Start Horoskop Tvoje zvezde za 16. decembar 2009.

Tvoje zvezde za 16. decembar 2009.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

00588917_000002

Strelac Radek Štěpánek (27.11.1978.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Zaljubljena si, mada ti voljena osoba polako izmiče kontroli. Iako misli da će ti uteći, vara se, jer kad se ti na nekog usredsrediš, nema te osobe koja može da odoli tvom šarmu. Pošto poseduješ neumornu energiju, koristite je za učenje i kreiranje odnosa u bližoj okolini.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Neka te događaji vezani za dom i porodicu ne iznenade. Neko od ukućana zadaje ti brige, a ti se, budući da si na ivici nerava, teško kontrolišeš. Izlaz je negde na pola puta. Malo popusti i ne preteruj sa izlivima osećanja. Postoji mogućnost stvaranja boljih životnih uslova.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Dan provodiš u dobrom raspoloženju, zadovoljna postignutim. Hiperaktivna si, i to s razlogom. Treba iskoristiti povoljan period što je moguće konstruktivnije. Moraš se prilagoditi događajima i prihvatiti činjenicu da ulaziš u novo životno razdoblje. Nalaziš se u fazi preispitivanja, razmišljanja o identitetu, o odnosima sa okolinom.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Rakovi danas nisu potpuno zadovoljni jer misle da mogu i bolje. Pokušaj da izvršiš zamenu teza u pogledu raznih vrednosti, te da se, ukoliko ne možeš nešto da postigneš, zadovoljiš drugom varijantom. U odnosima sa okolinom oseća se tvoja superiornost. Trebalo bi da napraviš kratak predah i aktiviraš nova poznanstva.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Romantično si raspoložena, željna promena, posebno na emotivnom planu. Ljubavi nikad dosta! Slobodne trenutke provodiš u kreativnom raspoloženju, u želji da budeš zapažena. Svojim detinjastim, tobože naivnim, šarmom pleniš sve oko sebe, a osmehom razoružavaš voljenu osobu.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Pošto jasno znaš šta hoćeš, nisi u dilemi. Planiraš promene i za njih se pripremaš. Doduše, to činiš sporo, jer su Device tihe i prilično oprezne. Analizirajući trenutnu situaciju, ne želiš da te ijedna sitnica pokoleba. Idealan period za početak nove ljubavi. Kreni joj u susret.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Umetničke sklonosti su po običaju jake, pa ćeš nastojati da ih na sebi svojstven način sprovedeš u delo. Niko ne sumnja u uspeh. Pošto želiš da zaseniš prijatelje svojim kvalitetima i sjajem, razmišljaš o organizovanju okupljanja na kome bi tvoja malenkost bila u prvom planu. Uspećeš u tome.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Uporno se verbalno dokazuješ, jer misliš da si uvek u pravu. To te samo dodatno iscrpljuje. Svađe su normalna pojava, a rezultati bez sumnje pokazuju da nisi na pravom putu. Razmisli objektivno o tome gde se nalaziš i kako se osećaš. Nije lako, čak je i bolno, ali je ipak korisno. Istina može biti surova.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Od drugih dosta očekuješ. U fazi si iščekivanja radosnog događaja. Puno sreće prati te na svakom koraku. Od nekoga ćeš dobiti poklon, ali ćeš se pokajati što si ga primila. Jedna Riba te u svemu podržava. Odlično sarađujete. Pošto si preterala sa sebičnošću, moraš se otvoreno suočiti sa pravim stanjem stvari.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Bik ili Lav čini sve da te zavede, a zna se da je “teško žabu u vodu naterati”. Ukoliko želiš da obogatiš život, a da pri tom ne budeš samo rob niskih strasti, okreni se i kreativnom radu. Osećaš potrebu za druženjem, ali od sebe udaljavaš osobe koje ti ukazuju na realnost i koje te kritikuju.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Povodljiva si, pa ne znaš da li se ponašaš po sopstvenoj želji ili si pod tuđim uticajem. Nešto planiraš, ali teško prelaziš u konkretnu akciju. Možda ti nedostaje energija ili motiv? Razloga za takvo ponašanje ima, ali ih treba odagnati. Pozabavi se malo analiziranjem sopstvene ličnosti.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Imaćeš podršku prijatelja i članova porodice, posebno Strelca, u rešavanju problema. Vodolija ti nudi nov pristup u prevazilaženju problema. Smatraš da nije u pravu, pa odbijaš njen predlog. Mogući su porodični problemi, zbog kojih si zabrinuta. Možda imaš razloga za to, ali za nesigurnost nipošto nemaš.

OSTAVI KOMENTAR