Start Horoskop Tvoje zvezde za 2. jun, 2010. godine

Tvoje zvezde za 2. jun, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Sve ukazuje na uspeh, ali do njega ipak još uvek ne dolazi. Mnogi pripadnici znaka su zbog toga nervozni i namršteni. Nabacite osmeh, Ovnovi, i udrite brigu na veselje. Biće svega ukoliko se strpite. Uskoro dolazi i vaših pet minuta. Do tada – trenirajte strpljenje. Možda vam ono nedostaje?

02 BIK
21.04 – 20.05.
Dobro raspoloženje i dalje traje. Sva razmišljanja su krajnje pozitivna, vezana za ljubav, novac i inostranstvo. Mnogi Bikovi će uskoro odlepršati u daleke krajeve, pa nek se ne sekiraju ako je nešto u zastoju. Budite verni partneru ukoliko možete, jer ste na proveri.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Ko će da izađe na kraj sa tolikim mislima koje vam se motaju po glavi? Kako ste Blizanac, ni na momenat ne mirujete. Možda ne bi bilo loše da isključite mozak i prosto ne mislite ni na šta? To je odličan način da izbegnete nervozu praćenu obiljem misli. Strelac vam sprema iznenađenje.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Pao vam je kamen sa srca. Nervoza je prestala i postajete svesni da je bila neopravdana. Većina zbivanja, i prijatnih i neprijatnih, biće vezana za vaš dom i porodicu. Izbegavajte svađe sa ukućanima. Niste uvek u pravu. Na poslu ćete nervirati saradnike perfekcionističkim težnjama.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Srećni ste, zadovoljni i uspešni. Mali broj pripadnika znaka može se požaliti da nije tako. U tom slučaju, radi se o greškama učinjenim u prošlosti, zbog kojih u sadašnjosti snosite konsekvence. Stoga se treba družiti sa Vagama, koje popravljaju raspoloženje. Da nije uzrok tome to što ste se možda zaljubili u gracioznog Bika?

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Napokon ste počeli objektivnije i sa dozom rezerve da gledate na neke stvari i ljude oko sebe. Očekuje vas preokret u profesionalnom životu. Pošto je on povoljan, možete zadovoljno trljati ruke. Naredni potezi će biti krunisani onim što vam trenutno užasno nedostaje – parama. Vodolija će vam pomoći.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
U fazi ste prosperiteta, te sa kamatom nadoknađujete propuštene prilike. Bavite se ne samo umetničkim radom već i drugim poslovima koji zahtevaju kreativnost. O ljubavi da i ne govorimo. Morate obratiti pažnju na to da svojim dominantnim stavom gušite ukućane. Savet: niste najpametniji.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Ili se smirite, ili se prepustite stihiji. U prvom slučaju ćete se osećati fantastično, u drugom možete biti bolesni i nezadovoljni, pa birajte! Savetuje se strpljenje u saniranju loših uticaja koji dolaze iz kosmosa. Preosetljivost i ranjivost.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Pod naglim prilivom energije spremni ste na velika dela. Funkcionišete u stilu “niko i ništa me ne sme sputavati”. Kako sve stvari imaju i tamniju stranu, u konkretnom slučaju morate se čuvati povreda. Obilje misli i događaja smanjuju koncentraciju i dovode do pogrešnih poteza. Oprezno!

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Probleme u komunikaciji rešavate linijom manjeg otpora. Povlačite se u svoj fiktivni svet umesto da se direktno suočite sa izazovima vezanim za okolinu. Pošto to kad-tad morate učiniti, bilo bi poželjno da sa raščišćavanjima krenete odmah. Situacija zahteva odlučnu akciju. Ko reskira, taj i dobija!

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Okruženi ste čitavim životinjskim carstvom: Bikovima, Lavovima i drugim životinjama, koje vam izuzetno prijaju. Još kad tome dodate finansijski uspeh i priznanje… Opustite se i uživajte u trenucima sreće. Ne plašite se da će neko pokušati da vam ugrozi slobodu. Taj se još nije rodio.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Ukoliko vam se ponudi bolji izvor prihoda, ne filozofirajte, već obavezno prihvatite. Nezadovoljni ste samim sobom, jer ste zatajili kada je trebalo promeniti nešto u pristupu problemu. Iako su moguće stomačne tegobe, zdravlje se polako popravlja. Pošto sve ide iz glave, sredite podsvest.

OSTAVI KOMENTAR