Start Horoskop Tvoje zvezde za 12. novembar 2009.

Tvoje zvezde za 12. novembar 2009.

SHARE

Šta ti kažu zvezde za danas?

00517675_000041

Škorpija Winona Ryder (29.10.1971.)

OVAN
21.03 – 20.04
Zamerke koje ti neko upućuje donose suprotan efekat, pa gubiš interesovanje i volju da završiš započeto. Ponekad je teško pomiriti različite stavove i interese, potrebno je da se navikneš na promenljivu klimu u svom okruženju. Posveti pažnju lepšim temama i pripremi se za susret sa osobom koja te inspiriše na pozitivno raspoloženje.

BIK
21.04 – 20.05
Nemoj obećavati članovima svoje porodice ili partneru stvari koje ne možeš da ispuniš. Dobra namera ne predstavlja uvek i garanciju da možeš usrećiti osobu do koje ti je stalo. Potrudi se da poboljšaš svoju koncentraciju.

BLIZANCI
21.05 – 20.06
Umeš da se nametneš pred drugaricama, ali ne može sve biti po tvojoj volji. Izbegavaj takmičarske situacije, nema razloga da se dokazuješ na pogrešan način. Neko ti daje do znanja da traži veću emotivnu sigurnost, a ne intrigantne situacije koje trenutno zagovaraš. Pazi da nehotično ne povrediš nečija osećanja.

RAK
21.06 – 20.07
Obrati pažnju na korisne informacije, jer ćeš imati priliku da proširiš svoje znanje. Pogrešno procenjuješ nečije ponašanje ili emotivne signale koje dobijaš. Suviše si subjektivna u procenama i u stvaranju svoje ljubavne vizije. Izbegavaj stresne situacije i opusti se.

LAV
21.07 – 21.08
Sumnja u sebe koju osećaš, uzaludni je gubitak vremena i energije, ali treba da proveriš koliko vredi tvoja taktika. Iako će sanjarenje ulaziti i izlaziti iz tvoje svesti tokom celog dana, trebala bi da budeš u mogućnosti da razdvojiš maštu od realnosti. Sačuvaj prisebnost duha i samokontrolu.

DEVICA
22.08 – 22.09
Nalaziš se u dobroj formi i deluješ pozitivno na svoju okolinu. Obrati pažnju na nečije komentare, važno je da otkriješ prikrivene detalje u svakom dijalogu. Očekuje te zapaženi uspeh na različitim stranama. U susretu sa voljenom osobom izrazi pozitivnu stranu svoje ličnosti i usmeri svoje misli u pozitivnom pravcu.

VAGA
23.09 – 22.10
Teško ti je da se smiriš i budeš u sadašnjosti kada ti misli putuju ovom brzinom. Ometaju te prijatelji i/ili članovi porodice koji te uvlače u nepotrebne razgovore o svemu osim o onome o čemu bi trebalo da razgovarate. Danas je važno uspostaviti granice, jer će ti razgovori uticati na tebe. Ne moraš tražiti smisao u svemu.

ŠKORPIJA
23.10 – 22.11
Ukoliko te opterećuju neke emotivne sumnje, razgovaraj sa voljenom osobom i insistiraj na zajedničkom dokazivanju istine. Sve može da se poboljša kroz obostrano uvažavanje. Nakon iskrenog razgovora i poveravanja, danas ćeš osetiti veliko psihološko olakšanje. Čuvaj se prehlade.

STRELAC
23.11 – 20.12
Samo pomoću suptilnih metoda možeš da nametneš svoje stavove i da zadovoljiš raznovrsne kriterijume pri susretu s ljudima. Olako prelaziš preko zamerki koje ti upućuje voljena osoba. Upotrebi svoj šarm u odredjenim situacijama kako biste poboljšali vaš odnos. Potrudi se da pozitivno utičeš na svoju psiho-fizičku kondiciju.

JARAC
21.12 – 19.01
U tvom je interesu da sve probleme rešavaš u najkraćem mogućem roku. Budi promišljena i pokreni inicijativu.Voljena osoba možda ima neke “neobične” ideje, ali nemoj donositi zaključak dok ne proveriš u čemu je suština. Brzina je ponekad vrlina, ali je ponekad je i mana.Najvažnije je da ostvariš psihološku ravnotežu.

VODOLIJA
20.01 – 18.02
Tvoje vizije možda nailaze na nečije nerazumevanje, ali upotrebi svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno da pridobiješ nečije poverenje. Reči ponekad nisu dovoljne, da izraziš sve ono što misliš ili osećaš pred voljenom osobom. Pokaži više inicijative koja vodi ka zbližavanju. Nalaziš se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

RIBE
19.02 – 20.03
Nesporazum koji imaš sa jednom osobom ženskog pola može da te dovede u neprijatnu situaciju. Polaziš od pogrešnih informacija, tako da tvoje prognoze deluju neubedljivo. Prihvati dobronamernu kritiku. Partner pokušava da ti pomogne ili da te oraspoloži, stoga nema potrebe da se opterećuješ nekim “teškim” temama.

OSTAVI KOMENTAR