Start Horoskop Tvoje zvezde za 13. septembar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 13. septembar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Image Hosting by imagefra.me
21.03 – 20.04.
Zahvaljujući pozitivnim planetarnim uticajima, očekuje vas izuzetan uspeh vezan za dom i porodicu. Neki Ovnovi biće u prilici da menjaju stan, a neki da proširuju porodicu. Slobodnim pripadnicima znaka smeši se ono što obožavaju – ljubav. Budite prijemljivi za pozitivne promene koje vam donose planete.

Image Hosting by imagefra.me
21.04 – 20.05.
Najbitnije je da ste u harmoniji sa samim sobom. Uspeh postižete zahvaljujući obrazovanju i pisanju, ali i ostalim vidovima komunikacije. Iskoristite nagli priliv optimizma. Usmerite ga u onom pravcu u kom je najpotrebniji. Mnogi Bikovi, hteli to da priznaju ili ne, moraće da se usavršavaju i menjaju profesiju.

Image Hosting by imagefra.me
21.05 – 20.06.
Uspeh u finansijskim transakcijama posledica je povoljnih planetarnih uticaja. Iskoristite ih na najbolji mogući način. Od vas se očekuje mnogo, a postavlja se pitanje koliko ste spremni da date. Nastojte da šokirate okolinu svojim kvaliteteima i planirajte da nekuda otputujete.

Image Hosting by imagefra.me
21.06 – 20.07.
Hitno krenite sa dijetom. Mnogi pripadnici znaka počeli su rapidno da dobijaju na težini, pa se savetuje oprez. Porodična situacija zasad je nepromenjena. Savetuje se da više pažnje posvetite rođacima i prijateljima. Poslovni uspeh.

Image Hosting by imagefra.me
21.07 – 21.08.
Sve zavisi od toga kako ljudi na vas deluju. Ukoliko promenite pristup životu, neće biti problema. U protivnom, možete sebi iskomplikovati stvari. Stoga se savetuje optimistička orijentisanost. Glavni razlog je taj što imate važan problem koji zahteva rešenje. Maksimalno iskoristite planetarne uticaje.

Image Hosting by imagefra.me
22.08 – 22.09.
Ulažete minimalne napore, a postižete zapažene rezultate. Narednih dana ste u dobrom položaju, što nije za zanemarivanje. Stoga se savetuju budnost i akcija. Kad bolje shvatite o čemu se radi, videćete da se trud isplatio. Sa Strelcima i Lavovima fenomenalno sarađujete. Fokusirajte se na njih.

Image Hosting by imagefra.me
23.09 – 22.10.
Zahvaljujući organizatorskim talentima, nižete uspeh za uspehom. To se posebno, zahvaljujući vašim visokomoralnim kvalitetima, odnosi na pravosuđe. Ono što vas koči u daljem napretku jesu preterana arogantnost i dominantan stav u odnosu na najbliže. Prosto ih gušite svojom posesivnošću.

Image Hosting by imagefra.me
23.10 – 22.11.
Morate se izboriti sa sopstvenim negativnim osobinama – pre svega sa arogancijom, tvrdoglavošću i uobraženošću – ako želite da uspete. Pošto ste prenaglašeno ambiciozni, ukoliko ne istrajete u ostvarivanju planova, biće nevolje. Zato se savetuju smirenost i istrajnost.

Image Hosting by imagefra.me
23.11 – 20.12.
Da li ste svesni sopstvenih potencijala? Najverovatnije da niste čim se ponašate ležerno. Očekuje vas veliki uspeh u rukovanju tuđim novcem ili preko nasledstva. Na momente možete da zaboravite manu koja se tiče preteranog trošenja novca. Savetuju se štednja i strpljivost.

Image Hosting by imagefra.me
21.12 – 19.01.
Bračno-partnerski odnosi trenutno se popravljaju. Imate sreće sa svim problemima koji se odnose na sud. Nesebično poklanjate ljubav svima koji požele da sa vama uđu u bilo kakvu kombinaciju. Ukoliko sarađujete sa Strelcima, možete da se opustite i njima prepustite svoj deo odgovornosti.

Image Hosting by imagefra.me
20.01 – 18.02.
Poslove obavljate sa lakoćom i vedrinom. Očekujte uspeh praćen dobrom zaradom. Zahvaljujući odličnim organizatorskim sposobnostima, imaćete izvanrednu saradnju sa kolegama. I zdravstvena situacija se popravljaa. Jedini problem je kilaža, uvećana zbog pojačanog apetita. Rak vapije za vašim društvom.

Image Hosting by imagefra.me
19.02 – 20.03.
Narednih dana savetuje se što više sporta i razonode. Još ako krenete u razne berzanske špekulacije… Planetarni aspekti su idealni za izdavaštvo, pa su poželjni novi poduhvati. Sa lakoćom i vedrinom prihvatate izazove. Imate enormne količine kreativne energije i dobrog raspoloženja.

OSTAVI KOMENTAR