Start Horoskop Tvoje zvezde za 20. maj, 2010. godine

Tvoje zvezde za 20. maj, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Zaboravili ste na prijatelja koji čeka na vas da mu date odgovor. Čekanje bi možda moglo zaoštriti odnose među vama,zato mu na taktičan način saopštite šta mislite o svemu. U ljubavi ne očekujte čuda. Partner daje sve od sebe da vam udovolji,ali vama to nije dovoljno.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Danas ste izuzetno osetljivi. Moraćete da se odlučite,iako svakih pet minuta menjate svoju odluku. Ne vrtite se predugo u takvom začaranom krugu,jer šta god da odlučite nećete izgubiti mnogo. Imaćete vanredne izdatke, ali to vas neće mnogo uzbuđivati, jer ste uvereni da ćete lako naći izlaz.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Raspoloženi ste i komunikativni. Ukoliko budete išli na neki put upoznaćete zanimljive ljude. Među njima bi mogla biti i osoba koja će vam se veoma dopasti u svakom pogledu. Dobićete pomoć u vidu saveta od dobrog prijatelja.

04 RAK
21.06 – 20.07.
U poslu se nekada desi da naiđete na sagovornike koji nisu nimalo prijatni.Tako nešto bi vam se moglo dogoditi danas. U ljubavi ne možete pobediti ako krijete prave osećaje,stoga skupite hrabrost i kažite šta vam je na srcu. Izbegavajte alkohol.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Vrlo rado biste pozvali osobu koju ste nedavno upoznali kod vas na piće,ali budite spremni i na negativan odgovor. Ukoliko imate nove ideje za neki posao,pokušajte da dođete do malo više informacija vezanih za tu oblast. Budite oprezni u toku rekreacije, pazite da se ne povredite.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Imate dovoljno vremena da odlučite da li se stvari između vas i partnera mogu poraviti ili je vreme da potražite nekoga ko vam odgovara. Budite štedljiviji, jer vas očekuju veliki troškovi. Na poslu vas očekuje uspeh.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Čuda su ipak moguća i baš u trenutku kada budete pomislili da ne možete rešiti vaš problem desiće se da vam prava ideja padne na um. Previše toga obećavate partneru,a malo od toga ispunjavate.Pripazite da se partner ne razočara u vas.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Saznaćete nešto što vas neće ostaviti ravnodušnim. Stvari počinju da se popravljaju iako ste bili prilično pesimistični. Pripazite se ukoliko kupujete nešto. Neki trgovci znaju i da prevare. Ukoliko ste zaista željni pravog odmora,isključite vaš telefon i uživajte kod kuće.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Izgledate kao neko ko zna šta hoće i ko je predan onome što radi. Pokazujete da nećete ostaviti nijedan posao nedovršen. To će se dopasti osobama u vašoj okolini. Partner bi vam mogao prirediti malo iznenađenje. Na finansijskom planu ćete imati problema.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Niste previše raspoloženi za loše vesti,ali one bi ipak mogle doći do vas,zato budite spremni na to. Pažljivo birajte reči. Nemojte da kažete nešto zbog čega ćete se posle kajati. Finansijska situacija je više nego zadovoljavajuća. Nemate razloga da brinete oko manjih tegoba.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Iako ste u poslednjih nekoliko dana imali sitnije razmirice sa partnerom danas bi sve moglo doći na svoje mesto. Pomirenje će pozitivno uticati i na vas i na vašeg partnera. Neće vam manjkati energije za druženje sa prijateljima ili sportske aktivnosti iako osećate premor.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Previše pričate i vraćate sa na stvari iz prošlosti koje svi žele da zaborave. Zapitajte se čemu sve to. Da li će vam doneti nešto dobro? Možda je pravi trenutak da počnete gledati na stvari iz drugog ugla. Snaga i vera u sebe vam se vraćaju, pa ćete zabeležiti i dobre poslovne rezultate.

OSTAVI KOMENTAR