Start Horoskop Tvoje zvezde za 14. jun 2010. godine

Tvoje zvezde za 14. jun 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Razloga za optimizam ima mnogo. Najvažniji se tiče ljubavi i nove veze. Ta nova ljubav obećava, mada si pomalo nestrpljiva, posesivna i ljubomorna. Kad si toliko dugo čekala da se pojavi, strpi se još koji dan i obuzdaj strasti. Planiraj kako da oplemeniš životni prostor novim detaljima.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Pošto si izgubila strpljenje da stalno drugima dokazuješ da si u pravu i pri tom se nerviraš, rešavaš da promeniš taktiku i pustiš ih da sami uvide svoje greške. Videćeš da je sve jednostavno ako se ponašaš saglasno sa ovim principom, a da se pri tom fantastično osećaš. Planovi za putovanje su više nego mogući.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Promenljivo raspoloženje nije nova stvar. Oscilacije su velike, što se odražava na psihičko zdravlje. Preplavljena si mračnim mislima, budući da si svesna da do ostvarenja želja moraš malo pričekati. U takvom stanju nije poželjno izlaziti u javnost i opterećivati okolinu sopstvenim nezadovoljstvom.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Kako lepo izgledaš! Fantastično se osećaš, a ne znaš zašto. Pa, zaljubljena si, zar ne primećuješ? Opusti se i uživaj u čarima voljenog bića. Mnogo ljubavi, malo flerta i masa drugih prijatnih stvari učiniće trenutke pred tobom zanimljivim. Savetuje se ipak i umerenost.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Nalaziš se u situaciji koja te totalno razoružava i čini da ideš linijom manjeg otpora. Gde je nestao smisao za borbu? Zbog čega želiš da odustaneš od nečega što ti je na dohvat ruke? Mnogim Lavovima smeši se sreća u stvarima koje njihovom životu daju smisao; među njima je i ljubav. Moraš da je kriješ.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Situacija zahteva da se spustiš na zemlju. Na momenat si izgubila smisao za praktično, pa od događaja očekuješ više nego što je moguće. U sličnim prilikama, razočaranje ne gine. Okreni se prijateljima koje si zapostavila i od njih potraži savet. Možda ćeš rešiti enigmu.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Ukoliko si izašla na kraj sa tvrdoglavošću, imaš šansu da opstaneš i iz trenutnih okolnosti izvučeš maksimum. Mnoge Vage, one umetničke duše, planiraju kako da njihova karijera ide uzlaznom linijom, dok se one druge bave porodičnim pitanjima. Da li si iskoristila sve svoje potencijale?

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Mnoge Škorpije lenčare, uživaju i razmišljaju o novoj ljubavi, dok većina vredno radi i mašta o putovanju u daleke krajeve. Ostvarićeš sve ono što si zamislila. Nažalost, za sada nemaš podršku prijatelja. Moraćeš, kako to obično biva, da se osloniš na samu sebe. Uspeh je neminovan.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Praviš se važna, a nisi ni svesna toga koliko se oslanjaš na voljenu osobu. Ona nadomešta masu tvojih slabosti i čini da lagodno funkcionišeš. Budi nežnija prema njemu, jer više ne može da podnese agresiju sa tvoje strane. Manje pričaj o drugima, a više o sebi. Okolina te je “prozrela”.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Oko sebe stvaraš harmoniju. Objedinjuješ masu stvari, oslonac si mnogima. Na to si navikla, ali može da dosadi. Nije jednostavno naći se u situaciji kada svi od tebe očekuju podršku, a ti ni od koga. Pošto sama projektuješ takvo ponašanje okoline, menjaj neke stavove.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Najbitnije je da se zdravstvena situacija popravlja. Odlično se osećaš. Planiraš kako da svoj izgled učiniš što lepšim. U ishranu unosiš nove sastojke, jer shvataš da lepota dolazi iznutra. Još ukoliko obratiš pažnju na duhovni razvoj i pojačaš intelektualnu komponentu ličnosti…gde će ti biti kraj?

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Ribe su povodljive i sklone zavođenju. Smeši im se ljubav, mada uz nju idu i stresovi. U fazi su iščekivanja i slatke neizvesnosti. Neka se smire i nek ne očekuju brzi rasplet događaja, jer su možda nešto uobrazile kad je voljena osoba u pitanju. Bavljenje umetnošću ili uživanje u umetničkim delima pomoći će ti da se urazumiš.

OSTAVI KOMENTAR