Start Horoskop Tvoje zvezde za 16. mart, 2010. godine

Tvoje zvezde za 16. mart, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Ne gubite snagu na stvari na koje slabo možete uticati, jer ćete se nervirati. Budući da su vaše imaginativne moći danas naglašene, bavite se umetnošću i stvarima za koje je neophodna mašta. Praktični Ovnovi mogu imati izvesnih problema. Iako imate više razloga da budete zadovoljni, nešto vam ne da mira. Hteli biste uvek više, iako znate da je to nemoguće.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Spremni na uživanja i provod, dan provodite u dobrom raspoloženju. Ponudiće vam se poslovno unapređenje. Iako ostvarujete poslovne uspehe, ne možete da se požalite ni na emotivne. Posebnu radost vam pružaju partner i osobe do kojih vam je stalo. Upornošću i istrajnošću, ali i tvrdoglavošću, postići ćete izuzetne rezultate. Problemi sa žlezdama i kožom samo su prolazne prirode.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Niste u dilemi. Suočavate se sa surovom stvarnošću. Trezveno razmišljate, jasno znate šta hoćete, a ujedno ste svesni činjenice zbog čega to ne ostvarujete. Izuzetno funkcionišete u timu, pa se savetuje takva vrsta rada. Pošto vas očekuju uspesi na sve strane, krenite im u susret. U emotivnoj vezi ili braku pomalo ste sebični, razmišljate onako kako vam trenutno odgovara – da se na izvesno vreme distancirate.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Rakovi su okrenuti poslu, filozofskim temama, putovanjima, dok pomalo zapostavljaju privatni život. Trenutno ste u izvesnoj dilemi. Nedoumice se odnose na putovanje i nove poslove. Pošto sa uspehom savladavate prepreke, krajem dana očekujte poboljšanje raspoloženja i prijatno druženje. Ukoliko budete procenili da ljubav ima veliku cenu, za sada nećete biti spremni da je platite. Treba izbegavati nezgode.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Situacija zahteva odlučno delovanje, iznenadno prilagođavanje novim životnim prilikama i puno emotivnih reakcija. U nešto ulažete dodatni napor, ali će se isplatiti. Samo nastavite ovim tempom, ali uz pomoć Vodolije i Strelca. Oni imaju mnogo uticaja na naredna zbivanja. Poslušajte njihov savet. Mogući su lakši zdravstveni problemi vezani za srce. Opreznošću ćete uspešno otkloniti rizik.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Budući da ste izuzetno nadareni, nadajte se uspesima. Posao je pod kontrolom. Uskoro će biti i voljena osoba. Shvatate neophodnost zadovoljenja potreba na emotivnom planu, pa se na to fokusirate. Čarobni ste, zar ne? Posvetite više pažnje afektivnom životu. Pri rešavanju bitnih problema, treba krenuti od sebe. Finansijski dobitak.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Uživate u lepim stvarima, dobroj hrani, društvu i odeći. Iako u to umete maksimalno da se unosite, ne preterujte. Budite oprezni sa slatkišima, jer od njih stradaju ne samo zubi već i krvni sudovi. Akcenat stavljate na perfekcionizam i harmoniju više nego na događanja u emotivnom životu.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Ulažete vanredne snage kako biste započeli važan poduhvat, a stimulisani ste materijalnim momentom. Možda ste zadovoljni zato što kontaktirate sa inostranstvom? Trenutno su Škorpije ušle u odličan poslovni period, dok emotivni život donekle trpi. Pa, ne možete da dobijete sve! Ipak, ne zaboravite da bez ljubavi nema prave sreće.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Iako saradnici pokušavaju da miniraju neke vaše ideje i poteze, to im neće poći za rukom. Uspeće samo da vas iznerviraju i pojačaju osećaj sputanosti. Pošto je to stanje često prisutno, pokušajte da ga prijatnim aktivnostima ublažite. Izbegavajte druženje za punim stolom, šetajte se i rekreirajte što više. Uživajte u onom do čega vam je izuzetno stalo, prvenstveno u ličnoj slobodi.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Nema te stvari koju ne možete da rešite na najbolji mogući način. Želite da se oslobodite napetosti, odlučujući se za brzu i odlučnu akciju. Iako situacija nije laka i ne obećava mnogo, to vam ni najmanje ne smeta da se sa njom otvoreno borite. Sigurni ste u sebe i u ispravnost svojih postupaka. Uspeh. Ne budite maza više nego što se u trenutnoj situaciji očekuje.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Divno se osećate, veseli ste i razdragani. Pošto vas očekuju trenuci blaženstva, uspećete da im se u potpunosti predate. Poslovni uspesi gode sujeti, emotivni još više. Zapamtite ovaj dan, jer skoro nećete imati slično iskustvo. Jedini problem može biti nekontrolisano rukovanje novcem. Skloni ste rasipništvu.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Stvari su pod kontrolom. Razumni ste, poslovno orijentisani. Nastavite tim tempom i videćete da će sve biti onako kako se samo poželeti može. Sa Strelcima i Blizancima dobro funkcionišete. Prihvatite saradnju i sa Devicama, jer nude konstruktivne predloge. Zdravlje može biti donekle ugroženo, a mogući su i problemi u domaćinstvu, te budite oprezni i spas potražite u duhovnom radu.

OSTAVI KOMENTAR