357
Tvoje zvezde za 18. decembar 2009.

Tvoje zvezde za 18. decembar 2009.

357
SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

SIPAUSA30055358_000006

Strelac Alyssa Milano (19.12.1972.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Danas budi diretkna u pokazivanju onoga što želiš u životu. Ne trebaju drugi da ti čitaju misli. Naravno, to drugima pokaži s osmehom i šarmom, a ne kao obavezujuću zapovest. Imaćeš zanimljiv razgovor sa jednim Lavom.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Zvezde ti pomažu da svoje želje izraziš na pravi način. Bićeš uverljiva te ćeš lako doći do zacrtanih ciljeva. Drugi će biti uz tebe, podržavati te, a kao da će, u stvari, samo hteti da budu saučesnici u tvom uspehu.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Tvoja vizija budućnosti ne treba da isključuje potrebe drugih. Ako je ipak takvom napraviš manje su šanse za uspeh, pre ili kasnije ćeš trebati nečiju pomoć, a u takvoj situaciji je nećeš dobiti.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Nemoj se previše opterećivati posledicama. Svaki postupak nosi za sobom nešto, ali ti si danas jednostavno preosetljiva i na sve gledaš negativno. Upravo zbog toga i preuveličavaš moguće negativne rezultate.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Kod tebe je danas ljubav u vazduhu i teško ti je da se u toj situaciji skoncentrišeš na obaveze. Ukoliko nemaš partnera dan posveti druženju i zabavi. Danas odradi samo ono što stvarno moraš, sve ostalo može da čeka.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Iako planovi za druženje treba da čekaju do vikenda, to ne znači da se već sada ne možeš pomalo uneti u tu atmosferu. Kupi neki poklon, opusti se, razmišljaj o dragim osobama. Savetuje ti se da paziš kako hodaš na poledici.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Najbolje ćeš se osećati u društvu i spremna si za zabavu. Umesto da celi dan razmišljaš samo o tome, odmah ujutro se potrudi da obaviš što je moguće više stvari, a popodne uživaj. Dobro funkckionišeš u društvu jednog Jarca.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Ne treba da se povlačiš na marginu i da ćutiši. Iznesi svoje mišljenje, ne trebaš nikoga da uveravaš u to, ali možeš im objasniti svoj stav. Ako to uradiš na pravi način, dobićeš dodatni plus i više će te ceniti.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Ako zauzmeš pozitivan stav tako ćeš se i osećati. I, što je najbolje, tako ćeš delovati i na druge. Stoga odmah ujutro kreni samo s lepim mislima. Izađi iza zadatih okvira, ako pogledaš malo šire otvoriće ti se mnoga vrata.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Nemoj se slepo držati zadatog rasporeda. Budi fleksibilna. Ne očekuj od drugih da prilagođavaju svoje obaveze prema tebi, možeš i ti svoje njima. Čak i ako ne budeš imala kontrolu nad dnevnom rutinom, na kraju dana sve će izgledati isto.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Više zadovoljstva će ti doneti ako se danas posvetiš drugima, nego ako druge pokušaš da nagovoriš na svoj plan. Iako ti se ne čini tako, promene ti mogu otvoriti nove vidike. Kada izlaziš iz kuće, dobro se obuci jer je moguća prehlada.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Danas budi oprezna. Čak i ako imaš osećaj da sve ide po planu, dva puta proveri činjenice. Nemoj dozvoliti da ti se u žurbi potkradu neke sitnice. Komplikovane probleme koje ne moraš da rešiš danas, radije ostavi za neki drugi dan.

19 KOMENTARA

 1. Lezbejko gloopa,nemoj se wredjash……..A skida se gola sto puta
  Mozda ti to ne widis,ali kako bi drugacije mogli da naprawe sirenu od nje…kako se kupala gola u kadi,pa je kol doshao i pejdz u kupatilo a ona je ustala iz kada i bila je gola(ep.kad joj je kol dao prsten )………a pogledaj njene filmove i videces da u 60% glumi neku lezbejku,…………………..ZATO CUTI !!!

 2. Haha. . . Ne, hvala, mozes ti da uzivas sa njima. . . .Mislim na muskarce. . . .
  Ti si prvi poceo da se svadjas, majmune glupi!!!!!!!!!!

 3. ZATO SHTO JE ONA MENE POCHELA DA VREDJA DA SAM JA GEJ,A REKAO SAM DA NISAM,ALI TAKVOJ OSOBI SE NISHTA NE MOZE DOKAZATI,JER ZIVI U SVOM SVETU……….-.- ……I BOLI ME UVO AKO ONA JOS NESHTO OVDE NAPISHE >>>>>>>>>>>>>>>>>>>JA TO NISAM !!!! <<<<<<<<<<<< !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ZA MIXYUS5
  BYE LOSER……….<< ZA NINU…………

 4. ALYSSA je najboljaaa glumicaa na svetuuuuuuuuu.Alyssaa volim teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 5. SLusaj Ninaa nemoj se nervirat bezvezee,sta in znaa vidiss da jos iz pelena nijee izasaoo…………………..Neka grehotaa……..

 6. Sta je sa tobom Lazareeeeee,ona nije lezbejkaaaaa,ako nisii pomesaoo sa nekim od svojih bliziii…hahaha,salim seeee,ne diraj Alyssu

 7. Sta je sa vama ?? lol…………….razumem da je volite,ali ako mi ne verujes da stalno glumi neke lezbejke u filmovima (Cari nije film) idi na utube,mozda nadjes nesto…………………Za Dzanu…………..i za scene sirene,morala je da se skida gola ili polu gola…..ne bitno……………..i necu vise ovde da komentarisem………i ne zanima me shta ces napisati…………….
  PS ja nisam rekao da je ona lezbejka,nego da glumi lezbejke,msm mozda i jesam,ali mislio sam na sceni,a za njen privatni zivot me zabole
  aj zdravo..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.