Start Horoskop Tvoje zvezde za 17. avgust, 2010. godine

Tvoje zvezde za 17. avgust, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Relativno uspešan dan, pod uslovom da ne preterate sa idealizovanjem. Morate biti realniji i umereniji u svakom pogledu. Ukoliko su posao i učenje u pitanju, pomoć od prijatelja stiže u pravi čas. Za dobro raspoloženje zaslužan je uticaj partnera. On vam šalje dobronamerne vibracije.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Okrenuti ste poslu koji obavljate do perfekcije. Nesporazumi sa suprotnim polom polako nestaju. Imate šanse da obnovite staru vezu ili da sa partnerom, posle dužeg perioda, nađete zajednički jezik. To se dešava jer postajete tolerantniji. Predosećate pozitivan ishod događaja.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Ništa vam se ne radi. Samo želite da uživate u životu. Problem nastaje ukoliko vam se za to ne pruže mogućnosti. Porodični odnosi se popravljaju. Planirate duži put ili saradnju sa inostranstvom. Pošto je umetnički talenat naglašen, iskoristite ga na pravi način.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Ne dozvolite da vas obuzme samo Rakovima svojstven oblik inercije. Pod uslovom da se aktivirate, novac će se lepiti za vas. Materijalna dobra ne samo da volite već uživate i u njihovom gomilanju. Prisutna je naglašena doza seksualnosti, praćena prekomernim uživanjem u jelu i piću. Oprezno!

05 LAV
21.07 – 21.08.
Šarm koristite da biste izbegli poslovne zamke. Sa partnerom sklapate primirje, svesni da ste preterivali. Mnogi Lavovi će upravo u ovom periodu pokušati da stabilizuju bračno-partnerske odnose, neki čak nastojati da ulete u dužu zajednicu. Dobro razmislite o tom koraku.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Otvaraju se nove poslovne mogućnosti. Zašto ih ne prihvatiti kad obećavaju solidnu zaradu? Nemojte se kolebati, jer se šansa kasnije neće ponoviti. Imaćete vremena i za životna zadovoljstva. Nesporazumi sa okolinom samo su posedica nespremnosti da joj se prilagodite.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
U sve poslovne projekte morate uložiti maksimalan napor, kako biste postigli rezultate. Imaćete sreće u umetnosti i raznim finansijskim transakcijama. Još ako kupite loz, nadajte se dobitku. Period je odličan za ljubav, pisanje, sport i razonodu. Uspećete sve to da objedinite.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Problem se može pojaviti u vidu ljubomore. Normalno, nećete je otvoreno pokazati. Ispravno, jer je bez osnova. Bićete u situaciji da se okrenete porodici, te da sa njom rešavate važna stambena pitanja. Mnogi pripadnici ovog znaka trebalo bi da se u narednom periodu sele.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Pokušaćete da na najbolji mogući način izgladite odnose sa okolinom. Nećete se svađati, kako to umete, već ćete nastojati da mirno postignete cilj. Napokon i vi shvatiste da tiha voda breg roni. Površnost u rešavanju važnog problema može imati ozbiljnije posledice.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
U situaciji ste da vam novac prolazi kroz ruke. Mnogi pripadnioci ovog znaka potrošiće ga na prijatan način, a onaj manji broj, patološki škrt, nastojaće da ga sačuva za crne dane. Jarci su okruženi ženama i imaju od njih ne samo podršku već i konkretnu korist. Želja za dokazivanjem je izražena.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Pokušaćete da učinite nešto sa svojim imidžom. Stalo vam je do toga kako izgledate. Nova garderoba samo je kompenzacija za nezadovoljstvo. Ušli ste u period važan za rešavanje emotivnih problema. Mali flert može da preraste u veoma opasnu romansu.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Nastupilo je trenutno zatišje. Gotovo da se ništa značajno ne dešava. Mnoge Ribe će uskoro uleteti u zabranjenu vezu, ili pak samo maštaju o osobi koja im je nedostižna. Lozinka narednog perioda biće “što komplikovanije, to bolje”. Kako ćete isplivati iz situacije koju ste sami zapetljali?

OSTAVI KOMENTAR