Start Horoskop Tvoje zvezde za 15. novembar 2009.

Tvoje zvezde za 15. novembar 2009.

SHARE

Šta ti kažu zvezde za danas?

00555589_000004

Škorpija Brittany Murphy (10.11.1977.)

01 OVAN
21.03. – 20.04.
Vuku te dve suprotne strane. U jednu ruku, želiš da se povućeš iz komunikacije s bliskom prijateljicom ili partnerom jer se bojiš da ćeš se otkriti više nego što želiš. Htela bi da nastupiš diplomatski, ali postaneš li previše emotivna, mogli bi da kažeš nešto zbog čega ćeš kasnije zažaliti.

02 BIK
21.04. – 21.05.
Suočavanje s preprekama u društvu nije ti ni malo zanimljivo, ali tvoj stav i dobri argumenti jednostavno bi mogli da maknu osobe koje ti danas stoje na putu. Tvoja dela mogla bi imati i veći učinak od samih reči. Moraš prilagoditi svoj pristup i iskreno reći šta ti leži na srcu.

03 BLIZANCI
22.05. – 21.06.
Danas niočemu ne želiš da odlučuješ jer bi rado još malo zadržala sve opcije otvorenima. Budu li tvoji strahovi jači od tvojih želja, danas bi mogla da propustiš izvanrednu priliku. Ako tvoja kreativnost danas baš ne cveta, uvek možeš da iskoristiš oprobane metode.

04 RAK
22.06. – 22.07.
Tvoj emocionalni nivo viši je nego inače, a trenutna nesigurnost povezana je sa pređašnjim iskustvom vezivanja koje se završilo razočaravajuće po tebe. Umesto ponavljanja prošlosti, raščisti stvari tako što ćeš svoju priču ponovo ispričati, ali na način na koji nikoga nećeš okriviti za svoja osećanja.

05 LAV
23.07. – 22.08.
Nečije fizičko i psihičko stanje moglo bi te podsetiti na vlastite strahove koji su te dugo brinuli. Briga za neku dragu osobu mogla bi ti biti više iscrpljujuća nego što očekuješ. Nema jednostavnih rešenja: ipak, briga koju sada iskažeš prema osobama koje voliš doneće ti neprocenjivu nagradu.

06 DEVICA
23.08. – 22.09.
Vraća ti se bistrina misli, ali još uvek je prerano za važnije odluke. Emocije ti i dalje zamagljuju tvoj uobičajeni analitički pristup svemu čak i ako si u situaciji za koju misliš da ne možeš pogrešiti. Tvoji pokušaji da nešto promeniš danas neće biti baš uspešni jer bi se mogla izgubiti u velikim događajima koji slede.

07 VAGA
23.09. – 22.10
Nemoj brinuti što ti drugi govore da treba da budeš odlučnija u vezi svojih osećanja. Jedna od tvojih najjačih osobina je da uvek vidiš obe strane problema, pogotovo ovih dana kada su mnogi ljudi oko tebe zapeli u “negativu”.

08 SKORPIJA
23.10. – 21.11.
Iako se boriš sa duhovima svoje prošlosti, oni danas nisu toliko snažni da ih ne bi mogla oterari tamo odakle su i došli. Zapravo, tvoji snovi te guraju napred u nova uzbuđenja, čak i ako imaš nekoliko sitnica koje još moraš doraditi pre nego što kreneš u ostvarivanje svega.

09 STRELAC
22.11. – 21.12
Udruži se sa Ovnom – biće ludo i nezaboravno. On je u dobrom raspoloženju, pa ti može ponuditi puno strasti i nežnosti. Svi današnji postupci baziraju se na fizičkoj privlačnosti, bogatom duhovnom životu i osećanjima. Roditelji, prijatelji i rođaci – svi te oduševljavaju.

10 JARAC
22.12. – 20.01.
Očekuješ nešto posebno, ali si i zabrinuta oko tog pitanja. Možda se problem krije u tvom strahu da nemaš dovoljno vremena ili novca. Iako ovo može biti prava dilema, više ćeš dobiti ako se sad aktiviraš i uživaš u iskustvu, nego ako se posvetiš nagađanjima iz sigurnosti svog doma.

11 VODOLIJA
21.01. – 19.02.
Ne voliš kada ti neko nešto zabranjuje jer ti je zaista potrebna sopstvena nezavisnost. Takođe, pred tobom je dodatni emotivni naboj zbog prepreke koja ti stoji na putu, a već si jednom odustala od njenog rešavanja. Iako si pokazala kako znaš da budeš fleksibilna, danas bi ti najbolje bilo da skupiš svu hrabrost i prođeš kroz vlastite nesigurnosti.

12 RIBE
20.02. – 20.03.
Prebrzo donošenje odluka umanjiće ti sigurnost i negativno uticati na tvoje ponašanje, te ugroziti rezultat. Tvoja nesigurnost najbolji je pokazatelj na koje stvari trebaš dvostruko da paziši. Tako ćeš postići maksimalnu delotvornost i postići najviše moguće u vezi svojih planova.

OSTAVI KOMENTAR