Start Horoskop Tvoje zvezde za 13. i 14. mart, 2010. godine

Tvoje zvezde za 13. i 14. mart, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za vikend?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Škola: Planirate nove početke. Intuicija govori da ćete imati uspeha, a vi u nju verujete. Pripremite se i za izvesne probleme. Sve ide u rok službe, pa i problemi koji se iz dana u dan nagomilavaju. To vas maksimalno opterećuje, ali i podstiče na rad. Uspeh.
Zdravlje: Osećate se iscrpljeno, jer ste se preforsirali i neredovno se hranili. Više odmora i vitamina.
Ljubav: Nova veza je na pomolu. Reč je o osobi kao stvorenoj za vas. Nadate se više nego što treba. Ukoliko imate stalnog partnera, očekuju vas nezaboravni trenuci.
Savet: Posvetite više pažnje odmoru. Smanjite izlaske i poslovne obaveze. Sa prijateljima se ne svađajte, sa partnerom se volite i biće sve u redu.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Donosite odluku koja iz korena menja način života. Trebalo je da prođe dosta vremena da se to dogodi, a sada rešavate da nevoljama okrenete leđa.

Škola: Pod uslovom da ne propustite povoljnu šansu, možete očekivati uspeh. U protivnom, mogući su gubici i nerviranja.
Zdravlje: Ili ste ozbiljno bolesni ili zdravi. Sredine nema. Važno je da znate kojoj kategoriji pripadate i da se shodno tome ponašate.
Ljubav: Škorpija može ovih dana biti aktuelna. Prelazite preko svih njenih mana, posebno preko ljubomore i sitnih laži. Bacate joj se u zagrljaj.
Savet: Strah od promena postoji, ali morate malo i rizikovati. Samo tako ćete uspeti, biti srećni, pa i bogati.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Posedujete puno snage za borbu sa problemima; još kad tome dodate nečiju podršku… Period ubiranja lovorika za vas tek počinje.

Škola: Zadovoljno trljate ruke. Isplatio se rad.
Zdravlje: Ukoliko preterate sa zadovoljstvima, zdravlje može biti na udaru. Sklonost ka holesterolu i ostalim zdravstvenim problemima može se kontrolisati.
Ljubav: Ljubomorne scene predstavljaju sastavni deo ljubavne igre. Barem vam nije dosadno.
Savet: Odnose sa ljudima gradite na poverenju. Pošto ste dodatno oprezni, ulazite u novu zabludu koja se zove – sumnja. Ona nikuda ne vodi.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Pokušaćete da napravite ravnotežu između privatnog života i posla. To će biti komplikovano, jer obaveze vrebaju sa svih strana.

Škola: Čitava sedmica je u znaku teškog rada i želje za dokazivanjem.
Zdravlje: Preosetljivost i nervoza mogu se pojaviti kao posledica premora i pretrpljenog stresa. Mogući su problemi sa organima za varenje.
Ljubav: Partner očekuje podršku i poštovanje. Imate naklonost kolege, još ako je Blizanac ili Devica… Biće ludo i nezaboravno.
Savet: Ukoliko obraćate pažnju na detalje, možete lako napraviti grešku. Perfekcionizam je potreban, ali često i poguban.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Sudbina vam je naklonjena. Postižete neočekivani uspeh, što godi svakoj, pa i vašoj sujeti. Zadovoljni ste.

Škola: Sve se odvija više nego povoljno. Konkretan dokaz su ocene.
Zdravlje: Promena, kako kod koga. Oni koji su bili zdravi mogu narednih dana imati problema, i obrnuto. Slabe tačke organizma su srce i jetra.
Ljubav: Puno lepih i nezaboravnih trenutaka provodite sa Strelcem. U stanju ste prave euforije. Prosto da ne poverujete.
Savet: Nemate razloga da budete sujetni, ali ni nesigurni. Situaciju držite pod kontrolom, pa smireno nastojte da tako i ostane.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Kreirate sudbinu oslanjajući se isključivo na vlastite snage. Srećne okolnosti vam idu naruku, pa ste zadovoljni.

Škola: Pod uslovom da munjevito delujete, uspećete. Šansa prolazi tolikom brzinom da je morate uhvatiti u letu.
Zdravlje: Čuvajte se povreda i ožiljaka. Mogući su napadi glavobolje, kao reakcija na premor i vremenske oscilacije.
Ljubav: Sa partnerom ste u čvrstoj i stabilnoj vezi. Niko vas ne može razdvojiti. Puno strasti nudi vam vatreni Ovan. Prihvatite izazov.
Savet: Ne budite tvrdoglavi, već oprezni. Iako morate da radite više stvari u isto vreme, pokušajte da smanjite rizik.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Promene koje vam se dešavaju samo su normalan sled okolnosti. Možda su nagle, jer ne dozvoljavaju da kolebljivost Vage dođe do izražaja.

