Start Horoskop Tvoje zvezde za 15. septembar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 15. septembar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Image Hosting by imagefra.me
21.03 – 20.04.
Prijatelji su vas razotkrili. Shvatili su da ste koristoljubivi u druženjima. Nije na drugima da donose zaključke o vašem ponašanju. Oni treba da vas prihvate ili ne. To što ste takvi samo je vaš problem. Verovatno ste dugo bili naivna žrtva raznih špekulacija, pa vam je dozlogrdilo.

Image Hosting by imagefra.me
21.04 – 20.05.
Trenutno znate šta hoćete. Iako ste prevrtljivi u stavovima, to ne mora po pravilu da bude loše. Od čestih promena stavova možete profitirati, bilo da je u pitanju partnerstvo, brak ili posao. Samoća vam prija. Moguća je kožna infekcija.

Image Hosting by imagefra.me
21.05 – 20.06.
Neke stvari su kristalno jasne. Bolje ste se osećali kad niste znali na čemu ste. Mogli ste da se nadate i maštate. Ovako, nečega se treba odreći, neke ljude staviti na pravo mesto. Bolno je sve što danas preživljavate, ali i korisno. Pokušajte da izvučete iz događaja lekciju za budućnost.

Image Hosting by imagefra.me
21.06 – 20.07.
Teško vam polazi za rukom da se obuzdate. Sklonost ka svađama i dramatičnim situacijama trenutno je evidentna, što one koji vas ne poznaju može da šokira. Partner je prema tome ravnodušan, ne shvata vas ozbiljno. Pokušajte da se relaksirate u blizini vode.

Image Hosting by imagefra.me
21.07 – 21.08.
Nervni sistem je napet. Možda je to jedan od razloga zbog čega sve radite užurbano. Time pokušavate da potisnete stanje hroničnog nezadovoljstva. Ukoliko kontaktirate sa Vodolijama, pokušajte da uvidite svoj deo odgovornosti za nesuglasice. Ili menjajte partnera ili sebe.

Image Hosting by imagefra.me
22.08 – 22.09.
Mnogi pripadnici znaka zanimaju se za književnost i većinu slobodnog vremena provode uz dobru literaturu. Izuzetno zdrav intelekt, obilje ideja i mnoštvo planova motaju vam se po glavi. Pokušavate da se od svega distancirate. U samoći nalazite odgovor na pitanja.

Image Hosting by imagefra.me
23.09 – 22.10.
Pod uslovom da niste bez para, osećate se fantastično. U svemu vidite lepšu stranu, skloni da uživate u sitnicama i da se maksimalno posvetite drugima. Ukoliko vas uhvati besparica, počnite da razmišljate o tome da li preterujete sa rashodima i da li negde treba zavrnuti slavinu.

Image Hosting by imagefra.me
23.10 – 22.11.
Funkcionišete po sistemu vruće-hladno. Na momenat vam sve izgleda jednostavno, problem gotovo da i ne postoji, da bi vas uskoro uhvatila panika. Kako prevazići kriznu situaciju? Strepite i postavljate sebi hipotetička pitanja. Savetuje se smirenost. Napokon ostvarujete ono o čemu ste dugo maštali.

Image Hosting by imagefra.me
23.11 – 20.12.
Od drugih očekujete nemoguće, pa su razočaranja očekivana pojava. Smatrate da ste u vezi ili partnerstvu oštećena strana, pa planirate da se povučete iz igre. Stav je pogrešan. Savetuje se da izdržite do kraja, ali da sledećeg puta dobro razmislite šta i od koga treba očekivati.

Image Hosting by imagefra.me
21.12 – 19.01.
Smisao za lepe stvari trenutno je izražen, želja da u njima uživate još jača. Ništa sebi ne uskraćujte. Druženje sa Lavovima i Vagama utiče u pozitivnom smislu na raspoloženje. To je bar lako. Posvetite im maksimum pažnje, ali ni Strelce ne zanemarujte, jer su i oni idealna varijanta.

Image Hosting by imagefra.me
20.01 – 18.02.
Niste u vrhunskoj formi. Treba se izvesno vreme strpeti i biti manje neurotičan. Ne preterujte sa konsumiranjem hrane, pića, seksa i sl, jer nije pravi trenutak. Obuzdajte svoju prirodu. Odmarajte se uz knjigu ili film ili šetajte po prirodi.

Image Hosting by imagefra.me
19.02 – 20.03.
Često vas obuzima osećaj nesigurnosti, pa se povlačite u svoj svet, prepuštajući se pasivno životnoj stihiji. Glavu gore, posmatrajte život sa vedrije strane i uživajte u sitnim radostima. Ne zaboravite ni na ljubav, ali ni na mentalno zdravlje.

OSTAVI KOMENTAR