Start Horoskop Tvoje zvezde za 19. oktobar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 19. oktobar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Uploaded with ImageShack.us21.03 – 20.04. OVAN
Sve se dešava iznenada, neplanirano. Poznanstva, savezi, razmena iskustava. Još kad biste umeli da se ne nervirate. Tenzija je postala sastavni deo komunikacije sa okolinom. Stoga su moguće prepirke praćene nasiljem. Poželjno je kontrolisati se. Od Vodolija – što dalje, bar danas.

Uploaded with ImageShack.us21.04 – 20.05. BIK
Okrenuti ste zadovoljstvima. Pošto od partnera imate materijalnu korist, pokušavate da dobijete više od toga. On neće moći da odoli vašim čarima, pa se nadajte “bliskom susretu”. Izbegavajte preterane emotivne reakcije. U odnosima sa suprotnim polom uključite nešto što se zove razum. Biće bolje.

Uploaded with ImageShack.us21.05 – 20.06. BLIZANCI
Nikako da krenete s mesta. Zastoji su počeli da vam idu na živce. Ne dozvolite sebi nerviranja, jer ona utiču ne samo na lepotu već i na zdravlje. Pošto vas i jedan kolega dodatno izluđuje, morate se učiti strpljenju. Bar volite da učite!

Uploaded with ImageShack.us.06 – 20.07. RAK
Problemima prilazite sa distance. Ne želite da se u njih preterano unosite, jer ne nalazite interes za tako nešto. Pošto imate poslovnih uspeha, dobro se osećate i želite da uživate na sebi svojstven način. Zbog čega bi okolina trebalo da vam kvari raspoloženje. Kad ste vi u krizi, nikome ne dosađujete.

Uploaded with ImageShack.us21.07 – 21.08. LAV
Moguća je paraliza nervnog sistema koja utiče na nerealno razmišljanje. Od okoline previše očekujete, a niste svesni laži kojima ste okruženi. Možda je to i bolje, jer se ne opterećujete tračevima; ali, imajte na umu da u komunikaciju treba uključiti neophodnu dozu opreza, da se ne biste razočarali.

Uploaded with ImageShack.us22.08 – 22.09. DEVICA
Naporan dan – jedan korak napred, dva nazad. Sve sami problemi, ali vi ste toliko okupirani poslovima da nemate vremena da mislite na probleme. To je najbolja varijanta, jer će uskoro rezultati rada biti vidljivi, pa ćete moći da u njima uživate na više strana. Finansijska situacija vama je i te kako bitna.

Uploaded with ImageShack.us23.09 – 22.10. VAGA
Komunikativni ste, ali niste zadovoljni. Sve vam smeta, sitničarite. Iako imate podršku prijatelja, nalazite im manu. Pošto se radi o subjektivnim teškoćama, poželjno je okrenuti se pametnijim i korisnijim stvarima – učenju i stručnom usavršavanju. Samo oslanjajući se na sopstvene snage imate šanse da popravite budžet.

Uploaded with ImageShack.us23.10 – 22.11. ŠKORPIJA
Ko o čemu, vi o parama. Očekuje vas puno iznenađenja na materijalnom planu. Za neke Škorpije iznenađenja su prijatna, a za neke ne baš sjajna. Sve zavisi od toga koliko ste časno i odgovorno pristupali poslu. Oni pripadnici znaka koji se nalaze na ivici zakona, lako mogu pasti u neprijatnu zamku. Pravda uvek pobeđuje.

Uploaded with ImageShack.us23.11 – 20.12. STRELAC
Pošto postoji opasnost od povreda i operacija, svesno povedite računa o tome. Izvesni pripadnici znaka planiraju putovanje, ali ukoliko ne mogu da ga odlože, poželjno je da čuvaju kofere, dokumenta i druge stvari, kako ne bi postali žrtve prevara. Partner dodatno pojačava nervozu.

Uploaded with ImageShack.us21.12 – 19.01. JARAC
Pokušajte da se distancirate od svega što vas opterećuje, a da radite ono što vam pričinjava zadovoljstvo. Pošto se većina pripadnika znaka malo bavi sportom, neka sebi u slobodno vreme priušti sat-dva šetnje na svežem vazduhu. Rekreacija bi vam prijala, pa razmilite o ovoj ideji.

Uploaded with ImageShack.us20.01 – 18.02. VODOLIJA
Osetljivi ste na planovima prijateljstva i ljubavi. Pošto od tih segmenata trenutno najviše očekujete, analizirate situaciju, tražeći dlaku u jajetu. Poželjno je počistiti najpre ispred svog praga. Morate shvatiti da ni vi niste idealni, pa ne očekujte to od drugih. Ne nervirajte se bez potrebe i ne budite ljubomorni.

Uploaded with ImageShack.us19.02 – 20.03. RIBE
Uživajte pod zaštitom planeta. Ukoliko se aktivno uključite u razne životne tokove, šanse da uspete biće velike. Vreme brzo prolazi, pa uskoro dolaze restrikcije. Stoga iskoristite povoljan momenat za poboljšanje materijalne situacije. Regulišite odnose sa partnerom.

OSTAVI KOMENTAR