Start Horoskop Tvoje zvezde za 15. novembar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 15. novembar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Uploaded with ImageShack.us21.03 – 20.04. OVAN
Po svaku cenu želite da isterate neku svoju pravdu, pa se zbog toga svađate. Ovnovima nedostaje pre svega tolerancija. Mislite da ste uvek u pravu, a da svi oko vas greše. Ako promenite stav i ponašanje, imaćete šanse da sadržajno provedete dan. Blizanac je u igri. Ne nervirajte ga, jer vam je potreban.

Uploaded with ImageShack.us21.04 – 20.05. BIK
Prema nekome osećate snažan fluid. Maštate o susretu od kog previše očekujete, pa može i te kako da vas razočara. Samo ukoliko se družite sa Ribama ili ako se bavite umetnošću, ublažićete nezadovoljstvo. Maštate o dalekim krajevima i putovanjima. Maštanja nisu neosnovana, ali strpite se neko vreme.

Uploaded with ImageShack.us21.05 – 20.06. BLIZANCI
Izrazito društven dan pun konstruktivnih ideja i uspešnih kontakata. Ovan pokušava da minira neke vaše poteze, ali mu to neće poći za rukom. U trenutnoj situaciji imate prednost, znate više, pa on mora da popusti. Sve u svemu, puno aktivnosti, dinamike i sreće, ako izbegnete klopku u vidu svađe.

Uploaded with ImageShack.us.06 – 20.07. RAK
Ne osećate se loše. Moguća je povezanost sa javnim životom. Sa partnerom vas očekuje zajednički uspeh i izrazito bliski odnosi, ali i teškoće, ukoliko ne prihvatite neke obaveze koje se od vas očekuju. Kao što vidite, ništa nije ni crno ni belo. Škorpija vam nešto predlaže. Prihvatite!

Uploaded with ImageShack.us21.07 – 21.08. LAV
Pokušavate da ispravite nesporazume u vezi sa voljenom osobom. Biće lako ako imate samo jednu, ali ukoliko simpatije širite na više strana, do te mere ćete se rastrzati da možete imati ozbiljnijih zdravstvenih problema. Pošto neke stvari ne sagledavate najbolje, posetite očnog lekara. Situacija će biti jasnija.

Uploaded with ImageShack.us22.08 – 22.09. DEVICA
Ukoliko ne budete nametljivi, izbeći ćete mržnju od strane drugih. Samim tim, ublažićete i jaz koji je nastao. Imate sjajne osobine, ali preterujete u doslednosti, što partneru i bližoj okolini ide na živce. Nađite zlatnu sredinu. Pokušajte da organizujete nov posao, tako da ne padne sve na vaša pleća.

Uploaded with ImageShack.us23.09 – 22.10. VAGA
Previsoko ste poleteli, pa teško možete da prihvatite surovu stvarnost. Umetničke duše biće srećne i za sva nezadovoljstva naći će kompenzaciju u umetnosti, ali one koje se umetnošću ne bave očekuju gubici. Novac leti na sve strane, a nervni sistem je pomalo ugrožen.

Uploaded with ImageShack.us23.10 – 22.11. ŠKORPIJA
Iako ste poslovno uspešni, mogući su emotivni problemi. Preosetljivi ste jer mnogo razmišljate i sekirate se, i opravdano i bez opravdanja. Ukoliko uspete da na momenat udaljite partnera od sebe, situacija će biti jasnija. Vreme radi za vas, pa se sada savetuje taktiziranje. Prekinite sa škorpionskom agresivnošću.

Uploaded with ImageShack.us23.11 – 20.12. STRELAC
Pošto ste se maksimalno zalagali na poslu, potreba za opuštanjem i uživanjem u komforu postaje snažna. Trenutni planovi su nerealni, pa ih zaboravite. Okrenite se filozofiji, umetnosti i sportu, jer ćete samo tako moći da izbegnete “krizu nerava”. Na pogrešnom ste putu u ljubavi. Partner nije ono što vi mislite da jeste.

Uploaded with ImageShack.us21.12 – 19.01. JARAC
U fazi ste velikog spremanja na planu druženja i prijateljstva. Već ste mnoge prijatelje odgurnuli od sebe, a prema preostalima treba biti realan. Ukoliko ne očekujete previše, nećete se razočarati. Pokušajte da sagledate sopstvene slabosti. Možda ni vi niste idealni? Sa partnerom po svaku cenu isterujete pravdu.

Uploaded with ImageShack.us20.01 – 18.02. VODOLIJA
Današnji dan provodite u specifičnom raspoloženju. Možda ćete se sa Strelcima intenzivnije družiti ili uspostaviti blisku vezu? Pošto je apetit pojačan, a neadekvatna ishrana utiče na zdravlje, povedite računa o ovom problemu. Prestanite sa jelom kad vam je najslađe. Nije lako, ali je izvodljivo.

Uploaded with ImageShack.us19.02 – 20.03. RIBE
Od nečega ni za dlaku ne odstupate. Neumoljivi ste i tvrdoglavi, naravno na svoju štetu. Pošto je evidentan izuzetan napor u rešenju problema, potreban vam je odmor. Nažalost, nemate ga. Problemi sa kućnim aparatima dolivaju ulje na vatru nezadovoljstva. Čuvajte se povreda, posebno onih u saobraćaju.

OSTAVI KOMENTAR