Start Horoskop Tvoje zvezde za 14. januar 2010.

Tvoje zvezde za 14. januar 2010.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Slavljenik Caleb Followill, Kings Of Leon (14.1.1982.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Nakon nekoliko dana pauze, ponovo si spremna da se prepustiš emocijama. Sa voljenom osobom ostvaruješ odličan kontakt i to te čini ispunjenom. Očekuje li se od tebe odluka, donesi je što pre. Veče po mogućnosti provedi izvan kuće, najbolje u društvu drugarica iz odeljenja.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Zbog nečega si potištena. Ne sekiraj se, jer je promena raspoloženja normalan sled zbivanja. Ako misliš da si zaslužila više nego što si dobila, grešiš, jer nije na tebi da prosuđuješ. Uzrok neraspoloženja je problem sa žlezdama ili hormonima. Mogući su i emotivni nesporazumi.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Neumorna si. Svaki momenat koristiš za skitnju. Ne želiš ni na trenutak da se opustiš i okreneš sebi. Nervoza je izuzetno jaka, pa je poželjno da se malo opustiš. Sa Lavovima poslednjih dana sjajno funkcionišeš. Jedan koristan savet: manje slatkiša, manje brze hrane.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Opet ćeš osetiti silno zadovoljstvo jer ćeš imati priliku da budeš u velikom i bučnom društvu. Tvoje prisustvo će biti itekako primećeno. Na pomolu su prijatni događaji, jer sa lepim danima raste i tvoje dobro raspoloženje. Dovoljno je da ugledaš sunce, pa da budeš srećna.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Razdoblje neizvesnosti se konačno bliži kraju. Nastojaćeš da se svidiš jednoj osobi koja prema tebi oseća duboko poštovanje iako je to do sada bilo skriveno. Osoba u koju si verovala razotkriće se u ne baš lepom svetlu. Suzdrži se od komentara, a ono što čuješ primi s rezervom.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Ne možeš da se odlučiš da li bi pre krenula korak napred ili nazad, jer ti se obe strane čine podjednako lošim. Čak i ako kreneš napred nešto bi te moglo podstaknuti na promenu mišljenja i povratak u sigurnu bazu. Pripazi, ako napraviš pogrešan korak, neke stvari ćeš morati da radiš ispočetka.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Poseduješ informacije i ideje koje još nisi sprovela u delo jer do sad nisi bila potpuno zainteresovana za njih. Došlo je vreme da se prihvatiš i toga, pogotovo ako si i sama došla na ideju kako bi se možda mogla time pozabaviti. Ako nisi potpuno sigurna šta želiš, sačekaj još par dana, jer ti stiže jedna velika promena.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Danas bi ti tvoja kreativna crta mogla doneti dosta uzbuđenja, posebno ako u startu napraviš dobar raspored. Iako ti je glava puna sjajnih ideja, nisi zainteresovana samo za jedan bljesak genijalnosti. Danas impresioniraj ljude oko sebe svojom odlučnošću, a odlične ideje ostavi za neki drugi dan.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Danas ćeš se moći lako da se provučeš sa svojim neobičnim ponašanjem jer će ljudi oko tebe videti tvoju emotivnu stranu čak i u tvojim ludorijama. Želja za rizikom pokazuje koliko želiš da budeš drugačija od svih. Igra “dvorske lude” dozvoljava ti zadržavanje vrednosti koje nosiš u sebi.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Danas u sebi imaš silu koja te goni sto na sat, ali ako možeš uspori jer ćeš u protivnom propustiti vrednu priliku. Budi pozitivni vođa, a ne “ludi diktator” koji svima nameće svoju volju samo radi ispunjenja vlastitih želja. Sračunati rizik bi ti mogao doneti dosta dobro rešenje situacije,

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Danas ćeš teško sakriti svoje namere od tuđih očiju i ušiju, čak i ako misliš da ti je to pametna ideja. Nepredvidljivi Uran, tvoj vladar, aktivirali su Sunce i Venera i otvorili ti puteve neočekivanih obrta događaja. Tenzije koje donose neizgovorena osećanja mogle bi u nekom momentu izaći na površinu.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Pred tobom su prijatna iznenađenja, uzbudljiva dešavanja, spontane odluke. Svi se dive tome kako funkcionišeš sa tolikim dijapazonom osećanja. Blaga tenzija je nešto bez čega ne možeš da zamisliš dan. Izbegavaj nepromišljene reči i, koliko je to moguće, bilo kakve rasprave.

SHARE
Prethodni članakBravo #185
Naredni članakWayne Rooney: Magija broja 10

OSTAVI KOMENTAR