Start Horoskop Tvoje zvezde za 15. decembar 2009.

Tvoje zvezde za 15. decembar 2009.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

SIPAUSA30051149_000001

Strelac Tina Turner (26.12.1939.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Danas mnogo toga možeš da uradiš ako budeš spremna da preuzmeš rizik. Drugima će zvučati vrlo zanimljivo o čemu god budeš pričala i slušaće svaku tvoju reč, stoga, ne bi bilo loše da pripaziš i da ne govoriš neke neproverene informacije.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Želiš da jedan dan zaboraviš na sve probleme i da se odmoriš, i da uživaš samo u onome što te čini sretnom. Niko ti ne brani da to učiniš, sve dok svoje obaveze uredno izvršavaš. Stoga, ujutro odmah kreni s radom i sve što možeš završi na vreme, kako bi ti ostatak dana ostao za skrivene želje.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Neodlučna si jer ti se čini da nemaš sve informacije koje su ti potrebne. Ako ti nedostaje jedan deo slagalice, nije ni čudno što ne možeš da vidiš celu sliku. Nemoj nigde žuriti nego se strpi još koji dan dok ne dobiješ sve informacije koje su ti potrebne, pa tek onda reaguj.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Drugi će danas biti toliko uporni da će te to propisno iznervirati. Nemoj prihvatiti ono što ti oni govore samo zato što ti se ne da da raspravljaš o tome. Budi i ti malo upornija u svojim idejama. Bitno je samo da se malo odvojiš od njih i razmisliš o svemu.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Drugima ćeš biti vrlo zanimljiva jer ćeš pokazati koliko si sretna u onome što radiš, te koliko te to ispunjava. Imaš puno obaveza, ali uspevaš da se organiziruješ na način da sve uskladiš i da sve stigneš da uradiš po važnosti. Nemoj tražiti mane i pogreške već uživaj u trenutku.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Ne može sve uvek biti kako si ti htela, ponekad moraš da naučiš i da se nosiš s razočarenjem. Ti znaš da si se dovoljno potrudila oko svega čime se baviš i na to trebaš i možeš biti ponosna. Više se koncentriši na takve stvari, nego na one koje ti ne idu od ruke.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Dobro je biti siguran u sebe, ali ni u čemu ne treba preterivati. Budi otvorenija prema drugima, slušaj šta ti govore i savete koje ti daju, Ne moraš bez razmišljanja da uradiš ono što ti oni kažu, ali neke stvari ćeš moći da uklopiš u svoje planove. Drugi ti mogu puno olakšati situaciju, ali samo ako im to i dopustiš.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Veruj u sebe i ono što radiš. Drugi će možda pokušati da ti ukažu na tvoje slabosti, ali njih ima svako i to nije ništa čudno. Ti znaš da si dovoljno sposobna za ono što radiš i da imaš sve potrebne informacije. Moć pozitivnog razmišljanja će dodatno povećati tvoje šanse za uspjeh.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Danas ćeš biti zabrinuta jer imaš osećaj kao da propuštaš nešto važno. Zbog toga bi mogla malo impulsivnije da reaguješ na sve što se događa. No, to nikako nije dobro. Smiri se i opusti. Sve će doći u svoje vreme i nema potrebe da se sada brineš oko nekih stvari koje se možda neće ni dogoditi.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Imaš izvesnih problema, ali pokušavaš da ih čuvaš duboko u sebi kako to niko drugi ne bi primetio, što baš i nije tako dobro. Ovo je situacija u kojoj će ti biti puno lakše ako budeš razgovarala s dragim osobama i rekla im šta te muči. Možda ni oni neće imati gotovo rešenje za tebe, ali sigurno će ti biti lakše nakon što svoju brigu podeliš s nekim.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Nemoj se bojati da drugima kažeš ono što misliš. Mišljenja se menjaju, pa stoga nije čudno ako im kažeš šta te danas zanima, a to nije isto kao ono od pre godinu dana. Pokušaj da malo više deliš svoje misli i brige s prijateljima, partnerom ili članovima porodice.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Toliko toga je sada oko tebe, a ti ne znaš u kom smeru treba krenuti dalje. Nema nikakvog razlog za paniku jer imaš dovoljno vremena. Opusti se i uživaj. Rešenja nekih problema doći će u trenutku kada ih najmanje budeš očekivala.

OSTAVI KOMENTAR