Start Horoskop Tvoje zvezde za 20. decembar 2009.

Tvoje zvezde za 20. decembar 2009.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

SIPAUSA30037728_000058

Strelac Keith Richards, Rolling Stones (18.12.1943.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Laka uzbuđenja vezana su za planiranje putovanja. Zebnja u srcu s njim u vezi zaista je opravdana, jer je posledica neraščišćenih stvari. Funkcionišeš preosetljivo u raznim vidovima komunikacije, pa lako možeš doći u situaciju da prasneš. To se ne savetuje. Raduj se “bliskom susretu”.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Ko o čemu – ti o ljubavi. Pošto si na tom polju slaba, okreni se pametnijim stvarima, od kojih imaš konkretne koristi. Usmeri se na ono na šta možeš uticati, a usijane glave ostavi za dokolicu. Imaš pametnija posla, posebno kada uzmeš u obzir da je veliko iznenađenje na vidiku. Pohrli u susret uspehu.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Sa nekim ko je daleko uspostavljaš dobar metalni kontakt. To se zove telepatija. Ukoliko ti se dotična osoba ne javi, pozovite ti nju. Znači da si je se uželela. Pošto se dešavaju neplanirane stvari, mogući su talasi blage nervoze, koji samo dolivaju ulje na vatru tekućim problemima.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Pred tobom je uzbudljiv dan u kome pokušavaš da funkcionišeš više emocijama nego razumom. Odluke neće biti ispravne, pa ne prenagljuj u tom smeru, već se strpi izvesno vreme. Potrebno je mnogo mudrosti i zdravog razuma kako bi savladala zamke i preuzela stvari u svoje ruke.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Biće problema ukoliko voljeno biće na strasti ne uzvrati istom merom. Preosetljivost i loše zdravlje, prvenstveno psihičko, trebalo bi kao žena lako da prebrodiš, jer su muškarci Lavovi, iako se nazivaju jačim polom, jaki samo na prvi pogled; u suštini su ranjivi. Potrebna im je čvrsta ženska ruka.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Ukoliko drugarice budu želele da te isprovociraju, nemoj im priuštiti to zadovoljstvo. Ne spuštaj se na niži nivo, jer ćeš kasnije teško moći da se vratiš na sadašnje pozicije, o ljubavi da i ne govorimo. Treba gledati svoja posla, pa pokušaj da ublažiš nalet nervoze i nezadovoljstva.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Pod uslovom da shvatiš suštinu, imaćeš šanse za uživanje. Ali ukoliko počneš da zadaješ sebi pitanja u stilu ‘šta bi bilo kad bi bilo’ – slaba vajda. Samo ćeš se nervirati. Nadamo se da si se odlučila za bolju varijantu. Voljena osoba podržava. Podrži i ti nju, jer ste udruženi jači.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Na momente izlaziš iz stanja letargije. Hvataš se u koštac sa praktičnim stvarima. Svesna činjenice da je problem dugoročnije prirode i da na njega ne možeš uticati, smirila si se. Još ukoliko si poslušala nečiji savet i pročitala između redova… Teško, jer Škorpije su neurotične i slušaju samo sebe.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Ovaj vikend obeležila su prepucavanja sa voljenom osobom. Šta se to sa tobom dešava? Zbog čega toliko histerije oko stvari koje su do te mere proste da se zbog njih ne vredi opterećivati? U takvom stanju ne samo da ne ubrzavaš njihovo rešavanje nego ga još više usporavaš.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Fantastično funkcionišeš na svim poljima. Divno se osećaš. Zadovoljna si odnosima u porodici i društvenim kontaktima. Miroljubivo si nastrojena, prožeta ljubavlju prema čovečanstvu. Takvo stanje pokušaj da prenesete i na bliže okruženje, jer je upravo njemu potrebna tvoja podrška i pomoć.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Blagi talasi nervoze biće u startu ugašeni. Bavi se sportom ili hobijem, druži se s ljudima . Najsretniji pripadnici znaka smirenje nalaze u novoj ljubavnoj vezi. Umetnički orijentisane Vodolije izuzetno su kreativne. Kao što vidiš, sve zavisi od pozicija. Ludo se zabavljaš za vikend.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Mašta ti je pojačana, pa uz njenu pomoć pokušavaš da dođeš do odgovora. Pošto te udaljavanje od stvarnosti samo koči, valja se osloniti na činjenice i potražiti savet adekvatne osobe. U konkretnom slučaju, okreni se praktičnim stvarima i svemu što donosi vidljive rezultate.

OSTAVI KOMENTAR