Start Horoskop Tvoje zvezde za 13. maj, 2010. godine

Tvoje zvezde za 13. maj, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Pravite planove o tome da nekuda otputujete ili da se u nečemu usavršavate. Pošto je u igri inostranstvo, obradovaće vas vesti iz daleka. Ako je vaš posao vezan za putovanje, okrenuti ste kontaktima i razgovorima u tom smeru. Od jednog sastanka puno očekujete. Morate biti brzi i odlučni. Prenapregnut nervni sistem dovodi do stanja konstantne napetosti.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Dešavaju se zanimljive stvari – bar vam nije dosadno. Na momente ste nervozni, spremni da planete, da biste ubrzo splasnuli i bili mirni kao bubica. Ko utiče na ovo raspoloženje? Voljena osoba, naravno. Uzalud pokušavate da je podjarmite. Ona je zauzela čvrste pozicije, pa se morate sa tom činjenicom suočiti.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Želja imate mnogo, a mogućnosti su male. To stanje vas može dovesti do nezadovoljstva i opšte slabosti. Dan ćete provesti u nastojanju da prevaziđete probleme. Kad bolje razmislite, shvatićete besmislenost situacije i to da ste se uzalud nervirali. Pokušavate da od nekoga stvorite ono što nije. Uzalud!

04 RAK
21.06 – 20.07.
Pred vama su uzbudljivi događaji koji vas mogu, ako niste na njih spremni, debelo iznervirati. Pošto osobe rođene u ovom kobajagi naivnom znaku umeju na vreme da predosete opasnost, nadajmo se da ćete je prevazići. Prijatelji od kojih ste se najmanje nadali stižu u pomoć. Oprezno sa kućnim aparatima!

05 LAV
21.07 – 21.08.
Izuzetan dan u svakom pogledu. Zadovoljni ste saradnjom, fizičkim vezama, zajedničkim iskustvima, jednom rečju, samim sobom. Očekuje vas na izvestan način izlazak u javnost, što zavisi od toga čime se bavite. Neki učestvuju u TV programu, neki idu na javni skup. Uglavnom, Lavovi se dobro osećaju.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Kad shvatite gde leži uspeh i na šta možete direktno uticati, biće vam lakše. Pošto ste vi simbol odgovornog, poslovnog čoveka, pronađite rešenje u napred pomenutom. Okrenite se poslu i gledajte ono od čega se živi. Ne opterećujte se partnerom. Opustite se i čekajte njegov naredni potez.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Ne prenagljujte sa izlivima nežnosti ili besa. Izbegavajte sukobe sa partnerom, jer ćete iz njih izaći kao poražena strana. Moguće je da vam problemi hormonalne prirode čine neprijatnosti. Neki pripadnici znaka će iznenada osetiti snažnu seksualnu potrebu. Ukoliko je ne zadovolje, biće svašta.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Uspešan poslovni dan, praćen gomilom obaveza, ali i konkretnim rezultatima. Kriza je za vama, pa možete da uživate u sopstvenim ostvarenjima. Mirni ste kao bubica, za razliku od prethodnih dana kada ste bili spremni da ujedate. Zamislite kako je onima sa kojima ste stalno.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Aktuelna tema ovih godina je rad na sebi i o tome treba razmišljati. Da li ste svesni sopstvenih mana? Koliko ste spremni da se menjate? Da li uopšte znate zbog čega imate zdravstvenih problema? Da li ste svesni ljudske ograničenosti u prostoru i vremenu? Pitanja ima bezbroj, a odgovor je jedan.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Više okolnosti utiču na novonastale probleme. I pored svega se hvatate u koštac sa “vetrenjačama” i bezobzirno prevazilazite teškoće. Osećate da ste uskraćeni, mislite da drugi imaju prednost. Na emotivnom planu su moguća razdvajanja ili usamljenost. Za sada još niste svesni ljubavnih peripetija.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Šta je to sa vama Vodolijama? Šta zapravo hoćete? Ukoliko ni sami niste načisto sa ovim pitanjima, pokušajte da se sa nekim posavetujete. Sa Rakom ili Vagom, birajte. Obe osobe će vam dati odličan savet. Ukoliko neko pokuša da vas omalovaži, teško njemu. Pokazaćete mu zube.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Nude vam se odlične šanse za razvoj mentalnih i fizičkih sposobnosti. Koliko ćete uspeti da ih iskoristite, diskutabilno je. Planetarni aspekti su povoljni za pisce, slikare i vizionare. Na vama je da odaberete put. Svim Ribama se savetuje oprez u komunikaciji i više šetnje.

OSTAVI KOMENTAR