Start Horoskop Tvoje zvezde za 2. novembar 2009.

Tvoje zvezde za 2. novembar 2009.

SHARE

SIPAUSA30053251_000034
Ciara je vatrena škorpija

Šta ti kažu zvezde za danas?

Ovan
21.03 – 20.04
Iako se gomila nekih loših stvari dešava oko tebe, ti se super osećaš! Ne sekiraš se baš što malo kasniš na čas i što nije baš sve onako kako si isplanirao/la. Uživaš u druženju i sve gledaš kroz ružičaste naočare.

Bik
21.04 – 20.05
Na ljubavnom planu ti se svašta dešava! Samo nemoj dozvoliti da te neko prevede žednog/nu preko vode! Ti kao da se praviš da ne vidiš neke stvari i živiš u iluziji a to baš nije pametno. Nemoj dozvoliti da te neko prevari.

Blizanci
21.05 – 20.06
Nije ti lako. Gomila problema se nadvila nad tobom, ali ako pogledaš bolje videćeš da to nisu tvoji problemi već od drugih ljudi. Matorci i drugari ti baš i ne pomažu u celoj situaciji, ali ne daj se! Koncentriši se na školu, jer je sad super period za učenje.

Rak
21.06 – 20.07
Trenutno ti je najbitnije da uživaš i da ti je udobno i radiš sve da u tome i uspeš. Ako te neko takne i pokuša da te spreči u tome reaguješ veoma agresivno i ljutiš se. Jasno svima pokazuješ šta želiš i ne daš nikom da ti poremeti raspored.

Lav
21.07 – 21.08
Ovo je veoma osetljiv period za tebe i teško uspostavljaš komunikaciju sa drugima. Moraš se izboriti sa tim i pokušati da objasniš drugima šta te muči. Nemoj da gomilaš nervozu u sebi, jer ćeš kad tad eksplodirati, a to nikad nije dobro…

Devica
22.08 – 22.09
Odličan dan za učenje i dogovore. Sve će biti uspešnije nego što si ikad zamišljo/la. Ukoliko si uvezi provedi ovaj dan sa svojom lepšom/jačom polovinom i zaboravi na sve ostalo. Nemoj da se brineš za druge stvari, naći će se vremena za sve!

Vaga
23.09 – 22.10
Romantika stupa na scenu. Ukoliko ne uspeš da je praktično ostvariš, naći ćeš i druge načine da je ostvariš. Na primer – gledanjem ljubavnih filmova ili slušanjem muzike… Popraviće ti raspoloženje, sigurno.

Škorpija
23.10 – 22.11
Iako nemaš pravi razlog, osećaš se teško i ne vidiš izlaz iz trenutne situacije. Rešenje ipak postoji. Naoružaj se strpljenjem i pripremi se za težak rad. Nemoj se nervirati zbog emotivnih problema, jer ćeš samo zakomplikovati sebi život.

Strelac
23.11 – 20.12
Danas bi mogli da ti se dese neke veoma važne stvari koje će uticati na tvoj život vrlo pozitivno. U školi je sve super i to te čini veoma srećnim/nom. Ali nisi baš skromna osoba, pa ti želiš još zadovoljstava. Bilo bi pametno da se zadovoljiš onim što imaš za sada…

Jarac
21.12 – 19.01
Već duže vreme si pod dobrim astrološkim uplivima, mada toga niste ni svestan/na. E, pa to tje tvoj problem. Većina pripadnika ovog praktičnog zemljanog znaka ne veruje u tajni jezik zvezda, ali ni u sebe. Moraš postati sigurniji/ja i uporniji/ja jer to zahtevaju trenutne okolnosti.

Vodolija
20.01 – 18.02
Ni na šta ne možeš da se požališ. Već dosta dugo ti sve polazi za rukom. Ako se pojave neki emotivni problemi gledaj na to kao na normalnu pojavu. Samo bi Blizanac bio u stanju da ispoštuje tvoje želje?

Ribe
19.02 – 20.03
Pun/a si energije kad su tvoji interesi u pitanju. Ali, čim neko od tebe nešto zatraži, čim moraš da se žrtvuješ za druge, odjednom ti je loše. Zbog čega si postao/la sebičan/na kad to nije svojstveno pripadnicima ovog humanog znaka? Možda imaš opravdanje, ali ipak ne preteruj!

OSTAVI KOMENTAR