Start Horoskop Tvoje zvezde za 2. februar, 2010.

Tvoje zvezde za 2. februar, 2010.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Iako je želja za ljubavlju prisutna, najverovatnije je da će se svesti samo na maštanja, sem ako niste naišli na ljubav svog života. Krivac za napetost je svako drugi, samo ne vi. Morate biti objektivniji kad je vaša malenkost u pitanju, jer ste zaslužili apsolutno sve što vam se dešava. Preispitajte neke svoje postupke.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Praktični ste možda više nego što bi trebalo. Mirite se sa partnerovim manama, tako da uzimate od njega ono što može da vam pruži. To nije mnogo, ali se bar ne zanosite. Na nov način pristupate svetu oko sebe u želji da izvučete maksimum. Finansijska situacija se popravlja.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Ako ste fizički razdvojeni od partnera, u mislima ste zajedno. Planirate šta ćete da mu kažete kad se budete videli. Kad se to dogodi, shvatićete da treba preći sa reči na dela. Vama više odgovaraju verbalne i mentalne aktivnosti nego fizičke, dok bi partner nešto konkretnije.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Danas ste hiperaktivni. Toliko toga morate da uradite, jer ste preuzeli na sebe teret ne samo porodičnih već i poslovnih obaveza. Slobodne trenutke, ako ih uopšte imate, provodite u društvu omiljene knjige ili u telefonskom razgovoru. Za divno čudo, u dobrom ste raspoloženju. Dokle?

05 LAV
21.07 – 21.08.
Pokušajte da smirite živce i da ne nasedate na provokacije sa strane. Pošto ste u takvom stanju “nezgodni”, lako možete izazvati sukobe većih razmera. Ionako vam ne cvetaju ruže, još bi vam samo to trebalo. Bićete u situaciji da sklapate nova poznanstva.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Javlja se želja za druženjem i analiziranjem situacije. Ukoliko ne organizujete sedeljku, bićete pozvani u goste. Pod uslovom da se dobro osećate, a osećate se, poziv oberučke prihvatate. Raspoloženje će vam podići pismo ili prijatan glas iz daleka. Ishod je više nego zadovoljavajući.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Uspešan dan je pred pripadnicima ovog šarmantnog znaka samo ako se bave umetnošću. Čim krenete u surovu stvarnost, nastaju problemi. Zato, drage Vage, počnite, ako niste do sada, da slikate ili da pišete pesme. Bićete zadovoljniji i lepši. U protivnom ste nezadovoljni i inhibirani.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Shvatate da ste živeli u iluzijama kad je neko od obožavalaca u pitanju. Stanje prevarenosti teško podnosite, ali ste sami doprineli da do njega dođe. Sve je u znaku iluzija i slabosti, ali ne sumnjamo da ćete ovu krizu uspešno i brzo prevazići.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Divno se osećate, a kako i ne biste kad živite u oblacima. Teško vama kad se spustite na zemlju i shvatite svoje stvarne mogućnosti. Za sada, treba od života uzeti maksimum i ne opterećivati se onim što će biti. Probleme i nezadovoljstva ostavite za sutra, a posvetite se voljenom biću.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Ono što predstavlja vaš glavni problem jeste stidljivost. Kad sami ne kažete šta želite, kako će to drugi znati. Ukoliko se izražavate na pasivan način, moći ćete da iskažete ono što vas muči, šta želite i osećate. U protivnom ste za okolinu teški kao zemlja. Birajte!

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
I dalje lutate. Nejasnoće se nastavljaju, bilo da ste uspeli da prevaziđete kriznu situaciju ili ne. Drugi bi na vašem mestu mnogo teže podneli ovu neizvesnost, a vi se odlično snalazite, tako što na prvi pogled delujete smireno. Šta se u Vama zbiva – to niko ne zna. Nešto raščišćavate.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
O dobrim međuljudskim odnosima možete samo da sanjate. Ni sa kim se ne uklapate, bar vi tako mislite. Realnost je, međutim, drugačija. Počinjete da razmišljate o tome da li je sa vama sve u redu. Tešite se, uzrok problema leži u tome što ste osetljiviji od drugih. Treba se izboriti sa samim sobom, što je, priznaćete, najteže.

OSTAVI KOMENTAR