Start Horoskop Tvoje zvezde za 2. jul, 2010. godine

Tvoje zvezde za 2. jul, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Precenjujete svoje mogućnosti, što se kasnije može odraziti na vaš ionako osetljiv nervni sistem. Slobodne trenutke iskoristite za bavljenje hobijima. Obavezno šetajte pored vode. Ona će “ohrabriti” vaše ingeniozne ideje, pa ćete biti na pragu stvaranja životnog dela. Imate svesrdnu podršku partnera.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Sa strpljivošću, štednjom i svim stvarima koje vam pomalo teško padaju – moraćete ipak da se suočite. Neka vam za utehu bude saznanje da je rešenje nadohvat ruke i da sada nikako ne smete da odustanete. Ne očajavajte, već iskoristite sve tajne adute. Nije poželjno tražiti od drugih ono što sami niste spremni da uradite.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Tema dana su bračni odnosi. Na bračnom planu ste osetljiviji i zahtevniji nego inače. Smatrate da partner puno traži, a malo uzvraća. Pošto je problem subjektivan, pokušajte da se na izvesno vreme distancirate. Kad se budete uželeli porodice, lakše ćete podneti obaveze koje ona iziskuje.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Okrenutost zdravlju i poslu i dalje je aktuelna. Nije ni čudo kad su vas doskora pratile silne sputavajuće okolnosti. Pošto su neprijatnosti za vama, narednih dana ćete biti u fazi pravljenja planova za dugo toplo leto. Lavor ili korito takođe mogu biti u igri, ukoliko ne otputujete na neko egzotično mesto.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Dan je kao stvoren za ljubav. Kad bolje razmislite, svaki dan je dobar za te stvari, ali vi niste uvek u elementu. Iskoristite povoljne planetarne aspekte i bavite se voljenom osobom. Oni stariji pripadnici znaka fokusiraće se na decu i unučad. I sport je idealno rešenje za dobro raspoloženje.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Pripremate se za duži odmor, ali porodične obaveze vam ne dozvoljavaju da slobodno vreme iskoristite na adekvatan način. Ne dozvolite da vas okolnosti izbace iz ravnoteže, već ih shvatite kao sastavni deo života. Nešto zarad mira i sreće morate i da “odradite”. Pa kad je tako, učinite to stoički.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Pričekajte još koji dan i situacija će se iskristalisati. Nije vam lako, ali izlaz iz trenutnih problema sada se već nazire. Sa letnjim danima trebalo bi da vam bude bolje po svim pitanjima. Sunce unosi optimizam u vaš život i pomaže vam da na izazove gledate opuštenije i kreativnije. Uspeh je na vidiku!

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Kriza je za vama. Osećate se kao novi. Funkcionišete shodno situaciji i iz nje izvlačite maksimalnu korist. Aktivni ste više nego inače, pa iskoristite nagli priliv energije za što konstruktivnije stvari. Ipak, ne preterujte jer možete dobiti upalu mišića. Sa Ovnovima uspostavljate fenomenalne odnose.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Sve se odvija po planu, ali nikako to da uvidite. I dalje ste sumnjičavi, mada bez razloga. Morate savladati razne strahove, posebno one koji su vezani za budućnost. Od prevelike okupiranosti i strepnje nikako ne možete da uživate u sadašnjem trenutku. U tome je glavni problem.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
I dalje ste u fazi maštanja. Pišite pesme, pa ćete nekako isplivati iz zamki koje nose budući događaji, ili idite u prirodu. Uživajte, ako ne možete u voljenom biću, u lepoti prirode i umetničkim delima. Važno je ne očajavati, iako ukućani čine sve da vam upropaste dan. Prijatelji su spas!

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Loše se osećate jer ste pomalo neurotični i skloni preterivanjima. Morate uvek imati na umu kolike su vaše mogućnosti i u skladu sa njima se ponašati. U protivnom, malaksalost i mrzovolja mogu i te kako da vam pokvare raspoloženje. Bavite se duhovnim temama i naći ćete unutrašnji mir.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Samoća je prava stvar. Izuzetno će vam prijati jer ćete na miru moći da razmišljate o nekim novim idejama i planovima. Ukoliko sebi ne budete mogli da priuštite taj luksuz i budete okruženi ljudima – pokušaćete da radite. Zbog nečega ste nezadovoljni. Lako je priznati tuđi deo krivice, a šta je sa sopstvenim?

OSTAVI KOMENTAR