Start Horoskop Tvoje zvezde za 14. septembar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 14. septembar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Image Hosting by imagefra.me
21.03 – 20.04.
Čim nešto mnogo želite, do toga teško dolazite. To se odnosi na ljubav i nastojanja da partner padne pod vašu dominaciju. Pošto on svojim postupcima nikako ne može da se uskladi sa vašom burnom naravi – ili promenite partnera ili narav. Trenutno ste na pogrešnom putu.

Image Hosting by imagefra.me
21.04 – 20.05.
Posedujete izuzetne potencijale za izražavanje u sferi ljubavi, umetnosti i društvenog života. Preosetljivost i česta promena raspoloženja neće vas dugo držati. Sa Strelcima ostvarujete sklad. Od njih se možete nadati plimi emocija. Savetuje se umerenost u svemu.

Image Hosting by imagefra.me
21.05 – 20.06.
Planirate putovanje. Mnogi Blizanci ovu ideju konkretizuju, dok će izvestan broj pripadnika znaka sve svesti na puka maštanja. Ukazuje se idealna prilika za istraživanje podsvesti. Ima tu puno materijala za rad, pa je upravo sad pravi momenat da krenete u akciju.

Image Hosting by imagefra.me
21.06 – 20.07.
Prijatelji su u prvom planu. Družite se sa njima ne zbog njih, već zbog sebe. Važno je da se dobro osećate i da ste zadovoljni. Planirate da svoje ideje sprovedete u delo, jer niste neko ko sedi skrštenih ruku i vodi prazne razgovore. Razmišljanja o tome kako popraviti budžet trenutno vas opterećuju.

Image Hosting by imagefra.me
21.07 – 21.08.
Toplo vam je oko srca, jer vas greje ono bez čega vaš život nema smisla – ljubav. Srećni ste i zadovoljni u društvu voljenih bića, žene, dece, unučića. Kad je već sve tako idealno, zbog čega onda neurotično konzumirate slatkiše? Oni ugrožavaju liniju i zdravlje. Budite umereniji!

Image Hosting by imagefra.me
22.08 – 22.09.
Kontaktirate sa inostranstvom, i to uspešno. Ukoliko vam se planovi u vezi sa tim i ne ostvare, bar ćete maštati. Pošto ste stvaralački nadareni, ne dozvolite sebi taj luksuz da budete pasivni, već krenite u akciju. Ako ništa drugo, pokažite svoje talente voljenoj osobi.

Image Hosting by imagefra.me
23.09 – 22.10.
Idealan dan za ljubav. Okruženi ste osobama koje vas vole i koje vam čine naredne trenutke još lepšim. Čim se nađete u sličnoj atmosferi, postajete popustljiviji, a samim tim se javlja i mogućnost da u tome preterate, baš kao što preterujete i sa konsumiranjem onih stvari koje se ne preporučuju: cigareta ili alkohola.

Image Hosting by imagefra.me
23.10 – 22.11.
Skloni ste preteranoj osetljivosti, ali i razmišljanju o tome kako su se svi okomili na vas. Mnoga prijateljstva ste sami zanemarili, a pri tom svaljujete krivicu na drugu stranu. Niste u stanju da primetite svoj deo odgovornosti u međuljudskim odnosima. Treba ih negovati kao biljku.

Image Hosting by imagefra.me
23.11 – 20.12.
Razmišljate na ispravan način, uspešno se boreći sa trenutnom situacijom. Zastoji vas opterećuju, ali ste svesni toga da za koji dan sve treba da krene. Zahvaljujući preduzimačkom duhu, ostvarujete nemoguće. Biće vremena i za lični napredak i realizaciju dugo željenog plana.

Image Hosting by imagefra.me
21.12 – 19.01.
Nude se povoljne šanse. Na vama je da li ćete ih prepoznati ili ćete se kolebati i nećkati. Sa Strelcima imate idealnu saradnju, jer ste slični. Smatrate da ste bolji i tolerantniji, ali ste u stvari identični. Ako ne poznajete nijednu osobu u tom znaku, krajnje je vreme da je upoznate.

Image Hosting by imagefra.me
20.01 – 18.02.
Bolesno stanje tela i duha je normalna pojava koja se s vremena na vreme dešava. Umesto što to stanje potiskujete, bilo bi poželjno preispitati uzrok i nešto konkretno preduzeti. Najbliži mogu da trpe vašu reakciju na loše zdravlje. Bavljenje okultnim temama pomaže vam da dođete do unutarnjeg mira.

Image Hosting by imagefra.me
19.02 – 20.03.
Prelazite sa reči na dela. Odlučili ste se za na konkretnu akciju i veliko spremanje vlastitog života. Postavlja se pitanje dokle će to da vas drži. Pošto je odgovor neizvestan, nastavite ovim tempom. Učinite maksimum, jer vas već sutra može napustiti ideja. Ponovo može nastupiti stanje pasivnosti.

OSTAVI KOMENTAR