Start Horoskop Tvoje zvezde za 2. decembar 2009.

Tvoje zvezde za 2. decembar 2009.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

SIPAUSA30053012_000010

Strelac Christina Aguilera (18.12.1980.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Aktivno i originalno razmišljaš. Sa prijateljima se družiš razmenjujući svakodnevne probleme i znanja. Pokušaj da sklonost ka kritikovanju svedeš na minimum. Više radi, a manje pričaj. Okolina od tebe očekuje da napokon pređeš sa reči na dela. Nemoj propustiti priliku da negde otputuješ.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Bićeš u situaciji da analiziraš tuđe probleme. To ti neće teško pasti, jer ćeš na taj način potisnuti svoje emocije. Iako teško izražavaš sopstvena osećanja, dobar si slušalac. Velika je veština umeti da saslušaš nekoga. Nedostaje ti samopouzdanje kada je nov izazov u pitanju. Kreni u akciju – zvezde te podržavaju.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Pošto si se naučila pameti, ponašaš se racionalno. Doduše, jezik ti je i dalje brži od pameti, ali to više nije opasno. Nervoza je normalna pojava koju pokušavaš da ublažiš družeći se sa osobama koje te cene. Period u kom se nalaziš odličan je za pisanje i bavljenje naukom.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Mogući su sukobi sa familijom. Rodbina će danas definitivno pokušati da te iznervira. Ništa alarmantno, jer si ti okrenuta interesantnijim stvarima. Maštaš o putovanjima, a intuicija, koja je pojačana, govori da će ih biti. Obuzdaj tvrdoglavost i sa osmehom pređi preko uvreda.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Stalo ti je do činjenica. Funkcionišeš hladno, proračunato, sa željom da profitiraš iz trenutne situacije. Iako akcenat stavljaš na odnos sa porodicom, školske obaveze su ti veoma važne. Ne iznenađuje ni interesovanje za porodičnu raspravu u kojoj aktivno učestvuješ, jer ne možeš da sediš skrštenih ruku.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Period nesporazuma sa voljenom osobom postao je prošlost. Odlično funkcionišete u tandemu, svesni vaših međusobnih kvaliteta. Dokle će to da traje – veliko je pitanje. Čari vaše veze i leže u neizvesnosti! Pokušaj da šarmiraš partnera i utičeš na to da uradi neku za sebe korisnu stvar.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Svađe sa jednim članom porodice postale su sve učestalije. Zapitaj se da li si preterala sa svojim zahtevima i sitničavošću. Ukoliko si rešila da se baviš sportom ili umetnošću, ušla si u odličan period – dobićeš podršku važne osobe. Budi tolerantnija prema bližnjima.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Danas se osećaš pomalo iznevereno jer Venera ostavlja tvoj intenzivni znak i donosi neke neostvarene mogućnosti u otvorenom Strelcu. Iako ti se otvaraju nove mogućnosti, svaka od njih sadrži određenu dozu rizika. Zaista ne znaš šta se sve može dogoditi i to te poprilično uznemiruje.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
U stalnoj si žurbi. To ti odgovara, pošto je lenjost osobina koju ne podnosiš. Ipak, preterana aktivnost stvara nervozu, a nervoza vodi u sukobe sa okolinom. Potrudi se da drugi ne trpe posledice tvojih unutrašnjih previranja i lične uznemirenosti.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Danas bi mogla da se osećaš prilično dezorijentisano. Htela bi da usporiš tempo kojim si dosta dugo živela te da se svakom problemu posvetiš polako i temeljno, ali i sama znaš da za to jednostavno nemaš vremena. Usporiti tempo ne znači iz pete brzine prebaciti u prvu – stvari usporavaj polagano.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Današnji dan neće se ostvarivati prema tvom planu pa nemoj uzalud trošiti previše energije ‘gurajući’ tamo gde ne ide. Budeš li se danas slepo držala svoga plana, mogla bi sebi da stvoriš probleme većih razmera nego da si ostala pod jorganom ceo dan. Razmisli šta su ti prioriteti.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Ako se osećaš iscrpljeno, današnja energija bi ti mogla dati novi naboj za izdržavanje teške situacije. No, nemoj se prerano radovati. Iako će ti biti lakše nego juče i dalje ćeš morati dobro da zapneš kako bi odradila sve što treba. Ostani koncentrisana na školu čak i kada misli krenu da ti beže od previše obaveza.

OSTAVI KOMENTAR