Start Horoskop Tvoje zvezde za 14. april, 2010. godine

Tvoje zvezde za 14. april, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Nedostaju vam odlučnost i čvrstina da istrajete do kraja, pa ste, doduše bez razloga, nezadovoljni, što se odražava i na okolinu. Šanse da postignete željeno više su nego moguće; normalno, pod uslovom da znate šta hoćete. Sa partnerom postupajte nežnije. Manje pričajte i ne svaljujte krivicu na njega.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Iznenadna napetost, na svu sreću, brzo nestaje, a problem u vezi s njom biće uspešno rešen. Očekuje vas uspešna transakcija, finansijka dobit, ali i emotivno zadovoljstvo. Sreća obično ide u kompletu, čime se može objasniti današnje stanje. Mogući su stomačni problemi na koje ranije niste obraćali pažnju.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Bićete u prilici da negde otputujete, što ćete oberučke prihvatati. Pošto volite putovanja, to će biti spajanje korisnog sa lepim. Duboko i ispravno razmišljate i reagujete u kritičnim situacijama, što će po vas biti povoljno. Nudi vam se šansa da napredujete i steknete novo iskustvo. Iskoristite je.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Mentalne aktivnosti su pojačane, pa treba igrati na tu kartu. Ukoliko se u nečemu usavršavate, pravi je trenutak da pokažete koliko ste uspešni. Nesigurnost je trenutno u drugom planu. Trema nestaje, tako da su šanse da postignete cilj više nego moguće. Samouverenost je pola uspeha.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Osećate potrebu da se dokažete. Pošto se dobro osećate, misleći da sve možete, to praktično i pokazujete. Iznenada se prilagođavate novim životnim prilikama, bilo da se radi o povredi ili riziku koji rešavate na specifičan način. Budite oprezniji u saobraćaju i komunikaciji jer je dijapazon rizika veliki.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Sve se odvija polako, ali sigurno. Ni najmanje vam ne smeta ovaj ritam, pošto ste na osnovu vlastitog iskustva došli do saznanja da se do uspeha ne dolazi brzo. Sa Jarcem ćete imati konstruktivan razgovor, od kog oboje možete imati koristi. Slično reagujete u određenim situacijama, što vas još više vezuje.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Iako nije sjajno, situacija govori da će biti bolje. Ne date se lako izbaciti iz ravnoteže, već pokušavate da prevaziđete problem. Želja za znanjem je izražena. U tom kontekstu ćete nastojati da vas vreme ne pregazi. Informisani ste na najbolji mogući način. Nije vreme da preduzimate bilo šta vezano za voljenu osobu. Odmarajte se što više.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Prijatan i uzbudljiv dan. Bićete u situaciji da nekoga upoznate i da se ludo provedete. Pošto je stvaralačka snaga izražena u enormnim količinama, iskoristite je. Imaćete uspeha u svim poslovima kojih se latite, posebno u umetnosti. Od ljubavi ne odustajte – ona je samo na trenutak zatajila.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Situaciju shvatate ispravno, reagujete na najbolji mogući način. Donosite ispravnu odluku, srećno prevazilazite krizu i izbegavate povrede. Pošto je snaga pojačana, srazmerno njoj – veća su i ostvarenja. Izbegavajte brzoplete odluke i davanje nepromišljenih izjava. Sa povredama ćete imati sreće.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Pošto ste savladali opaku zamku, možete da odahnete. Ovo iskustvo će dobro doći da se situacija ne ponovi. Pošto je dan odličan za poslovnu komunikaciju, fokusirajte se na nju. Sve ostalo je u drugom planu, bez vidljivog uspeha, ali i neuspeha. Pošto vam prija samoća, to je bar jednostavno – budite sami.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Niste ni svesni podrške osobe iz okoline. Ona na nevidljiv način povlači konce, pomaže da ostvarite poslovne zamisli i da nekuda otputujete. Da li je u pitanju stručno savetovanje ili ekskurzija – nije važno. Priznanje godi svakome, pa i vama. Niste ni vi bez sujete.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Ono što ste želeli – to ste i dobili. Izvesna situacija vas je ponela, a mašta doprinela da se još bolje osećate. Pošto ste previše idealizovali situaciju, neka vas ne začudi razočaranje. Loše se borite sa ozbiljnijim problemima. Osećate da vas okolina ne ceni dovoljno. Zanemarite tuđe mišljenje ili učinite nešto da okolinu fascinirate. Okrenite se umetnosti.

OSTAVI KOMENTAR