Start Horoskop Tvoje zvezde za 20. april, 2010. godine

Tvoje zvezde za 20. april, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Zabrinuti ste za sudbinu jedne ženske osobe. Pokušavate da joj pomognete, ali u tome teško uspevate. Stoga će osećanja, kod vas često prenaglašena, biti pomalo povređena. Ko je to pokušao da se sa njima poigra? Krivica leži u vama. Bili ste neoprezni.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Posao koji trenutno obavljate zahteva inspiraciju, ali nje ponekad nema. Pošto osećate potrebu da vam neko sa strane pomogne, bićete debelo razočarani kad ta pomoć izostane. Shvatate da se morate, kao i obično, osloniti na samog sebe, ali i na voljenu osobu. Ona je uvek tu kad vam je najteže.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Za relativno dobro raspoloženje zaslužan je partner. On uspeva da vas pokrene iz učmalosti i odvede na neko pristojno mesto. Bilo da se radi o pozorišnoj predstavi ili o kućnoj sedeljci – lepo ćete se osećati. Pokušavate da verbalizujete osećanja, ali time uništavate spontanost.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Uznemireni ste i pomalo nezadovoljni. Ni sami ne znate šta je uzrok ovog raspoloženja, ali ga prepoznajete, pošto se periodično, bez vidljivih razloga, ponavlja. Morate biti svesni da neke stvari ne zavise samo od vas, ali da ih svakako svojom voljom možete sanirati i ublažiti.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Trenutno bi jedino dobro putovanje moglo da vas pokrene sa mrtve tačke i uzvuče iz svakodnevne kolotečine. Dan provodite negde između sna i jave, stvarnosti i maštarija. Ne sekirajte se, putovanja će biti. Bitno je, uostalom, da imate s kim na njega da odete, a i ako nemate, na putu ćete sigurno upoznati nekog.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Iako nemate opipljivih razloga za sreću – dobro se osećate. Kamen vam je pao sa srca jer se nazire kraj neprijatnosti koje su vas doskora opterećivale. Strpljivi ste, jer sa optimizmom očekujete povoljan ishod događaja. Ono što može da vas na trenutak izbaci iz ravnoteže jeste kratkotrajni zastoj zbog viših sila.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Maštate i planirate. Morate biti konkretniji, kako se ne biste izgubili u pukim iluzijama. Dolazi vreme kad treba krenuti sa reči na dela. Vi ga sa zebnjom i sa nestrpljenjem očekujete. U izvesnu situaciju, s razlogom, mnogo polažete. Obratite pažnju na spoljašnje okolnosti, koje često ne idu naruku.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Stanje se nije bitno promenilo u odnosu na jučerašnji dan. I dalje su evidentna bezrazložna nerviranja i maksimalno trošenje snage na sitnice. Pošto o zdravlju ne mislite dovoljno, morate biti svesni da kad počnete na njega obraćati pažnju može biti već kasno. Vreba vas nova ljubav, možda baš ona prava. Stoga – glavu gore.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Samo se delimično trudite, i to u onim oblastima koje neizmerno volite. Što se ostalog tiče, prebacujete odgovornost na druge. Ukoliko imate pored sebe nekoga ko je spreman da popunjava praznine u vašem životu, blago vama. U protivnom, morate ga naći.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Dobro raspoloženje se nastavlja. Osećate potrebu da učinite nešto kako biste promenili imidž. Razloga za nezadovoljstvo nema. Trenutno su u prvom planu ljubavna sreća i radosne vesti od mlađih ukućana. Čim se bolje osećate, lepše i izgledate. Izražene su umetničke sklonosti.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Problemi na sve strane. Taman mislite da ste se jednog rešili, kad se javlja novi. Pošto važite za osobu koja ume da se sa njima izbori na sebi svojstven način, nemojte se sekirati, već shvatite situaciju kao neminovnu i prolaznu. Uskoro će vam svanuti, jer posle tmurnih oblaka po pravilu dolaze sunčani dani.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Iznenadan događaj vraća vam poljuljani optimizam. Već ste pokušali da odustanete od svega, ali situacija počinje da obećava. Nemojte, po običaju, odmah da gradite kule u oblacima, već se aktivno uhvatite u koštac sa nastupajućim događajima. Ništa vam ne može pasti s neba!

OSTAVI KOMENTAR