Start Horoskop Tvoje zvezde za 20. maj 2011. godine

Tvoje zvezde za 20. maj 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 65. rođendan slavi pevačica i glumica Cher.

21.03 – 20.04. OVAN

Dobre ste volje iako za to nemate konkretnih razloga. Planirate putovanje od kog puno očekujete. Pošto će ono morati da se na izvesno vreme odloži, naoružali ste se strpljenjem. Dan je povoljan za pisanje. Iskoristite ga tako što ćete se uzdati isključivo u sopstvene mogućnosti.

21.04 – 20.05. BIK

Narednih dana će se novac prosto lepiti za vas. Pošto volite da uživate u lepim i luksuznim stvarima, pokušaćete da ih sebi priuštite. Niste neko ko čeka da mu novac padne s neba. Aktivno se trudite da ga zaradite, jer je novac za vas energija koja vam izuzetno prija. Važno je naučiti deliti ga sa drugima.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Za nagli priliv optimizma i samouverenost zahvalite porodici i partneru. Narednih mesec dana ćete blistati na svim poljima, ukoliko ste radili na tome. Važno je znati šta hoćete, a planete će vas podržavati da u tome istrajete. Treba izbegavati sebičnost i diktatorsko ponašanje prema okolini.

21.06 – 20.07. RAK

Bićete u situaciji da nekome učinite uslugu. Ova uloga će vam teško pasti. Ukoliko niste zadovoljni, znajte da ste sami sebi najgori neprijatelj. Ukoliko ne znate da osmislite život, razmišljajte u tom smeru. Nije poželjno opterećivati se glupostima, jer ste skloni psihosomatskim bolestima. Svi problemi idu iz glave.

21.07 – 21.08. LAV

Bićete izvesno vreme u situaciji da se bavite isključivo ličnim problemima. Pošto vam okolina svojski pomaže, uspeh je neminovan. Razmišljate kako da rešite problem u vezi sa partnerom. On je počeo da se povlači, postao je imun na vaše sanjalačke poglede. Gde ste pogrešili?

22.08 – 22.09. DEVICA

Posle kratkog predaha i emotivnih lutanja, ponovo ste počeli normalno da funkcionišete. U želji da dokažete sopstvenu važnost, bićete izuzetno uspešni. Nije prijatno saznanje sa ste sa nekim samo gubili dragoceno vreme. Ponovo je počeo da radi vaš glavni adut – razum. Ambiciozni ste i istrajni.

23.09 – 22.10. VAGA

Ukoliko sebi ne možete da priuštite luksuzne stvari, o njima maštate. Mnoge Vage očekuje avantura, koja se može pretvoriti i u nešto ozbiljnije. Ljubav je nešto što vam pomaže da zaboravite na egzistencijalne probleme. Radi se o širokom spektru osećanja, ona ne moraju biti vezana samo za suprotni pol.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

U fazi ste regeneracije. Način na koji to činite prosto je fascinantan. Kao da do juče niste bili u velikim problemima. Lepši ste i izazovniji nego ikad. Pošto vam se smeši partner u vidu Blizanca ili Device, spremno ga dočekajte. Mogući su finansijski problemi zbog nekontrolisanog trošenja para.

23.11 – 20.12. STRELAC

Pred vama je upravo onakav dan kakav se samo poželeti može: druženja, partnerstvo, skladna emotivna atmosfera. Još ukoliko ste došli do saznanja da su partnerove želje važne isto kao i vaše? Pošto se radi o osobi na koju se apsolutno možete osloniti, poklonite joj više pažnje. Ona to zaslužuje.

21.12 – 19.01. JARAC

Emotivni nesporazumi posledica su subjektivnog pristupa problemu. Ne dozvoljavate drugoj strani da kaže šta misli ili prikrivate osećanja. Dan je povoljan za pisanje i bavljenje umetnošću, a loš za praktične stvari. Fizičku slabost možete prevazići samo pozitivnim pristupom životu, pravilnom ishranom i odmorom.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Vodolije ulaze u izuzetno dobar period. Ovih dana ćete imati više sreće nego pameti, i to ne samo sa partnerom već i sa kreativnim radom. Možda je to jedan od razloga što zračite magnetskom, fatalnom privlačnošću? Ko može da odoli tolikoj količini šarma? Samo Vaga će biti spremna da vas prihvati bez rezerve.

19.02 – 20.03. RIBE

Narednih dana ćete se bolje osećati, ali ćete više vremena provoditi u kući, koja je glavni centar događaja. Jedan od razloga je posao koji je direktno vezan za kućnu manufakturu ili pisanje. Pošto su mogući psihosomatski problemi, sprečite ih u korenu. Pokušajte da u snovima nađete odgovor.

OSTAVI KOMENTAR