Start Horoskop Tvoje zvezde za 17. septembar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 17. septembar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Image Hosting by imagefra.me
21.03 – 20.04.
Već duže vreme ste pod snažnom dejstvom uticaja saradnika i okoline uopšte. To se odražava na sve segmente života, naročito na privatni život. Ne dopustite da vam uplivi sa strane dovedu u pitanje ljubavnu i porodičnu idilu. Za koji dan, sve će krenuti nabolje.

Image Hosting by imagefra.me
21.04 – 20.05.
Ozbiljniji ste i odgovorniji nego što bi trebalo. Ne osećate se najbolje, što se odražava na okolinu. Namećete joj svoje stavove koji ponekad nisu na mestu, pa se može desiti da sa nekim dođete u konflikt: biće uzbudljivo. Lavovi i Škorpije su težak zalogaj. Ako već ne možete da ih izbegnete, distancirajte se od njih.

Image Hosting by imagefra.me
21.05 – 20.06.
Optimizam se oseća u vazduhu. Naziru se povoljne prilike za preokret u zanimanju ili u nečem do čega vam je stalo. U fazi ste sakupljanja znanja i korišćenja ranijih iskustava, kako se sve ne bi svelo na puko teoretisanje. Srećne okolnosti idu vam naruku. Iskoristite ih.

Image Hosting by imagefra.me
21.06 – 20.07.
Radite više poslova istovremeno, što se odražava na kvalitet. On ni izdaleka nije onakav kakav bi trebalo da bude. Pošto je želja za sticanjem znanja jaka, ali i želja za samoćom, u izolaciji čitate stvari koje proširuju horizonte i smiruju. Dobro se osećate, jer ste našli unutrašnji mir.

Image Hosting by imagefra.me
21.07 – 21.08.
Svi vaši poduhvati odvijaju se sporo i mukotrpno. Možda je to subjektivni doživljaj, ali saznanje da na malo koga možete da se oslonite zaista je bolno. Kao da je svima potrebna vaša podrška, a vama, budući da ste slabi i ranjivi, teško pada ta uloga. Savetuje se odmor uz laku literaturu i muziku.

Image Hosting by imagefra.me
22.08 – 22.09.
Srećni preokreti praćeni iznenadnom promenom sudbine – čine naredne trenutke zanimljivim. Ukoliko niste na odmoru, ili ukoliko razmišljate o ugovorima i finansijskim transakcijama, pravi je momenat za ostvarenje povoljnog ishoda. Ako ne iskoristite šansu koja vam se nudi, moraćete još dugo da čekate.

Image Hosting by imagefra.me
23.09 – 22.10.
Ozbiljni ste i odgovorni, mada vam se čini da ne vidite pomak. Dugo želite da krenete s mesta, da se životne prilike poboljšaju, ali je sve izuzetno teško. Niste neko ko ima strpljenja. Pošto ćete danas bez sumnje biti naglašeno nervozni i napeti, to će osetiti prvenstveno partner i ukućani, pred kojima nemate kočnice.

Image Hosting by imagefra.me
23.10 – 22.11.
Idete iz krajnosti u krajnost. Osećate da ste snažni i spremni za vođenje životnih bitki, da biste ubrzo pali u kontradiktorno raspoloženje. Pritisak u grudima ne opada, osećaji nezadovoljstva i sputanosti ne jenjavaju. Teško vam je. Za utehu, situacija će se uskoro promeniti.

Image Hosting by imagefra.me
23.11 – 20.12.
U nešto polažete nade, mnogo očekujete, unapred se radujete. S razlogom, jer će vam izvesna osoba pričiniti veliku radost i obradovati vas poklonom. Kod većine pripadnika znaka to se odnosi na inostranstvo, dok mlađi Strelci rade na proširenju porodice.

Image Hosting by imagefra.me
21.12 – 19.01.
Ozbiljan pristup problemima karakterističan je za pripadnike ovog realnog znaka. Boli vas saznanje da ste sami na svetu kad imate problema, a da zdušno pomažete u rešavanju tuđih. Trenutno se spremite na neugodnosti vezane za kostobolju ili zube. Pokušajte da ih sanirate na vreme.

Image Hosting by imagefra.me
20.01 – 18.02.
Sve je lako i jednostavno, jer vam mlađi ukućani pričinjavaju radost i ulivaju nadu u to da ćete lakše prebroditi kriznu situaciju. Dan provodite u znaku lepih stvari, slavlja, druženja, ljubavi i hobija. Na momente, u drugi plan potiskujete zdravstvene probleme. Sa Blizancima nalazite zajednički jezik. U duetu se radujete.

Image Hosting by imagefra.me
19.02 – 20.03.
Nalazite se u beznadežnoj situaciji ili vam se bar tako čini. Biće da je u pitanju ovo drugo. Kod pripadnika ovog nepraktičnog znaka, sve varijante su u igri. Morate pojačati praktičnu komponentu, baviti se onim stvarima koje pojačavaju sigurnost, jer vam samopouzdanje očigledno nedostaje.

OSTAVI KOMENTAR