Start Horoskop Tvoje zvezde za 15. januar 2010.

Tvoje zvezde za 15. januar 2010.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Jarac Kate Moss (16.1.1974.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Uspešno se nosiš sa situacijom. Savladavaš sve prepreke. Precenjuješ sopstvene mogućnosti, što se kasnije može odraziti na tvoj nervni sistem. Slobodne trenutke iskoristi za bavljenje hobijima. Obavezno šetaj pored vode. Ona će pojačati tvoje genijalne ideje, pa ćeš biti na pragu stvaranja velikih dela.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Moraćeš da se suočiš sa strpljivošću, štednjom i svim stvarima koje ti teško padaju . Nikako ne smeš da odustaneš. Ne očajavaj, već iskoristi sve svoje tajne adute. Nije poželjno tražiti od drugih ono što sama nisi spremna da uradiš.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Rasipaš ono čega baš nemaš u izobilju – energiju. Izbegavaš teške zadatke i ideš linijom manjeg otpora, što ne znači da si racionalna kada je reč o rasipanju fizičke snage. Trošiš je na situacije koje nisu vredne pažnje i sekiraš se zbog gluposti. Partner je trenutno još jedan pogrešan izbor.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Šta se to dešava s tobom? Okružena si sukobima, raspravama, svađama, iako se i pred najmanjom opasnošću povlačiš. Okolina teško prihvata promene, a one su su evidentne. Ukoliko želiš da budeš uspešnija, moraš da izađeš na kraj sa zlonamernim okruženjem. Iz te borbe izaći ćeš kao pobednik.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Pravo je vreme da započneš nešto novo. Ne moraš tražiti ništa veliko, dovoljno je da promeniš po koju sitnicu s kojom se svakodnevno susrećeš ili promeni način na koji obavljaš već rutinske zadatke. Postoji mnogo načina na koje možeš osvežiti svoj dan, bitno je da počneš da primećuješ detalje.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Osećaš burne promene u svom životu. Eto odgovora na pitanje zbog čega si kreativna, taktična i puna lepih manira. Možda će ti voljena osoba pomoći da uživaš u lepim stvarima? Sitnom pažnjom i krupnim poklonom popraviće ti raspoloženje.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Imaš izvesnih porodičnih problema koje si mislila da ćeš brzo rešiti. Ipak, sada ti se čini kako imaš još toliko toga da uradiš te da situacija nije toliko jednostavna koliko se na prvi pogled činila. Nemoj očajavati nego se prihvati posla. Aktiviraj se i učini sve što je potrebno kako bi problemi ostali za tobom.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Uporno odbijaš sve promene koje ti se nameću i radije se držiš svog starog plana. Ponekad to baš i nije dobro jer sebi samo nepotrebno komplikuješ život. Pokušaj da budeš fleksibilnija. Promene ne predstavljaju nužno nešto loše, možda ti donesu samo neke dobre stvari.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Sve se odvija po planu, ali nikako to da uvidiš. Da li te sprečava strah od neuspeha ili je nešto drugo u pitanju? Moraš savladati razne strahove, posebno one koji su vezani za budućnost. Od prevelike okupiranosti i strepnje nikako ne možeš da uživaš u sadašnjem trenutku. U tome je problem.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
I dalje si u fazi maštanja. Piši pesme, pa ćeš nekako isplivati iz zamki koje nose budući događaji, ili idi u prirodu. Uživaj u lepoti prirode i umetničkim delima, ako već ne možeš u voljenom biću. Važno je ne očajavati, jer ukućani čine sve da ti upropaste dan. Prijatelji još više!

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Loše se osećaš, jer si pomalo nervozna i sklona preterivanju. Moraš uvek imati na umu kolike su tvoje mogućnosti i ponašati se u skladu sa njima. U protivnom, malaksalost i mrzovolja mogu i te kako da ti pokvare raspoloženje. Bavi se duhovnim temama i naći ćeš unutrašnji mir.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Samoća je prava stvar i izuzetno će ti prijati, jer na miru možeš da razmišljaš o novim idejama i planovima. Ukoliko sebi ne možeš da priuštiš taj luksuz, pokušaj bar da živiš u mislima. Zbog nečega si nezadovoljna. Lako je priznati tuđ deo krivice, a svoj – malo teže.

OSTAVI KOMENTAR