Start Horoskop Tvoje zvezde za 16. jun, 2010. godine

Tvoje zvezde za 16. jun, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Izuzetno prijatan dan, bar kad je ljubav u pitanju. Doduše, ima i onih koji za ljubav mnogo ne mare, pa će biti okruženi ljudima i stvarima koje im pričinjavaju zadovoljstvo. Pred Ovnovima su nezaboravni trenuci, a koliko će od njih profitirati – zavisi od slučaja. Svaki čovek je kovač svoje sreće.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Potreba za ljubavlju i uživanjima postoji, ali pokušajte da u njima ne preterate. Ukoliko ne budete u mogućnosti da realizujete svoje uzavrele strasti, život u svetu umetnosti će biti idealno rešenje. Stvorićete nešto konkretno i pri tom ćete biti zadovoljni samim sobom. To je, priznaćete, najvažnije.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Povedite računa o tome da se ne pogubite u mnoštvu planova. Iako ste sposobni da rešite svaki problem, iako nižete uspehe na sve strane, treba malo usporiti tempo i okrenuti se samom sebi. To je najbolji način da dođete do duševnog mira, koji vas povremeno napušta. Niste vi krivi!

04 RAK
21.06 – 20.07.
Moglo bi se reći da ste u totalnom haosu, bar kad su emocije u pitanju. Pošto je ovo stanje prešlo u hronično, oguglali ste. Okrećete se onim oblastima života u kojima ste uspešniji. Svesni da je vreme dragoceno, nižete uspehe baveći se duhovnim vrednostima. Bioskop je spas! Upražnjavajte i relaksacione tehnike.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Bićete u situaciji da donosite brze odluke i da se lako nervirate. Pošto ste stimulisani “konkretnim stvarima”, novcem i priznanjem, neće vam teško pasti gubitak samokontrole nad nekim stvarima. Izbegavajte sukobe i verbalna pražnjenja, pošto ne samo da ničemu ne vode već dodatno komplikuju stvari.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Tema dana, koja vas inače izluđuje, vezana je za bračna prepucavanja. Uključite u igru razum i smireno pustite partnera da radi ono što je naumio. Ukoliko se od njega distancirate, veća je šansa da preživite dan i spasete vezu. Svađu koriste oni manje mudri i pametni, a to svakako niste vi.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Događaji obećavaju uzbudljive i nadasve prijatne stvari, ali samo ukoliko budete umeli strpljivo da čekate. Savetuje se optimizam, pozitivan pristup izvesnom problemu, ali i razmišljanje u smeru neopterećivanja prijatelja i porodice svojim psihičkim nezadovoljstvom.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Ukoliko imate emotivnih problema, pokušajte da odložite njihovo raščišćavanje, jer ćete se samo svađati i nervirati. Savetuje se praktičan pristup partneru. Bez njega ne možete, a ni drugi neće biti bolji. Niti ga treba menjati, niti se sa njim svađati. Za početak, izbegnite bliski susret.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Divan dan, zar ne? Napokon možete da se prepustite svim životnim radostima. Na sebi svojstven način uživate u tihoj sreći. Ono što vam pričinjava posebno zadovoljstvo jeste sklad koji ste našli u sebi i sa sobom. Partner napokon priznaje svoju grešku i povinuje se vašim pravilima. Pomirenje!

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Mnogi pripadnici ovog šarmantnog ali preozbiljnog znaka želeli bi da poboljšaju odnos sa partnerom ili, ukoliko su usamljeni, reše emotivnu situaciju. Postoje objektivne mogućnosti da to ostvarite ukoliko jasno artikulišete želje. Daleko ćete biti uspešniji na poslu nego u ljubavi. Očekujte javni nastup i priznanje.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Provodite nezaboravne trenutke sa osobom rođenom u znaku Bika ili Vage. Nije vam važno koliko će ta sreća trajati – važno je da uživate i zaboravljate na sitne pakosti kojima ste okruženi. Ukoliko iskrsne i neka šarmantna Vodolija, nećete joj okrenuti leđa.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Drage Ribice, da li ste se pomerile s mesta i učinile konkretan potez? Nadajmo se da jeste, bar što se uživanja u lepim stvarima tiče. Priroda, muzika, umetnost – sve vas to čini srećnim. Pošto vam je potreban i novac kako biste mogli bezbrižno da funkcionišete, razmišljajte o tome da nešto preduzmete u vezi s tim.

OSTAVI KOMENTAR