Start Horoskop Tvoje zvezde za 16. jul, 2010. godine

Tvoje zvezde za 16. jul, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Uspevate da uskladite reči i dela, tako da fantastično funkcionišete. Iskoristite ove trenutke, jer se ne dešavaju često. Bavite se unosnim stvarima i profitiraćete. Stišavate strasti prema partneru, i to u želji da ga malo držite u neizvesnosti. Opasnost ipak postoji: pošto vam je jezik brži od pameti, možete se izleteti i partneru otkriti svoje tajne adute i planove.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Moraćete da analizirate tuđe probleme i izvodite zaključke u želji da pomognete prijatelju. Narednih dana ćete se ponašati tajnovito, pošto okolnosti to od vas zahtevaju. Pojačajte samopouzdanje. Uskoro će vam zatrebati, jer vas očekuju značajni događaji. Možda ste se premorili, pa vam je potreban predah? Razmislite o odmoru, ako već niste!

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Nešto slavite. Budite samokritičniji pošto ste počeli ozbiljno da delite savete drugima. Čuvajte se skandala koje vam pravi konkurencija u cilju da vas omalovaži. Ne primajte ih k srcu. Spremno dočekajte događaje koji iziskuju ozbiljnu pažnju. Ukoliko želite da na miru uživate u nastupajućim događajima, poželjno je da svoju izraženu prepotentnost stavite pod kontrolu.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Narednih dana obraćate pažnju na konkretne činjenice. Iskoristite navalu organizatorskih sposobnosti na najbolji način. Obrazovanje će vam pomoći da napredujete u karijeri, ali od pomoći će vam biti i neko od saradnika ko vas pamti kao odličnog radnika. Nalazite se u periodu odličnom za promenu statusa. Trenutno planirate kupovinu.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Razmišljate o putovanjima, stranim zemljama, filozofirate, maštate. Očekujte uspeh ako se bavite propagandom i marketingom. Intuiciju, kad je nov posao u pitanju, iskoristite maksimalno. Morate doslednije stajati iza izgovorenih reči. Partner se sprema da vas prijatno iznenadi. Mnogi pripadnici znaka, posebno oni koji su shvatili da im veza u kojoj se nalaze prija, planiraju radikalne korake.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Pokušavate da svojim autoritetom postignete nešto što niste u stanju da postignete lepim rečima. Šta da se radi kad morate da se dovijate kako biste okolinu privoleli da odradi svoj deo posla. Neka vas ne iznenadi interesovanje za okultne teme, kao ni uspeh u trgovini nekretninama i bankarskim poslovima.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Morate da rešavate ozbiljne poslovne zadatke, ukoliko želite da uspete. Oslonite se pre svega na sopstvene snage, jer vam saradnici mogu samo otežati posao. Napokon sređujete partnersko-bračne odnose. Shvatate da morate biti lukaviji ukoliko želite da bude po vašem. Voljena osoba je opčinjena vama, pa će poželeti da učini sve kako bi dokazala svoju privrženost. Puno lepih trenutaka, akcije i ljubavi.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Shvatili ste da se treba okrenuti isključivo onom od čega se živi. Vredno radite, gledate svoja posla, brinete za egzistenciju i pokušavate da na najbolji način rešite dugoročni problem. Da li je u pitanju posao ili zdravlje – zavisi. Važno je da ćete samo mudrim potezima uspeti. Lepo izgledate, lepo se osećate, šta biste više?

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Pred vama su dani puni zadovoljstava i ljubavi. Uživate! Radost vam pričinjava voljena osoba, koja vas podstiče na kreativnost i inspiriše u poslu koji vas trenutno okupira. Imaćete uspeha na berzi i igrama na sreću. Podelite dobro raspoloženje sa voljenom osobom. Izvedite je nekuda. Na poslovnom planu, sve se dešava munjevito.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Jedan od razloga za napetost potražite u premoru. Na sebe ste svalili više obaveza nego što možete da obavite, pa nije ni čudo što vam to teško pada. Stidljivost je jača od vas. Ova osobina se u znatnoj meri odražava na emotivni život. Ne želite da u odnosima sa suprotnim polom budete direktni, misleći da dotična osoba čita vaše misli, ali grešite.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Uspešan period i dalje se nastavlja. Na opšte čuđenje okoline, savladavate krizu. Nude vam se novi poslovi i zarada, pod uslovom da niste duboko zagazili u godine. I ako jeste, to vam ni najmanje ne smeta. Što su starije, Vodolije su sve šarmantnije i neobičnije. Istraživački ste orijentisani, pa ćete se shodno tome ponašati.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Po pitanju novca idete iz krajnosti u krajnost: ili ste preterano škrti ili široke ruke. Imaćete uspeha ukoliko se bavite trgovinom, ekonomijom, izdavaštvom. Jedna na brzinu doneta odluka biće više nego korisna. Ljubomorni ste na uspehe okoline, mada to krijete.

OSTAVI KOMENTAR