Start Horoskop Tvoje zvezde za 13. oktobar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 13. oktobar, 2010. godine

SHARE

acaŠta ti piše u zvezdama za danas?

Uploaded with ImageShack.us21.03 – 20.04. OVAN
Sebično hrlite ka ličnoj slobodi, razmišljajući samo o stvarima koje vam mogu biti od lične koristi. Pošto posedujete neumornu energiju, koristite je za učenje i kreiranje odnosa u bližoj okolini. Nalaziite se u situaciji koja zahteva donošenje bitne odluke. Morate nešto da presečete. Kolebate se.

Uploaded with ImageShack.us21.04 – 20.05. BIK

Zbog čega ste nesigurni kad svi argumenti idu vama u prilog? Osećanje društvene neprihvaćenosti i strah od moguće odbačenosti – nemaju realnih osnova i proizvod su vaših ličnih insinuacija. Postoji mogućnost stvaranja boljih životnih uslova praćenih većom sumom novca, ali ne želite da to iko sazna.

Uploaded with ImageShack.us21.05 – 20.06. BLIZANCI
Morate se prilagoditi događajima i prihvatiti činjenicu da ulazite u novo životno razdoblje. Nalazite se u fazi preispitivanja, razmišljanja o identitetu, o odnosima sa okolinom. Pošto se od vas očekuje da se povinujete tuđoj želji, to i učinite, ali ne razmišljajte o revanšu. Budite nesebični.

Uploaded with ImageShack.us.06 – 20.07. RAK
Ukoliko ste nezadovoljni poslom, pogrešno je patiti, a ništa konkretno ne preduzeti, kako bi se stanje popravilo. Pokušavate da izvršite zamenu teza u pogledu raznih vrednosti, te da se, ukoliko ne možete nešto da postignete, zadovoljite lošijom varijantom. U odnosima sa okolinom oseća se vaša superiornost.

Uploaded with ImageShack.us21.07 – 21.08. LAV
Romantično ste raspoloženi, željni promena, posebno na emotivnom planu. Ljubavi nikad dosta! Slobodne trenutke provodite u kreativnom raspoloženju, u želji da budete zapaženi. Pa, Lav ste, zar ne? Svojim detinjastim, tobože naivnim, šarmom plenite sve, a osmehom razoružavate voljenu osobu.

Uploaded with ImageShack.us22.08 – 22.09. DEVICA
Nalazite se u konfliktu sa samim sobom. Želite da udovoljite i ličnim potrebama, ali i potrebama članova porodice. Pošto vas očekuje težak rad, psihički se spremite za njega. Nekome ćete pružiti podršku, pa će vam večito biti zahvalan. Dan je u znaku pretresanja porodičnih problema.

Uploaded with ImageShack.us23.09 – 22.10. VAGA
Za divno čudo, prija vam samoća u kojoj sledite svoja osećanja. Odnosi sa okolinom su konfliktni, pa odlučujete da se distancirate. Ipak, prijatelji vas neće ostaviti na miru. Gnjaviće vas osoba koja ima emotivnih problema, tražeći savet. Verovatno nije upućena u to da ih imate i vi, i to preko glave.

Uploaded with ImageShack.us23.10 – 22.11. ŠKORPIJA
U totalnom ste haosu. Neko drugi ne bi mogao da izdrži to stanje, ali vi se ipak nekako snalazite. Na koju god stranu da se okrenete – sve sama konfuzija: seksualne zavrzlame, tajne veze, nerešena statusna pitanja. Treba da napravite unutrašnju transformaciju ličnosti, ili ćete imati ozbiljnih problema. To ne bi valjalo.

Uploaded with ImageShack.us23.11 – 20.12. STRELAC
Osećate potrebu za nezavisnošću, tako da vam smetaju razni uplivi sa strane koji vas svakodnevno bombarduju. Pošto ste preterali sa sebičnošću, morate se otvoreno suočiti sa pravim stanjem stvari i naučiti da ne uzimate samo za sebe, već i da dajete. Strelci najčešće nisu svesni ove svoje slabosti.

Uploaded with ImageShack.us21.12 – 19.01. JARAC
Bežite od odgovornosti. Zbog čega ste započeli više poslova i ostavili ih nezavršene? To ne liči na vas. Moguće su psihosomatske bolesti i emotivne blokade, koje treba lečiti. Okrenite se podsvesti, jer vam ona može pomoći da nađete sebe i prestanete da posmatrate život kao san.

Uploaded with ImageShack.us20.01 – 18.02. VODOLIJA
Ukoliko želite da obogatite život, a da pri tom ne budete rob niskih strasti, okrenite se kreativnom radu i imaginaciji. Osećate potrebu da se družite, ali od sebe udaljavate osobe koje vam ukazuju na realnost i koje vas kritikuju. Razmislite, možda u njihovim rečima postoji bar delić istine.

Uploaded with ImageShack.us19.02 – 20.03. RIBE
Mogući su porodični problemi, zbog kojih ste zabrinuti. Možda imate razloga za to, ali za nesigurnost nipošto nemate. Posedujete autoritet i umete da se dominantno držite tamo gde treba. Iskoristite ove svoje osobine na najbolji mogući način. Pošto je spisateljski dar izražen, pokušajte da ga realizujete.

OSTAVI KOMENTAR