Start Horoskop Tvoje zvezde za 20. septembar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 20. septembar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Image Hosting by imagefra.me
21.03 – 20.04.
Pošto je opasnost od toga da sebe precenite u fizičkom smislu velika, budite štedljivi sa ulaganjem napora. Dobro promislite o tome šta je vredno pažnje i zbog čega se vredi žrtvovati. Sve drugorazredne stvari svedite na razumnu meru. Izbegavajte sukobe koliko god je moguće. Samo ćete sebi naneti bol, a ništa nećete rešiti.

Image Hosting by imagefra.me
21.04 – 20.05.
Savetuje se krajnji oprez, i to iz više razloga. Opasnost od povreda, agresivnog ponašanja okoline i mnoge druge zamke – danas treba izbegavati. Ukoliko neke stvari znate, biće vam lakše da se koncentrišete i samim tim se ništa loše ne može dogoditi. U protivnom, samo komplikujete život.

Image Hosting by imagefra.me
21.05 – 20.06.
Inventivnost i brzo delovanje u određenoj situaciji pomoći ći vam da odlično funkcionišete. Pošto ćete uložiti maksimum mentalne energije u savladavanje problema, moguća je nervoza. Savetuje se da pojačanu intuiciju osluškujete i pravilno je usmeravate. Ne traćite je.

Image Hosting by imagefra.me
21.06 – 20.07.
Potreba za ljubavlju i seksom zaista je snažna, pa ćete shodno tome i funkcionisati. Ukoliko partner ne uspe da protumači vaše želje, bićete potišteni i nervozni. Pokušajte da budete svesni lepote svakog trenutka. Prihvatite podršku Škorpija i Ovnova. Alergija ili problemi sa grlom.

Image Hosting by imagefra.me
21.07 – 21.08.
Blagi stresovi ne emotivnom planu čine vezu zanimljivijom. Nije vam dosadno. Ne pitate se dokle će osoba pored vas da trpi takvo ponašanje. Niste svesni sopstvenih slabosti, pa pokušavate krivicu da svalite na okruženje. Ako nastavite tako, nećete imati na koga.

Image Hosting by imagefra.me
22.08 – 22.09.
Rešavate bitne stvari, ali po cenu nerviranja. Nikako ne shvatate ponašanje osoba sa kojima ste u direktnoj vezi. Mislite da se one ne udubljuju dovoljno u probleme, a zapravo ste vi preterali sa udubljivanjem. Nađite kompenzaciju u onim stvarima koje volite. Putovanje sa partnerom i dalje je aktuelno.

Image Hosting by imagefra.me
23.09 – 22.10.
Polazi vam za rukom da obavite više poslova koji su se u međuvremenu nakupili. Uživate u harmoniji, zadovoljni uspesima najbližih. Pravite planove za nove poduhvate. Usamljene Vage mogu upoznati osobu svoga života, ukoliko budu, kao po običaju, društvene.

Image Hosting by imagefra.me
23.10 – 22.11.
Svakog čuda – tri dana dosta. Kad vam je dobro, primirite se i očekujete da to stanje večito traje. Pošto je to nemoguće, u fazi ste tihe patnje i potisnutih nezadovoljstava. U svom životu morate nešto iz korena promeniti. Još uvek ne znate šta bi to moglo da bude. Lutate!

Image Hosting by imagefra.me
23.11 – 20.12.
Imaginativne snage su u igri, što je dobro za umetnost, život u svetu mašte i ideala, a loše za praktičan život. Ukoliko to znate, izbeći ćete razočaranja i finansijske gubitke. U protivnom – sekiracija, slabi nervi i besparica. Sa Blizancima ste u dobrim odnosima, dok vas Ribe guše.

Image Hosting by imagefra.me
21.12 – 19.01.
Ukoliko vam partner ne odgovara, to je bar lako… Pošto događaji zahtevaju toleranciju i puno strpljenja, imajte to u vidu. Strelac je na izvestan način neminovan. Nastojte da izgladite odnose, jer od njega na izvestan način zavisite. Planete nagoveštavaju prijatne trenutke.

Image Hosting by imagefra.me
20.01 – 18.02.
Ono što druge izluđuje, vas čini potpuno ravnodušnim. Možda je to jedan od razloga zbog čega vas okolina ne razume najbolje? Trenutno funkcionišete zahvaljujući sjajnoj intuiciji koja vam jasno daje do znanja šta valja činiti. Samo u slučaju da se na nju ne obazirete, pravićete greške u ponašanju.

Image Hosting by imagefra.me
19.02 – 20.03.
Od onog u šta ste dugo ulagali očekivali ste zaradu, koja je, međutim, kasnila. Problem se napokon rešava. Veća količina novca je u igri. Opasnost se može javiti u vidu neugodnosti sa krvnom slikom ili kamenjem u žuči. Oba zdravstvena problema tesno su povezana sa nervnim sistemom. Stoga smirite živce.

OSTAVI KOMENTAR