Start Horoskop Tvoje zvezde za 21. decembar 2009.

Tvoje zvezde za 21. decembar 2009.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

SIPAUSA30055276_000035

Jarac Jared Leto (26.12.1971.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Danas ćeš možda imati osećaj da svaki put kada otvoriš usta i nešto kažeš da je to nešto pogrešno, i što se više trudiš da popraviš grešku, to napraviš još veću. Opusti se malo. Umesto da se brineš kako da nešto pokažeš i dokažeš, radije to pokaži kroz svoja dela. Tada će mogućnost za pogreške biti mnogo manja .

02 BIK
21.04 – 20.05.
Veruješ da će sve biti dobro, ali trenutno ti se to čini manje mogućim nego što je do sada bilo. Nemoj da pokvariš raspoloženje. Bitno je da se potrudiš i da sve što radiš učiniš opreznije nego što si činila do sada. To nije znak za odustajanje nego za samo malo više opreza kod donošenja odluka.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Sada ti se sve čini idealnim i kao da možeš da govoriš bilo šta bez da osećaš bilo kakve posledice. No, bolje bi bilo da ipak to ne testiraš. Ponašaj se normalno, kao i uvek, jer možda sada neće biti posledica, ali bi se mogle pojaviti u budućnosti. Čak i ako ne, ti ćeš u svakom kriznom trenutku misliti da li će se to otkriti ili ne.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Nemoj brzati s nekim važnim odlukama. Ako nisi sigurna šta treba da učiniš nemoj da radiš bilo šta nego razgovaraj s prijateljima, članovima porodice ili partnerom, ako ga imaš. Oni će sigurno imati poneki savet za tebe i tako ti olakšati situaciju koliko budu mogli.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Moraš da potiskuješ osećanja. Pažnju ti poklanja osoba koju ne voliš. U mislima si sa nekim sa kim zbog viših okolnosti ne možeš da ostvariš stalnu vezu. Moraš se zadovoljiti samo trenucima. Smučila su ti se ograničenja u ljubavnom životu. Pitaš se dokle će to da traje? Ne brini, ubrzo će stvari doći na svoje mesto.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Danas će ti se vratiti optimizam u život, ali još uvek si prilično oprezna jer ne želiš da se ponovno vratiš u razočarenja. Toliko toga si prošla da sada jednostavno čekaš šta će će se sledeće desiti. To je logično, ali ponekad se moraš malo opustiti i uživati u trenutku, jer ćeš inače stalno biti neraspoložena.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Danas ćeš biti dobar primer za pozitivno razmišljanje. Tačno znaš šta želiš i pokušavaš da se tome i približiš. Veruješ da si svakim danom tome sve bliža, što je i logično jer vidiš sve što si uspela da uradiš do sada. Nemojte nigde žuriti, sve će biti dobro, samo je bitno da pre svega što uradiš dobro razmisliš i ne brzaš s reakcijama.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Nisi previše zadovoljna svojim planovima za budućnost, no, nemoj dopustiti da ti to pokvari raspoloženje. Sada je bitno da ono što je ispred tebe uradš kako treba i ne brzaš s odlukama. Radi sve najbolje što možeš iz dana u dan. Budi upornija i sve će se rešiti kako si priželjkivala.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Nemaš odgovore na neka pitanja koja te sada muče. Umesto da sediš kod kuće, izađi napolje, druži se s ljudima koje voliš i pričaj o svojim problemima, te saslušaj njihove. To će ti sigurno pomoći jer ćeš videti da i drugi imaju problema, a čućeš i poneki njihov dobar savet.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Malo si izašla iz šablona, ali te okolnosti ponovo vraćaju na staro. Neraspoloženje, razočaranost, pesimizam – i dalje su normalna pojava. Pošto se, izgleda, u takvom stanju dobro snalaziš, ne trudi se da ga prevaziđeš. Mnogi bi odavno učinili nešto da se reše muke.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Naći ćeš se u situaciji koja ti se čini mnogo hitnijom nego što zapravo jeste, i previše vremena ćeš potrošiti na njeno rešavanje. Pokušaj malo da se opustiš. Treba da prođe izvesno vreme kako bi mogla nešto da uradiš jer ti nedostaju neke informacije.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Nalaziš se u raskoraku između želja i mogućnosti. Iako si svesna toga da voljena osoba ne ispunjava tvoje kriterijume – nerviraš se. Pokušaj da prihvatiš sa svim njenim manama i vrlinama, ili je ostavi – nema trećeg rešenja. Bićeš u situaciji koju ćeš ispravno proceniti – ne brini.

OSTAVI KOMENTAR