Start Horoskop Tvoje zvezde za 13. april, 2010.

Tvoje zvezde za 13. april, 2010.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Pokušajte da se kontrolišete u prisustvu drugih i ne reagujete toliko burno. Možete izazvati svađu i pojačati nervozu. Izbegavajte nepromišljene poteze i preuranjene akcije pošto vam se mogu olupati o glavu. Samo od strpljenja možete imati koristi. U protivnom, očekujte razmirice i verbalna prepucavanja. Susret sa Vodolijom ima šanse da donese puno prijatnih iznenađenja i uzbuđenja.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Koncentrisani ste isključivo na sebe i zadovoljenje ličnih potreba. Pod uslovom da okolina shvati vaše vrednosti, bićete zadovoljni. U protivnom ćete se nervirati, jer iako ste usredsređeni na sebe, potrebno vam je da imate i podršku sa strane. Neke ideje treba ipak sačuvati za sebe, jer je konkurencija postala bezobzirna.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Umetnički orijentisani Blizanci će uživati u naglim talasima inspiracije i kreativnosti. Ukoliko mislite da niste srećni, grešite. Pred vama je dinamičan dan pun iznenađenja i uzbuđenja, možda previše čak i za jednog Blizanca. Moraćete malo i da se nervirate, ali će se sve isplatiti. Nije vreme za ozbiljnije poteze i raščišćavanja na emotivnom planu.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Životna energija u kombinaciji sa stvaralačkom snagom pojačava želju za uspehom. U tom stilu trenutno funkcionišete i postižete vidne rezultate. Pošto postoji opasnost od povreda, posebno ženskih pripadnika znaka, savetuje se oprez. Jedan rizik će se isplatiti. Bićete zadovoljni zbog toga. Ambicije su pojačane!

05 LAV
21.07 – 21.08.
Budite oprezni jer vas može zadesiti neugodnost. Iako ste zdrave konstitucije, u dubini duše ste ranjivi, pa prikrivate da zbog nečega patite. Zašto ne podelite muku sa partnerom? On će vas razumeti. Pod uslovom da ste sami, osećaćete se usamljenije nego ikad. Potrebno vam je rame za plakanje. Naći ćete ga, ne brinite.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Ukoliko budete pametni, mnogo toga možete postići. Ne pokušavajte da sa simpatijom rođenom u znaku Riba ostvarite kontakt na način na koji biste to vi želeli. Nestalna je, pa vam se može izmigoljiti kad se najmanje nadate. Možda je upravo neuhvatljivost i tajanstvenost ono što vas i privlači?

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Pod uslovom da ostvarite kontakt sa inostranstvom i nešto zaradite, bićete zadovoljni. Trenutno ste usredsređeni isključivo na sebe i zadovoljenje ličnih potreba. Možda razlog za ovo za Vage atipično raspoloženje leži u krhkom zdravlju? Ne mučite voljenu osobu svojim razmaženim prohtevima.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Ukoliko su nastupili ljubavni problemi, ne očajavajte. Vi ste posesivni i ljubomorni, a partneru je dosta torture. Doživljava vas kao inkvizitora. U želji da se malo odmori, pokušaće da vas izbegne. Ne pravite dramu od toga, jer je stanje samo prolazno. Razmislite zbog čega strahujete i da li uopšte imate osnova za to?

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Sreća vas i dalje prati. Ispravno razmišljate i postupate, ali ste u isti mah i oprezni pred nepoznatim osobama. Ne pričajte puno, već nastojte da saslušate i druge, partnera posebno. On je uvek u pravu, čak i kad mislite da nije. Shvatite da ste često najpametniji kad ćutite. Dopustite i drugima da progovore!

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Kad bi dobro raspoloženje moglo duže da potraje, bilo bi super. Očekuju vas prijatni događaji vezani za prijatelje. I partner nastoji da vam ispuni želje. One su vezane za potrošačke ambicije, kojih imate na pretek. Nervoza je posledica preteranih aktivnosti. Bolje se organizujte.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Ko o čemu, vi o ljubavi i strasti. Imate potrebu da volite i budete voljeni. Iako vas nežni Rak stimuliše i daje vam slobodu, ne shvatate da vas polako uvlači u svoja klešta. Kad se osvestite, pod uslovom da to možete kad je on u pitanju, biće kasno. Iskoristite vešte ruke, napravite nešto konkretno.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Neke neraščišćene odnose sa voljenom osobom bezuspešno pokušavate da rešite, ali govorite različitim jezicima. Ona ne razume da su neki postupci sa vaše strane samo reakcija na manjak nežnosti. Mislite da vas ne mazi dovoljno, da vam ne poklanja dovoljno pažnje? Recite joj šta hoćete. Budite direktni.

OSTAVI KOMENTAR