Start Horoskop Tvoje zvezde za 22. april, 2010. godine

Tvoje zvezde za 22. april, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Preosetljivi ste gotovo u svakom pogledu. Zbog najmanje sitnice se vređate, hoćete prosto da eksplodirate. Pošto to ničemu ne vodi, pokušajte da spasete nerve i smanjite napetost. Poboljšajte odnose sa ukućanima, partnerom i prijateljima. Kontakti sa inostranstvom urodiće velikim plodom. Strpite se, biće i para!

02 BIK
21.04 – 20.05.
Iako više volite da radite u timu, želite da sve bude po vašem. Nerviranja i sukobi postaće neminovni ukoliko ne budete popustili. Morate se odlučiti između tolerancije i samoće. Sredine nema. Sa partnerom vas očekuju divni trenuci. Iako ne ispunjava neke vaše želje, vi razmišljate o tome da nađete način da ga pridobijete, u čemu i uspevate.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Ukoliko budete razumni i ne budete se opterećivali sporednim stvarima, biće sve u redu. Uspećete da vladate pre svega samim sobom, a onda i drugima. U protivnom, nervoza će biti prateća pojava. Nov posao je pod kontrolom. Dobijate priznanje i pokušavate da proširite saradnju. Uspeh.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Stalo vam je do toga da okolina ceni ono čime se bavite, pa teško onom ko samo pokuša da ospori vaše kvalitete. Sukobi su mogući jedino ukoliko neko pokuša da vas potceni. Sva vaša energija usmerena je trenutno na posao i promenu statusa. Ljubavne nesporazume i eventualna emotivna raščišćavanja ostavite za sutra.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Pažnja Lavova usmerena je na usavršavanje, putovanja i sve ono što vole, tj. na mnoge stvari. Ukoliko polažete ispit ili treba da dobijete neku satisfakciju, pravi je momenat. Emotivna nesigurnost je prolaznog karaktera. Od Rakova bežite što dalje, jer će uticati na to da vaši kompleksi dođu do izražaja.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Savetuje se umerenost u poslu, pošto su mogući problemi zbog preterane revnosti. Nervni sistem može biti na udaru. Opterećujete saradnike željom za dominacijom. To najteže podnosi jedna Škorpija, sa kojom možete imati sukob mišljenja, iz kog ćete izaći kao pobednik. Emotivni nesporazumi su u drugom planu.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Na probleme gledate krajnje subjektivno. Razloga za osetljivost, kad bolje razmislite, nemate, ali to je jače od vas. Mogući su zdravstveni problemi, ali ćete ih eliminisati ukoliko na vreme preduzmete konkretne korake. Odlazak na put trebalo bi da poboljša materijalnu situaciju, makar na kratko.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Neizvesno je ko će koga da nadmudri. Blizanci i Device su revnosniji i razmišljaju konstruktivnije. Ukoliko imate emotivnih nesuglasica, grešku tražite u svom jeziku, koji ume da bude i pogan. Partner ne može da pređe preko uvreda. Gde je nestao onaj vaš fatalan pogled kombinovan sa čarobnim osmehom? Pitajte jednog Strelca.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Ljubav, sport, hobi i umetnički afiniteti danas su u prvom planu. Ukoliko se budete usmerili na te stvari, u kombinaciji sa provodom, biće vam lepo. Ukoliko očekujete da vam posao pričini zadovoljstvo, šansa je minimalna. Mlađi ukućani imaju prohteve o kojima morate da razmišljate. Spremajte pare za poklone.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Planetarni aspekti nagoveštavaju fatalnu ljubav ili razočaranja. Sredine nema. Neki pripadnici znaka doživeće nezaboravne trenutke sa voljenom osobom ili u umetničkom radu, dok će neki patiti. Sve zavisi od stava koji ste zauzeli prethodnih meseci. Ukoliko ste bili razumni, ubiraćete plodove. U protivnom…

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Druženja, sedeljke, dobri kontakti i još bolje raspoloženje. Sa Ovnom uspevate da nađete zajednički jezik, sa Lavom nikako. Da li ste razmišljali o tome da u vezu unesete nove momente. Recimo, da partneru pričinite iznenađenje. Dosta se trudio, sad je na vas red. Priredite mu iznenađenje, obradujte ga poklonom, recimo.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Uživajte u ovom danu, neka se on ne svodi na pasivno razmišljanje o sreći i ljubavi. Pokušajte da konkretnim potezima doživite pravu radost. Problem je u tome što se vi često plašite sreće. Bolje se snalazite u strahovima i nezadovoljstvima, jer ste se sa njima saživeli. Menjajte razmišljanja. Što više želite, više ćete dobiti.

SHARE
Prethodni članakVesela Eva
Naredni članakTaylor Swift izlazi sa tri frajera!

OSTAVI KOMENTAR