Start Horoskop Tvoje zvezde za 15. oktobar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 15. oktobar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Uploaded with ImageShack.us21.03 – 20.04. OVAN
Bićete u situaciji da stvarate harmoniju u svom okruženju. To vam se ne dešava često, pa je ova uloga neobična, ali ćete je ipak ispuniti. Shvatate da ljudi nemaju ništa protiv vas. Sve ono što ste im zamerali pada u vodu. Mnogi Ovnovi će na izvestan način biti u vezi sa pravosudnim organima. Uspeće!

Uploaded with ImageShack.us21.04 – 20.05. BIK
Dan je u znaku drugih ljudi. Bićete u situaciji da im činite usluge i neće vam biti teško, pod uslovom da oni poštuju neka vaša pravila. Pokušajte da razmišljate o pravilnijem načinu ishrane i da odgovor na izvesne probleme nađete u nervnom sistemu. Niste spremni za prilagođavanja.

Uploaded with ImageShack.us21.05 – 20.06. BLIZANCI
Imate sreće u ljubavi, sa decom, na berzi i u hobiju. Povoljni planetarni aspekti utiču na lepšu sferu života, pa eto odgovora za dobro raspoloženje. Ukoliko ispoštujete zahteve organizma i budete aktivni, bićete zadovoljni i uspešni. U protivnom, krivicu ćete svaliti na osobu koja je dežurni krivac.

Uploaded with ImageShack.us.06 – 20.07. RAK
Optimistički ste raspoloženi, jer živite u skladu sa svojim načelima i od njih ni na momenat ne odstupate. U odnosima sa suprotnim polom moguće su ljubomorne scene i diktatorsko ponašanje. Ne čudite se ako vas dotična osoba izbegava. Strogi ste prema sebi, što je normalno, ali prema drugima preterujete.

Uploaded with ImageShack.us21.07 – 21.08. LAV
Situacija zahteva kompromise. Godinama ih prihvatate, pa ćete se i danas slično ponašati. Izbegavajte površnost prema osobama koje to ne zaslužuju. Niste objektivni, tako da se dajete maksimalno tamo gde ne bi trebalo i ne vredi, a zabušavate u najbližem okruženju. Partner to oseća na svojoj koži.

Uploaded with ImageShack.us22.08 – 22.09. DEVICA
Device provode duži period u potrazi za vrednostima. Novac se prosto lepi za njih. Ne budite patološki škrti, jer nijedna osobina koja je preterana nije dobra. Nađite srednje rešenje, ne samo na materijalnom planu već i kad je u pitanju ishrana. Pošto je sklonost ka obolevanju, zbog preterivanja u jelu evidentna – bacite se na dijetu.

Uploaded with ImageShack.us23.09 – 22.10. VAGA
Uživate u lepim stvarima. Pošto ste bez razloga nezadovoljni izgledom, pokušaćete da nešto promenite; ili ćete obnoviti garderobu, ili promeniti frizuru. Šta god da učinite, biće pun pogodak. Možda ste pomalo narcisoidni? Ali, kad bolje razmislite, šta je u tome loše?

Uploaded with ImageShack.us23.10 – 22.11. ŠKORPIJA
Stalno ste u situaciji da drugima ugađate, pa ćete poželeti da i oni malo ugađaju vama. Mnogi pripadnici znaka, budući nezadovoljni stalnim partnerom, ovih dana mogu uleteti u nepromišljenu avanturu. Pošto neće biti u prilici da je ozvaniče, nek dobro razmisle. Sedeti na dve stolice zaista je opasna stvar!

Uploaded with ImageShack.us23.11 – 20.12. STRELAC

Pošto ste počeli da lepršate u vazduhu i gubite tlo pod nogama, postoji opasnost da zastranite. Narednih dana poželjno je biti realniji i, ako je partner realan, s vremena na vreme čuti njegovo mišljenje. Otvorite dobro oči kad su prijatelji u pitanju, jer je moguće razočaranje.

Uploaded with ImageShack.us21.12 – 19.01. JARAC
Ambiciozni ste, tako da je društveni uspeh normalni sled događaja. Pošto se lepe stvari dešavaju u kompletu, imaćete sreće i u ljubavi. Zahvaljujući izraženom smislu za diplomatičnost, što inače nije vaša jača strana, nateraćete partnera da donese odluku koja bi trebalo da utiče na vezu.

Uploaded with ImageShack.us20.01 – 18.02. VODOLIJA
Pod uslovom da oslušnete intuiciju, donećete ispravnu odluku. Mogu vam se ponuditi poslovi vezani sa inostranstvo i učenje. Pošto se radi o izuzetno dobroj zaradi, prihvatite sve izazove. Nemate šta da izgubite. Opasnost vreba u vidu lenjosti i indiferentnosti. Sasecite ih u korenu.

Uploaded with ImageShack.us19.02 – 20.03. RIBE
Od partnera ćete dobiti poklon ili nešto slično. Mnoge Ribe očekuje poboljšanje finansijske situacije, i to zahvaljujući nasledstvu ili zaostaloj štednji. Ukoliko se bavite duhovnim stvarima, psihologijom i pisanjem, ne budite indolentni, već se latite posla. Uspeh je na vidiku.

OSTAVI KOMENTAR