Start Horoskop Tvoje zvezde za 14. decembar 2009.

Tvoje zvezde za 14. decembar 2009.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

SIPAUSA30010498_000008

Strelac Sinéad O’Connor (8.12.1966.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Nije ti lako da zadržavaš svoju znatiželju za nekim novim stvarima. No, moraš znati da nije sve tako jednostavno bez obzira koliko si o tome razmišljala. Stoga, umesto da čekaš da se nešto dogodi samo od sebe, preduzmi nešto i pokreni se. Sposobna si i možeš mnogo toga da uradiš samo ako se dovoljno potrudiš.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Stres ti stvara to osećaj da ti drugi nameću neke nerazumne ciljeve, a ti tako nešto uopšte ne želiš. Dobro je uvek biti otvoren za neke nove stvari, ali, isto tako, ukoliko tvoj razum kaže da je bolje da nešto ne radiš i da to ne želiš, onda radije reci “ne” i posveti se nečem drugom.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Drugi će ti dati neke savete koji bi mogli biti vrlo korisni. Dobro razmisli da li su njihove ideje u ovom trenutku možda čak i lakše za primeniti od tvojih. Ponekad nije loše osloniti se i na druge jer i ti njima pomažeš kad je to potrebno. Budi sretna što imaš takve osobe pokraj sebe.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Više si nego spremna za današnji povratak u školu. Imaš jako puno energije i spremna si da tu energiju uložiš u šta god je potrebno. Ali nemojte je trošiti na nešto uzaludno. Radije dobro razmisli u čemu bi bila najdelotvornija, kako tu energiju ne bi potrošila na nešto potpuno nepotrebno i uzaludno. Malo planova ti neće naškoditi.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Povedi više računa o sopstvenom ponašanju, pošto iz nepažnje možeš postati žrtva skandala. Lako ti se pripisuje i ono za šta uopšte nisi kriva. Sa voljenom osobom ponašaj se kao sa kristalnom vazom: osetljiv je, pa lako može da “pukne”. Loše okolnosti možeš ublažiti mudrim potezima i tako postići unutrašnji mir.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Imaš velike planove za danas. Tačno znaš šta trebaš i kada to da uradiš, ali nešto će te izbaciti iz takta. Nemoj radi svojih obaveza zanemariti prijatelja ili člana porodice kome je potrebna tvoja pomoć. Znaš da bi i oni tebi oni pomogli kada bi ti to bilo potrebno, stoga, bilo bi korektno da i ti to učinih za njih.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Ne možeš previše rastezati svoj raspored jer dan ima ograničen broj sati, s tim da moraš još i jesti i spavati. Tačno znaš kolike su tvoje mogućnosti, stoga, nemoj pokušavati da nešto forsiraš ili obećavaš drugima, kad znaš da nećeš imati priliku da ispuniš obećanje. Radije im odmah objasni o čemu se radi kako se ne bi pouzdali u tebe pa da ih kasnije razočaraš.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
U večitoj potrazi za vrednostima, može se lako dogoditi da grešiš. Nije sve vezano za novac. Postoje stvari koje imaju daleko dublji smisao, a koje si u poslednje vreme zanemarila. Ukoliko nisi u formi, jedan od uzroka potraži u neadekvatnoj ishrani. Menjaj navike s tim u vezi.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Nemoj ignorisati stvarnost samo zato što ti komplikuje život. Neke stvari nisu jednostavne onoliko koliko bi htela da budu, no, svejedno, ništa nećeš postići samo ignorisanjem. Što se pre uhvatiš tog nepoželjnog posla, on će pre biti gotov i nećeš više moratia misliš o tome. Sve je na tebi.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Danas zaboravi na opravdavanje svojih zaključaka drugima. Samo veruj svojoj intuiciji i radi ono što voliš – i sve će biti dobro. Drugi će vremenom prihvatiti ono što radiš i navićiće se, ali te i podržati. Samo moraš biti uporna u svemu što radiš.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Većinu današnjeg dana provešćeš u maštanju, što uopšte nije loše. Možeš se odmoriti od svega što se trenutno dešava i pokušati da pronađeš put koji bi želela. Mašta je za to idealna jer ćeš kasnije znati u kom smeru da kreneš i šta zapravo želiš. Budi svoja i uživaj u tome.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Poželjno je da budeš manje spontana, a više razumna, ako želiš da spaseš odnose sa prijateljima i voljenom osobom. Njih su počele da zamaraju tvoje neumesne šale, jer jednostavno na njih nisu navikli. Moraš uvek imati na umu ko je pred tobom, jer u protivnom slede ozbiljne svađe. Nervoza.

OSTAVI KOMENTAR