Start Horoskop Tvoje zvezde za 22. novembar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 22. novembar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Uploaded with ImageShack.us21.03 – 20.04. OVAN
Pokretljivi ste, spremni za akciju. Za divno čudo, i velikodušni ste, ne gunđate. Iako sporo napredujete, težnja za sigurnošću čini da ne odustajete. U fazi ste kada su poslovne ili emotivne veze značajne za dobro raspoloženje. Bavljanje sportom takođe vam pomaže da zračite entuzijazmom.

Uploaded with ImageShack.us21.04 – 20.05. BIK
Imate snažnu volju, ali i želju da se sa nečim izborite do kraja. Pripadnik ste fiksnog znaka, pa se, ukoliko ne ostvarite ono što ste naumili, možete razboleti. Stoga zadajte sebi manje obaveza kako biste sačuvali zdravlje. Izbegavajte svađe i nepromišljene poteze. Njima ništa ne postižete, samo odmažete sebi.

Uploaded with ImageShack.us21.05 – 20.06. BLIZANCI
Nedostaje vam čvrstina da u nečemu istrajete. Morate se osloniti na veze, bilo intimne bilo porodične, jer ste po prirodi kratkog daha. Iako mislite drugačije, stvarnost vas demantuje. Budite prema sebi objektivniji i bićete samim tim i uspešniji, pa i srećniji. Situacija zahteva veliku prilagodljivost.

Uploaded with ImageShack.us.06 – 20.07. RAK
Iskoristite sopstvene potencijale, ne propuštajte šanse. Nude vam se povoljne prilike, ali lenjost može da utiče na njihovu realizaciju. Pošto je osećaj za kritiku naglašen, ali na uštrb smisla za samokritiku, razmislite o sopstvenim greškama, u cilju pojednostavljenja životnog puta. Treba biti mudar.

Uploaded with ImageShack.us21.07 – 21.08. LAV
Dominirate ljudima i situacijom, i to zahvaljujući enormnim količinama stvaralačke energije. Težnja za poboljšanjem materijalnog statusa čini vas izuzetno pokretnim. Iz svih situacija trenutno profitirate. Vraćaju vam se optimizam i šansa za prosperitet na svim poljima. Sposobnosti su naglašene.

Uploaded with ImageShack.us22.08 – 22.09. DEVICA
Mnogo razmišljate o sebi i o nekim situacijama u kojima je bilo uspona i padova, pa pokušavate da funkcionišete shodno ranijem iskustvu. Uzdržani ste, tako da ambijent u kom se nalazite u potpunosti odgovara vašem raspoloženju. Topla porodična atmosfera sa što manje praznih reči zaista opušta. Uživate.

Uploaded with ImageShack.us23.09 – 22.10. VAGA
Prijaju vam promene. Živahniji ste nego inače. Razmišljate o tome kako da se bavite novim stvarima, ili da se usavršite u novoj oblasti. Na pravom ste putu da to realizujete, pod uslovom da se manete traćenja vremena i okrenete radu. Ovo teško pada, posebno ženskim pripadnicima znaka. Muškim Vagama je lakše.

Uploaded with ImageShack.us23.10 – 22.11. ŠKORPIJA
Težite da se realizujete na materijalnom planu, tako da dan provodite u rešavanju materijalnog pitanja. Važno je obezbediti se – sve ostalo doći će samo po sebi. Izdržljiviji ste nego što ste mislili. Zahvaljujući humoru na sopstveni račun savladavate prepreke. Materijalistička filozofska razmišljanja prijaju.

Uploaded with ImageShack.us23.11 – 20.12. STRELAC
Prati vas optimizam i sreća. Doduše, mogu se aktivirati neraščišćeni računi iz prošlosti. Poželjno je eliminisati negativnosti i sa optimizmom krenuti u nove pobede. Ako ništa drugo, ćaskajte sa prijateljima i provodite više vremena na svežem vazduhu.

Uploaded with ImageShack.us21.12 – 19.01. JARAC
Postoji opasnost od toga da postanete totalno pasivni u sopstvenom komforu. Samoća i udobnost prijaju, ali vas čine lenjim. Nipošto ne dozvolite da to stanje potraje, jer može biti kontraproduktivno. Od pojedinih prijatelja ste se distancirali, i to zbog potrebe za tajnovitošću i uzdržavanjem emocija. Birajte – jedno ili drugo.

Uploaded with ImageShack.us20.01 – 18.02. VODOLIJA
Bunite se zbog ograničenja. Malo preterujete, ali ne biste bili Vodolija da to ne činite. Okolina vas na momente ne shvata ozbiljno, jer neke stavove ispoljavate na neozbiljan način. U fazi ste uspona i napredovanja, oslanjajući se, kao i do sada, isključivo na vlastite snage. Nova ljubav je na pomolu.

Uploaded with ImageShack.us19.02 – 20.03. RIBE
Očekujte period mukotrpnog rada i usredsređenosti na vlastite potrebe. Pošto ste postavili jasne ciljeve, činite sve da ih sprovedete u delo. Osećaj za realnost je jači nego obično, pa na tom putu valja istrajati. Napokon neptunovske osobine odlaze u drugi plan. Potreba za praktičnim stvarima pobeđuje.

OSTAVI KOMENTAR