Start Horoskop Tvoje zvezde za 14. novembar 2009.

Tvoje zvezde za 14. novembar 2009.

SHARE

Šta ti kažu zvezde za danas?

SIPAUSA30050435_000056

Škorpija Kevin Jonas (5.11.1987.)

ovan_veliki

21.03 – 20.04
Iskoristi pravi momenat i dobro raspoloženje za timski rad, jer nisi uvek u tako dobroj formi. Imaćeš koristi od partnerstva bilo koje vrste. Pred tobom je izuzetno uspešan dan koji obećava više nego što pretpostavljaš.

bik_veliki

21.04 – 20.05

Ulažeš enormne količine snage, koja je skoro na izdisaju, kako bi rešila problem. Sklona si burnim reakcijama i postupcima od kojih imaš slabe koristi. Poželjno je da se naoružaš oprezom i strpljenjem kako bi izbegla nasrtaje neistomišljenika i opasnosti od povreda.

blizanci_veliki
21.05 – 20.06
I dalje si pod naletom stvaralačke energije – iskoristi je na raznim frontovima. Izgledaš božanstveno, osećaš se fantastično, a razlog je subjektivan. Ovih dana srešćeš osobu svog života i doživećeš nezaboravne trenutke. Ovnovi ti izuzetno prijaju.

rak_veliki
21.06 – 20.07
Do izražaja dolazi tvoja elokventnost i obaveštenost. Znaš sve što se zbiva oko tebe. Pravi si savetodavac kada je reč o emocionalnim problemima. Ljubav, glavna pokretačka snaga i smisao tvog života, potrebnija ti je nego ikad, ali si okružena pogrešnim osobama. Imaš utisak da te niko ne razume.

lav_veliki
21.07 – 21.08
Srećna si i zadovoljna. Učinila si sve što je u tvojoj moći, pa sada na miru uživaš u priznanjima. Ukoliko se nisi iskazala na adekvatan način, negde grešiš. Razmislite gde bi to trebalo da bude, pa se koriguj. Astrološki gledano, očekuje te emotivna satisfakcija.

devica_veliki
22.08 – 22.09
Stvaralačka snaga i mašta pomažu ti da se baviš kreativnim radom i postigneš zapažene rezultate. Sa partnerom osvežavaš vezu. Nežnosti, maženja i paženja biće na pretek. Ako ti dosadi Lav, okreni se Vagi ili Biku. Imate mnogo toga zajedničkog.

vaga_veliki
23.09 – 22.10
Pošto postoji opasnost od nasrtaja grubih osoba, povreda u saobraćaju, ali i povreda druge vrste, samo ispravnim postupcima ih možeš izbeći. Oprezno se ponašaj, barem danas, jer ti nije lako. Ulažeš ogromne količine i fizičke i psihičke snage kako bi prevazišla problem. Razmisli da li se to isplati?

skorpija_veliki
23.10 – 22.11
Pod uslovom da si se ulenjila, razdrmaj se i aktiviraj. Ne propuštaj prilike, jer se one neće ponoviti. Iskoristi kratak predah za emotivnu stabilizaciju i spremaj se za korenite promene. Spajaj korisno sa lepim. Problemi sa telesnom težinom.

strelac_veliki
23.11 – 20.12
Razapeta si između želje za samoćom i želje za prihvatanjem u društvu. Iako ćeš profitirati ako provedeš neko vreme u osami, danas bi zaista mogla izaći s društvom i izludirati se. Vremena za odmor imaćeš i kasnije ovog vikenda, a sigurno nećeš zažaliti ako odeš i dobro se zabaviš večeras.

jarac_veliki
21.12 – 19.01
Kolebaš se u vezi sa jednom odlukom, a vreme prolazi. Pošto si sputana, i to bez razloga, aktiviraj se i uključi u poduhvate, jer je ovo na izvestan način tvoja godina. Radi na jačanju samopouzdanja i potenciraj masu pozitivnih osobina kako bi što bolje funkcionisala.

vodolija_veliki
20.01 – 18.02
Boriš se protiv ograničavajućih faktora. Okolina te ne doživljava ozbiljno, ne obraća pažnju na tvoje stavove. Kad shvati suštinu, biće kasno, ali za okolinu, ne za tebe. Već duže vreme profitiraš i polako ali sigurno se oporavljaš od zdravstvenih i ljubavnih jada.

ribe_veliki
19.02 – 20.03
Samo diplomatijom izbegavaj sukobe. Svađe sa partnerom nastaju zbog para. Mogući su i zdravstveni problemi. Ukoliko posvetiš više pažnje tom segmentu života i ne opterećuješ se drugima, isplivaćeš iz problema. Već duže vreme si u neadekvatnom okruženju. Razmisli o tome.

OSTAVI KOMENTAR