Start Horoskop Tvoje zvezde za 13. jul, 2010. godine

Tvoje zvezde za 13. jul, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Očekuje vas izuzetan uspeh vezan za dom i porodicu. Neki Ovnovi biće u prilici da menjaju ili oplemenjuju životni prostor, a neki da proširuju porodicu. Slobodnim pripadnicima znaka smeši se ono što priželjkuju – ljubav. Budite prijemčivi za pozitivne promene koje vam nude planete.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Najbitnije je da ste harmonični sami sa sobom. Uspeh postižete zahvaljujući obrazovanju i pisanju, ali i ostalim vidovima komunikacije. Iskoristite nagli priliv optimizma i usmerite ga tamo gde je najpotrebniji. Mnogi Bikovi, hteli to da priznaju ili ne, moraće da se usavršavaju.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Uspeh u raznim finansijskim transakcijama posledica je povoljnih planetarnih uticaja. Iskoristite ih na najbolji mogući način. Od vas se očekuje mnogo, a postavlja se pitanje koliko ste spremni da date. Nastojte da šokirate okolinu svojim kvalitetima i planirajte putovanje.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Pod hitno krenite sa dijetom. Mnogi pripadnici znaka su počeli rapidno da dobijaju na težini, pa se savetuje oprez po pitanju hrane. Kao i uvek, okupirani ste porodičnim problemima, naročito najmlađim i najstarijim ukućanima. Mlađi bi da se osamostale, a stariji često zapadaju u bolest. Ne budite posesivni i opsesivni.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Sve zavisi od toga kako ljudi na vas deluju. Ukoliko promenite pristup životu, neće biti problema. U protivnom, možete sebi iskomplikovati stvari. Stoga, savetuje se da budete optimistički orijentisani. Glavni razlog je taj što imate samo jedan život. Ne traćite ga. Pokušajte da maksimalno iskoristite planetarne uticaje.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Ulažete minimalne napore, a postižete maksimalne rezultate. Narednih dana ćete biti u dobrom položaju, što nije za zanemarivanje. Stoga, savetuju se budnost i akcija. Kad bolje shvatite o čemu se radi, videćete da se trud isplatio. Sa Strelcima i Lavovima fenomenalno sarađujete.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Zahvaljujući organizatorskim talentima, nižete uspeh za uspehom. To se posebno, zahvaljujući vašim visokomoralnim kvalitetima, odnosi na pravosuđe. Ono što vas koči u daljem napretku jesu preterana arogantnost i dominantan stav u odnosu na najbliže. Prosto ih gušite svojom posesivnošću.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Morate se izboriti sa sopstvenim negativnim osobinama koje se posebno odnose na aroganciju, tvrdoglavost i uobraženost ukoliko želite da uspete. Pošto ste prenaglašeno ambiciozni, ukoliko ne istrajete u ostvarivanju planova, biće nevolje. Zato se savetuju smirenost i istrajnost.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Da li ste svesni sopstvenih potencijala? Izgleda da niste čim se ponašate tako ležerno. Očekuje vas veliki uspeh u rukovanju tuđim novcem ili preko nasledstva. Na momente čak zaboravljate svoju manu koja se tiče preteranog trošenja novca. Savetuju se štednja i strpljivost.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Partnerski odnosi se popravljaju. Imate sreće po svim pitanjima koja se prvenstveno odnose na sud. Nesebično poklanjate ljubav svima koji požele da sa vama uđu u bilo kakvu kombinaciju. Ukoliko sarađujete sa Strelcima, možete da se opustite i njima prepustite svoj deo odgovornosti.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Sve poslove obavljate sa lakoćom i vedrinom. Očekujte uspeh praćen dobrom zaradom. Zahvaljujući odličnim organizatorskim sposobnostima, imaćete izvanrednu saradnju sa kolegama. I zdravstvena situacija se popravlja. Jedini problem je kilaža, i to zbog pojačanog apetita.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Za naredne dane savetuje se što više sporta i razonode. Planetarni aspekti su idealni za izdavaštvo, tako da su poželjni novi poduhvati. Sa lakoćom i vedrinom prihvatate sve izazove. Stižu vam enormne količine kreativne energije i dobrog raspoloženja.

OSTAVI KOMENTAR