Start Horoskop Tvoje zvezde za 22. novembar 2009.

Tvoje zvezde za 22. novembar 2009.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

SIPAUSA30041659_000053

Škorpija Ellen Pompeo (10.11.1969.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Bez obzira na nečiju ubedljivu priču i na velika obećanja, primećuješ da stvari idu u pogrešnom pravcu. Kada osetiš da neko narušava tvoja prava ili interese postaješ razdražljiva. Važno je da smisliš novo i efikasno rešenje. Na žalost, ni ljubavna tema nije u potpunosti po tvojoj meri ili ukusu. Partner ima neke prioritetne planove, ali ne odustaješ lako od svojih namera.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Zabrinuta si zbog nečijih reči i to sa dobrim povodom. Ako ti je stalo da sačuvaš svoje interese, potrebno je da se poslužiš malim lukavstvom ili nekim zaobilaznim metodama. Nalaziš se u emotivnom neskladu. Više ti smeta izražavanje partnerove euforije, nego osećaj lične emotivne nesigurnosti. Ulepšaj svoje raspoloženje, opusti se.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Nemoj dozvoliti da neko u tebi pokreće niske strasti ili želju za rivalitetom. Dobro razmisli o svojim prednostima i nedostacima u važnom dijalogu, budi realna. Bez obzira koliko deluješ tajanstveno pred voljenom osobom, ne uspevaš da prikriješ svoje osnovno raspoloženje ili stvari koje potiskuješ u sebi.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Stalo ti je da ostaviš utisak na okolinu, stoga povremeno preuveličavaš svoje ideje ili planove koje promovišeš. Na sreću, dobijaš podršku i neko sa simpatijama ocenjuje tvoju kompletnu pojavu. Bez obzira na tvoj trenutni status, prihvati igru zavođenja koja u tebi podstiče osećanje radosti. Uz voljenu osobu, uvek postoji lepši i uzbudljiviji deo stvarnosti.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Deluješ dinamično, šarmantno i duhovito u izražavanju pred svojom okolinom, tako da ti neko upućuje iskrene komplimente. Lični izazov uvek može da se pretoči u širi uspeh koji ostavlja dobar utisak na okolinu. Stalo ti je da deluješ kao pravi perfekcionista, koji sve drži pod strogom kontrolom ili pod budnim okom. Prijaće ti relaksacija ili boravak u prirodi.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Nalaziš se pred novom dilemom: da li se neko poigrava tvojim poverenjem ili je po sredi izvesni nesporazum koji treba prihvatiti kao prolaznu fazu? Ipak, nema razloga da suviše rizikuješ ili da eksperimentišeš. Stvari koje po tvom mišljenju izgledaju interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja ili odbijanja. Imate drugačija viđenja.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Angažovana si na različitim stranama, ali sve ima svoju zdravu granicu izdržljivosti i pozitivnih mogućnosti.. Ponekad postavljaš velike zahteve pred voljenu osobu. Nema potrebe da potiskuješ istinu u ljubavnom dijalogu. S obzirom da je danas nedelja, prijaće ti kreativan odmor i opuštanje.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Nedostaju ti određeni maniri i više taktičnosti u susretu sa prijateljima, nesmotreno otkrivaš više detalja nego što je potrebno. Čini ti se kako uzalud razmišljaš o nekom romantičnom susretu ili o pogrešnoj osobi, koja nije u tvom emotivnom dometu.Najvažnije je da bolje kontrolišeš impulsivnu stranu svoje prirode.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Preteruješ sa svojim ambicioznim planovima i u želji da se dokazuješ na različitim stranama. Gubiš nečiju naklonost. Očekuju te negativni komentari ili oštre reči kritike. Nemoj dozvoliti da te neko navodi na brzopletost. Nesporazumi koji te prate u dijalogu sa bliskom osobom nisu beznačajni, ali nisu ni tema koju treba uporno ponavljati.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Dobro si raspoložena, pa nema razloga da izmičeš pred „ljubavnim signalima“. Priušti sebi neku omiljenu zabavu i nastavi da budeš opuštena. Ovo je tvoj dan – nalaziš se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi. Ipak, ne bi bilo zgoreg da obratiš pažnju na zdraviji način ishrane.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Ukoliko se nalaziš u neprijatnoj situaciji, nemoj ponavljati pogrešnu priču. Ponekad je teško priznati lični poraz, naročito kada postoji osoba koja bi trijumfovala u takvoj situaciji. Prihvati odgovornost za svoje postupke. Osećaš emotivnu nesigurnost, pa izbegavaj nepotrebna uzbuđenja ili avanturističke porive. Olakšaj svoju savest.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Osećaš potrebu da zavedeš novi red u svojoj okolini, ali to činiš na pogrešan način. Prijatelji imaju različite predstave o zajedničkim interesima i ne razumeju sve tvoje ideje. Potrebno je da uložiš dodatnu energiju. Ukoliko ti emotivni susret ne izgleda previše idilično, nemoj optuživati svog partnera za sve loše trenutke koji trenutno postoje u vašoj vezi.

OSTAVI KOMENTAR