Start Horoskop Tvoje zvezde za 20. oktobar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 20. oktobar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Uploaded with ImageShack.us21.03 – 20.04. OVAN
Krajnje je vreme da počnete da razmišljate o promeni posla ili o novom načinu pristupa postojećem poslu. Strelac od vas očekuje ispunjenje zadatih obećanja. Ukoliko to niste u mogućnosti, drugi put obećavajte samo ono što možete da ispunite. Okolina je počela da primećuje neke vaše negativne crte.

Uploaded with ImageShack.us21.04 – 20.05. BIK
Ne znate šta hoćete. U stalnoj ste trci, a nemate jasno razrađen plan. Konfuzija vlada na sve strane, pa morate usporiti tempo, sistematizovati poslove i obavljati ih jedan po jedan. Sa partnerom ne ulazite u rasprave, jer rečima ništa ne postižete. Pokažite mu delima gde mu je pravo mesto.

Uploaded with ImageShack.us21.05 – 20.06. BLIZANCI
Pred vama je uspešan poslovni dan. Pošto glavni rezultati dolaze sa izvesnim zakašnjenjem, a vi ste radno orijentisani, na to ne obraćate pažnju. Budite oprezni sa ljudima, jer su mogući kiksevi izazvani nepoštenjem i klevetama. Poželjno je što manje pričati o drugima, više o sebi.

Uploaded with ImageShack.us.06 – 20.07. RAK
Želite da zadovoljite potrebe intelektualne prirode. Nude vam se mogućnosti u vidu izložbi, bioskopa ili literature. Za nešto od ovoga odlučićete se u pauzi između posla i kućnih obaveza. Možda nalazite srednje rešenje, pa dok kuvate ručak čitate zanimljivu knjigu. Dobro se osećate.

Uploaded with ImageShack.us21.07 – 21.08. LAV
Radite izuzetno naporno, tako da nemate snage da se radujete kad završite poslove. Izloženi ste brutalnim napadima sa strane, nasilju i skloni povredama. Ukoliko budete strpljivi i taktični u borbi sa problemima, šansa da uživate u tihoj sreći postoji. U protivnom…

Uploaded with ImageShack.us22.08 – 22.09. DEVICA
Zahvaljujući zdravim rezonima, postižete zapažene rezultate. Bićete u situaciji da nekoga ubeđujete. Povlačite se u samoću kako biste na miru obavili poslove. Ukoliko imate problema sa kožom i refleksnim kanalima, obratite se stručnjaku za savet. Sa Strelcima sledi uspešna razmena ideja.

Uploaded with ImageShack.us23.09 – 22.10. VAGA
Prag tolerancije je opao, pa se nervirate zbog svake sitnice. Taman rešite jedan problem, javlja se drugi. Pošto ste puni idealističkih težnji i maštanja, prizemni događaji vam nikako ne idu u prilog. Sa partnerom raspravljate o tome ko od vas dvoje više vredi. Upadate iz greške u grešku. Dokle?

Uploaded with ImageShack.us23.10 – 22.11. ŠKORPIJA
Sve vam teško pada. Razlog za osećanje težine leži u bolesnom stanju tela i duha. Uzroke treba tražiti u naslednim tegobama, reumatskim problemima ili pokvarenim zubima. Muška populacija potencira nezadovoljstvo. Način na koji to čini zaista je individualan. Da li je u pitanju ljubomora ili nešto drugo?

Uploaded with ImageShack.us23.11 – 20.12. STRELAC
Mnogi Strelci su ušli u povoljan poslovni period praćen dobrom finansijskom situacijom. Volite da radite, naročito ako vas posao i lično zanima. Treba biti oprezan zbog zavidljivih osoba koje ne vide vaš rad, već samo rezultate. Napravite selekciju prijatelja.

Uploaded with ImageShack.us21.12 – 19.01. JARAC
U razgovoru se osećate nelagodno. Možda ste stidljivi ili postoji neki drugi razlog? Planirate da okončate vezu ili prijateljstvo, ali želite da se još jednom uverite u ispravnost tog postupka. Pošto postoji šansa da otputujete, psihički se pripremite za put. Završavate važan posao.

Uploaded with ImageShack.us20.01 – 18.02. VODOLIJA
Razmišljate pretežno o ljubavi. Partner, deca, unučići – sve ih volite. Nepredvidljivošću možete pokvariti odnose sa okolinom. Ukoliko vas neko iznervira, reagovaćete do te mere intenzivno da će sva pomenuta osećanja pasti u vodu. Savet je maksimalna kontrola.

Uploaded with ImageShack.us19.02 – 20.03. RIBE
Uspostavljate dominaciju na poslu. Ukoliko budete sarađivali sa Strelcima, imaćete šansu da ostvarite zajednički profit. Poželjno je popustiti i privoleti se njihovom carstvu. I Škorpije su vam naklonjene. Samo još kad biste uspeli da budete direktniji u zahtevima i da ne izbegavate odgovornosti. Bili biste idealni.

OSTAVI KOMENTAR