Start Horoskop Tvoje zvezde za 19. maj, 2010. godine

Tvoje zvezde za 19. maj, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Bez obzira na to što se neke stvari odvijaju sporije nego što ste planirali, zadovoljni ste. Radite svoj posao i gledate svoj život. Sa partnerom ste u relativno dobrim odnosima, pa se sami sebi čudite kako to da vam je sve ravno. Morate biti strpljivi i pokušati da ovo stanje maksimalno produžite.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Uživate, kao po običaju, u lepim stvarima. Mašta je danas glavna pokretačka snaga. Pa kad je tako, maštajte; samo pazite da se ne izgubite u planovima. Postoji jedna obaveza koju stalno odlažete. Morate se sa njom suočiti. Što pre krenete u akciju, pre ćete se rešiti i te brige.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Pošto dobro funkcionišete, savetuje se konkretna akcija. Više vam odgovara da pričate i pretresate svoje “ljubavne jade”, kojih zapravo i nema, nego da iz posla izvučete ono što vam je najpotrebnije – novac. Neka vas ne iznenadi nečija pismena izjava ljubavi.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Sentimentalno ste raspoloženi i imate želju da svima pomognete. Pokušajte ipak da napravite distancu, s obzirom na to da ste empatični, tj. da se previše uživljavate u tuđe probleme. Možda bi vam upravo to pomoglo da ojačate imunitet. Okolina je na indirektan način odgovorna za vaše zdravlje.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Situacija se menja ne samo iz dana u dan već i iz sata u sat. Trenutno ste ozareni i optimistički nastrojeni. Počinjete da nazirete izlaz iz mraka. Muški pripadnici ovog fatalnog znaka kreću u osvajačke poduhvate. Ko se sa vama uhvati u koštac, teško njemu. Opustite se i uživajte, jer zvezde rade za vas.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Krećete u akciju. Mnogi bi očekivali da se ta akcija odnosi na posao, ali ni približno. Poput Kazanove, vi krećete u ljubavno-osvajačke pohode. Do te mere vas je neko zaintrigirao da ste zaboravili na pripadnost ovom analitičnom znaku. Počeli ste da gubite ne samo tle pod nogama već i kriterijume. Samo jednom se živi!

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Situacija u kojoj se nalazite do te mere je iskomlikovana da vam nikako ne polazi za rukom da joj se prilagodite. Pošto bi po pravilu trebalo da budete fleksibilni, a niste, moraćete da snosite posledice. Ko vam je kriv kad bi, astrološki gledano, trebalo da predstavljate diplomatičnost. Ona vam definitivno nedostaje.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Pokušavate da se emotivno sredite, ali vam to očigledno teško polazi za rukom. Morate shvatiti situaciju i uzeti u obzir sve okolnosti. Samo tako ćete moći da izbegnete neurotične postupke kombinovane sa agresijom. Morate se urazumiti i biti svesni da nije momenat za ljubavna raščišćavanja. Čekajte!

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Okrenuti ste lepim stvarima, ljubavi i umetničkim događajima. Iako je sreća kratkog veka, biće slatka jer ćete osetiti veliko zadovoljstvo. Vraća vam se samopouzdanje i na poslovnom planu. Privatnici će sklapati fantastične ugovore, a ostali imaju šanse da zarade novac. Obilje ugodnosti.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Nalazite se u prilici da kreirate događaje, pa ćete se i osećati dobro ili osrednje, u zavisnosti od toga kakav ste stvaralac. Niste ni svesni da ste u fantastičnoj situaciji i da na neprijatne događaje možete da utičete snagom volje; ako ništa drugo, makar da se od njih distancirate i okrenete negovanju svog duhovnog bića.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Uživate u popularnosti i sreći. Dan je, između ostalog, kao stvoren za ljubav. Ukoliko se voljena osoba još nije izjasnila, pravi je čas da to učini. Možda neće biti dovoljno direktna, ali će zato u vazduhu leteti varnice na sve strane. Poneće vas plima osećanja i strasti.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Mogući su problemi sa spavanjem i preosetljivost. Osećate se usamljeno. Mislili ste da vam je samoća potrebna, ali shvatate da je imate previše. Ne dozvolite da vas obuzmu zle slutnje, već krenite u provod. Tako ćete izbeći loše raspoloženje, a i problemi se lakše podnose kad se sa nekim podele. Slobodno otvorite srce i dušu.

OSTAVI KOMENTAR