Start Horoskop Tvoje zvezde za 22. decembar 2009.

Tvoje zvezde za 22. decembar 2009.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

00555041_000026

Slavljenica: Vanessa Paradis (22.12.1972.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Sva nerviranja i višak emocija vezani su za kuću i roditelje. Moraš se sa tim nekako izboriti, jer ćeš samo u tom slučaju imati koristi. U protivnom, potiskivanje problema može dovesti do stomačnih tegoba, a u kasnijem stadijumu i do nervoze praćene agresivnim ponašanjem. Ne brini, sve ćeš uspešno prebroditi zahvaljujući podršci voljenog bića.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Imaš samo dobre namere i želiš da svi oko tebe budu sretni i zadovoljni. No, danas će ipak postojati tenzije koje nećeš moći baš tako lako da rešiš. Najbolje je da se ne uplićeš i pustiš druge da to sami reše, jer bi mogla samo dodatno da zakomplikuješ situaciju. Budi im na raspolaganju ako ima zatreba pomoć, ukoliko ne bude potrebno bolje se ne mešaj.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Danas bi najradije dan provela u kući. Nisi raspoložena za rešavanje bilo kakvih problema niti za neke razgovore, jer ti se čini da samo pogoršavaš sve čega se dotakneš. To je samo prolazna faza i bitno je da ne dopustiš da ti ona pokvari raspoloženje. Gledaj unapred, kroz nekoliko dana situacija će biti puno bolja, samo se malo strpi.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Imaš osećaj kao da određene osobe pokušavaju da te kontrolišu. Nemoj se nervirati zbog toga i uporno im na sve moguće načine pokušavati da dokažeš da to neće moći da izvedu. Radije radi po svom, poslušaj šta ti govore, bez živciranja, jer znaš da je konačna odluka tvoja. Nemoj dopustiti da te takve stvari izbace iz takta.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Danas dan posveti tome da se dobro osećaš. Pred tobom je toliko stvari koje već duže vreme želiš da uradiš, ali nikako ne uspevaš da uhvatiš vremena i to stvarno započneš. Ujutro napravi dobar plan kako bi dan što bolje iskoristila. Nemoj dopustiti da te nečija organizovanost izbaci iz takta. Pokušajte da na sve gledaš s nešto pozitivnije strane.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Činiće ti se kao da su svi u tvojoj okolini danas posebno zbunjeni i kao da uopšte ne znaju šta da učine, te da se samo vrte u krug. Ipak, to ne znači da i ti treba tako da se ponašaš. Organizuj dan tako da ga što bolje i što kreativnije iskoristiš.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Ukoliko ti je pošlo za rukom da se opustiš i uz ćaskanje sa prijateljicama normalno da funkcionišeš – biće sve u redu. Posveti pažnju svom mentalnom zdravlju, ne opterećuj se besmislicama i udovolji sebi. Poželjno je činiti stvari koje te čine zadovoljnom. To moraš sama. Od pomoći – slaba vajda.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Jednom kada napraviš raspored želiš da sve ide po planu, a ukoliko ne ide, to te nervira i onda se više uopšte ni ne trudiš. Budi malo fleksibilnija. Neke nove stvari ćeš ubaciti u svoj raspored, dok ćeš neke morati da izbaciš. Na kraju će sve ponovo doći na isto. Samo se smiri i opusti.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Donela si neke odluke i sada ih se čvrsto držiš, što i nije tako dobro. Moraš stajati iza onoga što radiš, ali isto tako bi bilo dobro da budeš malo fleksibilnija i otvorenija jer neke odluke možeš menjati usput i to bi ti moglo dosta olakšati put.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Pred tobom je kreativan i lep dan, tako da nemaš razloga da se žališ. Uživaj u tihoj sreći, ali prvenstveno moraš rešiti neke stvari sa samom sobom. Treba znati do koje mere se žrtvovati za najbliže, jer su oni počeli da zloupotrebljavaju tvoju dobrotu. Ne daj se!

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Znaš nešto što bi moglo biti korisno drugima, ali još uvek nisi sigurna da li to treba sada da podeliš s njima ili da ipak još malo pričekaš. Čak i ako ništa ne kažeš, drugi će primetiti da su se desile neke promene i da situacija nije ista kao pre. Umesto da negativne tenzije nepotrebno rastu, radije im odmah reci o čemu je reč.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Brineš o zdravlju, iako se radi o beznačajnim stvarima. Pošto je kuća trenutni centar zbivanja, nastoj da ambijent učiniš što prijatnijim. Prijatelji koje dugo nisi videla uživaće u tvom društvu. Druženje je stvar na koju se treba fokusirati, jer spasava od depresivnih misli.

OSTAVI KOMENTAR