Start Horoskop Tvoje zvezde za 20. novembar 2009.

Tvoje zvezde za 20. novembar 2009.

SHARE

Šta ti kažu zvezde za danas?

SIPAUSA30034644_000001

Škorpija Joaquin Phoenix (28.10.1974.)

01 OVAN
21.03. – 20.04.
Ambicije te teraju takvom snagom i brzinom da zaboravljaš da proveriš šta tvoji najbliži misle o tome i kako se osećaju. Istina, ne treba ti odobravanje drugih kako bi ostvarila svoje ciljeve, ali s vremena na vreme nije loše zastati i pitati osobe kojima vjeruješ šta misle o tvojim postupcima.

02 BIK
21.04. – 21.05.
Mesec u devetoj kući daje ti jasniju viziju onoga što želiš od svoje budućnosti. Nažalost, mogla bi da uvidiš kako te tvoj trenutni put baš i ne vodi u budućnost koju zamišljaš. Još nije vreme za promene, ali danas bi mogla ozbiljno da razmisliš šta sve želiš da promeniš i na koji način.

03 BLIZANCI
22.05. – 21.06.
Danas bi mogla da se nađeš u nezavidnoj situaciji ukoliko te partner natera na razgovor i izražavanje emocija vezanih za vaš odnos. Sve bi dala kako bi izbegla jasan odgovor na njegova pitanja. Nema lakog načina da se izvučeš iz ove situacije. Odluči se i sprovedi svoje reči u delo.

04 RAK
22.06. – 22.07.
Želela bi da produbiš odnose sa partnerom jer osećaš duboku vezu među vama. Ako je tvoj partner isuviše zahtevan, mogla bi da se osetiš zapostavljeno, a razgovor da pretvoriš u međusobno optuživanje. “Udaraju” te izuzetno jake emocije, te bi bilo pametnije da se povučeš i razmisliš šta tačno želiš pre nego što uđeš u napete razgovore.

05 LAV
23.07. – 22.08.
Danas je jedan od onih dana kada žališ što si toliko otvorena. Tvoji postupci mogli bi da preplaše nekoga ko nije toliko prodoran kao ti. Teško ti je da uvidiš problem jer ne možeš da razumeš tuđe oklevanje. Ipak, svesno samoograničavanje svojih postupaka danas će ti biti od pomoći.

06 DEVICA
23.08. – 22.09.
Danas si u stanju da iskopaš dubok izvor novih ideja i kreativnosti u sebi. Potrebno ti je samo da pronađeš odgovarajući metod kako da ih integrišeš u svoj dan. Umesto što pokušavaš da zadržiš svoj iznenadni napad genijalnosti, koncentriši se na pronalazak pravog ritma koji će ti omogućiti ravnotežu čitavog sistema.

07 VAGA
23.09. – 22.10.
Imaš ambiciozne planove i uporno pokušavaš da ostvariš svoje ciljeve. Međutim, tvoj uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema razloga da se ponašaš isuviše nametljivo u društvu prijatelja i poznanika. Bolje je da se opredeliš za neko umerenije rešenje. Iznenadni poriv za ljubavnom avanturom može da te razočara.

07 VAGA
23.10. – 21.11.
Očekuju te različite komplikacije, ali to ne treba da utiče na tvoje raspoloženje i koncentraciju u školi. Odloži naporne razgovore ili obaveze koje te suviše zamaraju. Sačuvaj pozitivnu orijentaciju i lepe misli za osobu koja te iskreno podržava. Važno je da osetiš zadovoljstvo i emotivnu prihvaćenost u nečijem društvu.

09 STRELAC
22.11. – 21.12.
Ako te danas drugi pritisnu do krajnjih granica, pokaži zube i zauzmi čvrst stav. Možda ti neće biti lako da postaviš granice jer imaš jakog protivnika. Ne plaši se da otvoreno pokažeš svoje neslaganje – nije važno pobediti u raspravi, bitnije je da drugi shvate šta si želela da im kažeš.

10 JARAC
22.12. – 20.01.
Drugi bi mogli da dobiju više nego su tražili u odnosu sa tobom, jer tvoja osećanja samo što ne izbiju na površinu. I najmanja provokacija može iz tebe izvući poplavu strastvenih emocija, kojima ćeš pokušati da odbraniš osećaj ranjivosti. Tvoj položaj danas nije najbolji pa si sklona iznenadnim promenama raspoloženja.

11 VODOLIJA
21.01. – 19.02.
Imaš tajne koje nisi spremna da podeliš sa drugima. Što više neko bude pokušavao danas da razgovara s tobom, ti ćeš se više povlačiti. Ipak, bićeš u stanju da pokažeš zube kada više ne budeš imala prostora za uzmak. Čak i ako je u pitanju osoba koje se istinski bojiš, nećeš uzmicati.

12 RIBE
20.02. – 20.03.
Društvena situacija bi ti mogla postati poprilično komplikovana jer svaka osoba s kojom komuniciraš ima svoj sklop u glavi prema kom funkcioniše. Mogla bi da pokušaš da “plivaš” protiv svojih osećanja, slepo verujući kako možeš sve zadovoljiti. Bolje budi iskrena i pokaži svoja prava osećanja, čak i ako te to dovede u situaciju bez trenutnog rešenja.

OSTAVI KOMENTAR