Škola: Niste baš radno orijentisani. Nalazite se dugo u fazi stagnacije, što je počelo da vas zabrinjava. Neklonite duhom, već zasučite rukave.
Zdravlje: Sklonost ka uzimanju sedativa, cigareta i alkohola – može štetno da deluje. Neke Vage će imati problema sa bubrezima i mokraćnim putevima.
Ljubav: Svađa može dovesti u pitanje vezu. Ne igrajte se partnerovim strpljenjem – nije ni on od kamena. Fatalan susret sa Škorpijom ili Ovnom.
Savet: Strpljenje, strpljenje i samo strpljenje. Biće svega pod uslovom da umete da čekate. Nerviranja vas mogu odvesti samo u bolest.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Odlučujete se za nov put kojim trasirate budućnost. Želite da uspete ne birajući sredstva. Neočekivani događaji dočekali su vas nespremnog.

Škola: Odličan period za rad. Imate podršku svih.
Zdravlje: Zdravstveni problemi su za vama. Sada se oporavljate i činite sve da posledice budu minimalne. Ispravno.
Ljubav: Komunikativni period traje. Oko vas su sve sami Bikovi i Blizanci. Hoćete li im odoleti?
Savet: Vodite računa o tome šta kome pričate. Imate dve varijante, u zavisnosti od slučaja, pa možete biti uhvaćeni u laži.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Naredna nedelja je u znaku ambicije, upornosti, ali i melanholije. Biće od svega po malo, a dosade najmanje.

Škola: Vlastitim zalaganjem ostvarićete zapanjujući uspeh.
Zdravlje: Mogući su problemi sa žučnom kesom, kostima, kožom ili zubima. O nervima da i ne govorimo. Morate da prestanete da se opterećujete sporednim stvarima.
Ljubav: Ne znate za koga da se odlučite: vatrenog Lava ili nežnog Jarca. Prihvatite ih obojicu, jer je vaša energija neiscrpna.
Savet: Pošto je nervni sistem blago ugrožen, akcenat treba staviti na njega. Bavljenje sportom, svim fizičkim aktivnostima i onim što volite – pravi je i najsigurniji lek. Manje pričajte!

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Ovih dana se ponašate u svom stilu. Dopada vam se nešto što druge čini ravnodušnim. Ekscentrično ponašanje i želja za slobodnom akcijom su OK. Nekonvencionalni ste i originalni.

Škola: Inertni ste, skloni da više pričate nego što radite.
Zdravlje: Strahovi, razočarenja, depresivno ponašanje. To prikrivate osmehom, stvarajući iluziju da ste svemoćni. Koga zapravo varate? Pa zna se, samog sebe!
Ljubav: Učinite nešto da izgladite odnose sa voljenom osobom. Da li ste primetili koliko ste se u poslednje vreme udaljili? Ako nastavite ovim tempom, biće nevolje.
Savet: Samo pravi prijatelji i dobra atmosfera mogu biti adekvatan lek. Pa kad je tako, lečite se! Napravite sedeljku ili posetite nekog čije vam društvo prija.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
U fazi ste ekspanzije na svim poljima. Jedino strah od gubitka može pokvariti dobro raspoloženje.

Škola: Nerviraju vas svi. Sve vas nervira.
Zdravlje: Hormoni su na udaru. Oni mogu da vam zadaju muke, bilo da se radi o štitnoj žlezdi, šećernoj bolesti ili prostati.
Ljubav: Na nov način pristupate ljubavi. Ne opterećujete se glupostima, jer ste harmonični, prvenstveno sami sa sobom. Okolnosti su vam naklonjene. Iskoristite ih.
Savet: Pošto ste svesni da je okruženje daleko od idealnog, distancirate se. Bežite u svoju oazu mira, jer ste napokon uspeli da zavolite samog sebe. Fantastično!

12 RIBE
19.02 – 20.03.

Trenutno vam je najpotrebniji provod. Tek kad budete aktivni učesnik veselja, shvatićete da treba više pažnje da posvetite druženjima i koktelima.

Škola: javljaju se neke nove prilike, a vi ne znate šta ćete.
Zdravlje: Mogući su problemi vezani za ishranu. Loše povezujete stvari, pa nikako da zaključite da zdravlje ulazi na usta.
Ljubav: Rak je idealna kombinacija. Šetnja u prirodi, na mesečini, ili razgovor u restoranu. Kad zanos prođe, shvatićete da ste još dalje nego na početku.
Savet: Slobodne trenutke iskoristite za bavljenje hobijem. Lepo ćete se osećati i povratiti veru u svoje psihofizičke kvalitete.

OSTAVI KOMENTAR