpije.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Povedite računa o tome da se ne pogubite u mnoštvu planova. Iako ste sposobni da rešite svaki problem, iako nižete uspehe na sve strane, treba malo usporiti tempo i okrenuti se i samom sebi. To je najbolji način da dođete do duševnog mira, koji vas povremeno napušta. Uskoro krećete na put.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Pošto je na emotivnom planu već duže vreme sve u redu, navikli ste se, pa na to i ne obraćate pažnju. Ipak, ne zanemarujte partnera. Okrećete se onim oblastima života u kojima možete da se dokažeta kao kreativna i sposobna osoba. Svesni toga da je vreme dragoceno, nižete uspehe baveći se duhovnim i spiritualnim oblastima.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Pošto ste trenutno u energetskom deficitu, poslovi su u zastoju. Pasivniji ste nego obično. To vas ni najmanje ne uznemirava jer ste okrenuti ljubavi. Neki Lavovi su u tajnoj vezi ili čeznu za njom. Mašta je odlična kompenzacija za propuste kojih je bilo poslednjih dana. Budite nežniji i plemenitiji prema voljenom biću.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Dan je povoljan za rešavanje poslovnih problema i sklapanje ugovora. Ukoliko ste u bilo kakvoj vezi sa zdravstvenim ustanovama, možete se nadati povoljnom ishodu. Od vas se očekivalo da budete strpljiviji, ali, nažalost, to niste uspeli. Ne brinite – ishod će svejedno biti povoljan. Okrenite se malo i ljubavi.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Divan dan, zar ne? Napokon možete da se prepustite svim životnim radostima. Na sebi svojstven način uživate u tihoj sreći. Ono što vam pričinjava posebno zadovoljstvo jeste sklad koji ste našli u sebi i sa sobom. Partner napokon priznaje svoju grešku i povinuje se vašim pravilima. Unapređenje.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Ušli ste u period koji od vas zahteva ono čega imate u izobilju, a to je snaga. Menjate životne uslove nabolje, što iziskuje mnogo strpljenja, napora i snage, ali to vam ne pada teško. Nagoveštaj povoljnog ishoda burnih emotivnih događaja. Posvetite više pažnje voljenom biću, jer se u poslednje vreme oseća zapostavljeno.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Morate kontrolisati svoje burne reakcije. Pošto je evidentno da se često nervirate zbog sitnica, imajte na umu da to ne samo da opterećuje okolinu već je i dodatno zamara. Ako primetite da vas ljudi izbegavaju, znajte u čemu je stvar. Moguća je malokrvnost, pa povedite računa o ishrani. Partner vas jedini uvek razume, ali to nemojte zloupotrebiti.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Problem emotivne prirode počinje da vas opterećuje. Pošto vam nedostaje elementarna tolerancija kad je partner u pitanju, lako može doći do verbalnih ispada i dužih rasprava. Ukoliko ne promenite odnos prema voljenoj osobi, možete izazvati ozbiljniji i sukob. Čim su emocije jake, i reakcije su burne.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Provodite nezaboravne trenutke sa osobom rođenom u znaku Jarca ili Vage. Nije vam važno koliko će ta sreća trajati, važno je da uživate i zaboravljate na sve smicalice koje vam saradnici nameštaju. Ukoliko iskrsne i neka šarmantna Vodolija, nećete joj okrenuti leđa. Srećno!

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Problemi su dugoročne prirode. Tiču se vaše hipersenzibilne prirode i nesposobnosti da se prilagodite okolini, koja funkcioniše na suprotnim, za vas pomalo iritirajućim talasima. Šta valja činiti? Ili promeniti frekvenciju i prilagoditi se, ili pobeći u svoj svet. Za početak, razmislite kuda ćete na putovanje.

OSTAVI KOMENTAR