Start Horoskop Tvoje zvezde za 16. april, 2010. godine

Tvoje zvezde za 16. april, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Fenomenalno se osećate zahvaljujući uspešno obavljenom poslovnom projektu zbog kog ste strepeli. Očekuje vas napredak u poslu kojim se bavite, ali i uspeh vezan za sklapanje ugovora. Ne odustajte od njih, makar bili i bračni. Ovnovi bi u ovom periodu trebalo da dožive ljubav svog života, ako već nisu.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Vaša društvena narav i želja za komunikacijom trenutno su u prvom planu. Dobro se osećate jer ste zadovoljni svim segmentima života. Izuzetno vam prija druženje sa Blizancima, zato što su oni dinamičniji i vedriji od vas, makar na prvi pogled. Partner pokušava da vas prijatno iznenadi. Ako ne uspe, odglumite zadovoljstvo jer se makar trudio.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Prijaće vam boemska atmosfera i spontanost. Osećate potrebu da se opustite i uživate, a da vas niko kritički ne posmatra i ne ogovara. Zato ćete nastojati da sebi upriličite društvo u kom ćete se osećati prijatno. Puno šale, dobre hrane i pića sigurno će vas opustiti. Ipak, ne preterujte!

04 RAK
21.06 – 20.07.
Prijaju vam ekscentrične stvari i događaji. Još ako vam se pridruži Vodolija… Šta se to nalazi u tom biću da vas toliko privlači? Verovatno podjednaka želja za slobodom i međusobno uvažavanje. Najnovija astrološka istraživanja pokazuju da su Vodolija i Rak idealna kombinacija. Svako je neobičan na svoj način.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Jedna Riba na koju ste zaboravili podseća vas svojim prisustvom na to da još uvek nije izbrisana iz vašeg srca. Potrebna joj je vaša pomoć i stručni savet. Pošto se na materijalnom planu dešavaju neugodnosti, dan može učiniti jedinstvenim samo bavljenje lepim stvarima, uživanje u umetnosti i duhovnosti.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Zdravstvena situacija nije na zavidnom nivou. Poželjno je ne donositi značajne odluke i ne povlačiti poslovne poteze, već se primiriti i što pasivnije provesti dan. Možda bi šetnja u primamljivom društvu Lava ili Škorpije bila prava stvar? Probajte, nemate šta da izgubite. Devica ste, neće biti problema!

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Pred Vagama je prijatan dan. Ne morate puno da radite, a vremena da ćaskate imate na pretek. Niko kao pripadnici ovog komunikativnog znaka ne ume tako slatko da prenosi tračeve, pa se jedino njima ne uzima za zlo takvo ponašanje. Partner vam po ko zna koji put dokazuje ljubav. Ne odbijajte ga!

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Naoružajte se strpljenjem i budite spremni na suočavanje sa klevetama i uvredama. Nikako ne reagujte na prvu loptu. Bar Škorpiju nije potrebno učiti kad su ovakve situacije u pitanju. Pravi ste majstor da krenete na protivnika i zadate mu udarac kad se najmanje nada. Postižete poslovni uspeh. Setite se vedrih osoba, pa ih pozovite u šetnju.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Na svojoj koži osećate pozitivnu energiju, pa prihvatite izazove koje vam nudi jedna izuzetna osoba u vidu neodoljivog Ovna. Biće ludo i nezaboravno, o čemu god se radilo. Pored obilja strasti, ne propuštate nijedan poslovni izazov: ponude, ugovore, planove. Vodite samo računa o tome da nešto ne zabrljate.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Odolevate izazovima. Uporno i odlučno istrajavate na svim frontovima. Mnogi pripadnici ovog znaka susreću se, međutim, ovih dana sa raznim ograničenjima, posebno seksualnim. Zbog nečega ste nezadovoljni, a nemate hrabrosti da o tome otvoreno razgovarate sa partnerom. Ako ste jednom pokušali pa nije vredelo, ne znači da treba odustajati. Samo hrabro napred.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Iako ste prilično natmureni, očekuje vas prijatan dan, poznanstva i druženja. Nežni Rak je spreman da vas sasluša i pruži vam rame za plakanje. Obavezno ga pozovite – on to očekuje, i to rano ujutru. Razumeće vas. Nervoza je posledica naglih vremenskih promena, ili pak hronične bolesti.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Ukoliko prihvatite predlog Strelca i uključite se u zajednički posao, imaćete priliku da uspete. Ono što vas sprečava da ostvarite adekvatnu komunikaciju sa okolinom jesu bezrazložni strahovi i kompleksi. Plašite se da ćete biti izigrani, jer ste često bili. Morate naučiti na rizik i davanje, posebno kad je ljubav u pitanju.

OSTAVI KOMENTAR