Start Horoskop Tvoje zvezde za 12. jul, 2010. godine

Tvoje zvezde za 12. jul, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Ulazite u odličan period za komunikaciju i putovanja. Iako vam prija inertnost, narednih dana nećete moći sebi da priuštite taj luksuz. Okolnosti će vas terati na akciju. Vodite računa o svojim stvarima, kako ih ne biste izgubili. Smanjite dozu cigareta, jer su pluća slaba tačka organizma.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Puno vremena provodite van kuće, mada ste trenutno okupirani porodičnim problemima i planovima vezanim za selidbu ili adaptaciju stambenog prostora. Ukoliko radite sa nekretninama, imaćete uspeha i u toj oblasti. Ne dozvolite da vas neko od familije izbaci iz takta. Ukoliko se na fini način distancirate od nje, izbeći ćete ovaj problem.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Kad bolje razmislite, sve se vrti oko para. Preterujete u tom pogledu, mada ćete se naći u situaciji koja zahteva više novca. Ne dozvolite sebi da dođete u situaciju da vrednujete stvari isključivo na taj način. U svakom slučaju, sistem vrednosti je uzdrman, a to je daleko širi pojam.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Pokušavate da se dokažete u radu. Samo onim inertnim pripadnicima znaka koji ništa ne preduzimaju na poslovnom planu i vode običan život, jezik će biti brži od pameti. Racionalnost je izražena, što je dobro. Još kad biste se okrenuli vlastitim potrebama i prestali da brinete tuđu brigu.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Nedostaje vam samouverenost za ono što vam je bitno. Pokušavate da prikrijete sopstvene slabosti bežeći u samoću. Možda ona na trenutak pomaže da se pozabavite nekim stvarima koje smiruju i koje odvraćaju pažnju. Problem se može javiti ako se izgubite u maštanjima i odlepršate previsoko.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Sa prijateljima provodite slobodne trenutke. Oni vam pomažu da zaboravite probleme, posebno one zdravstvene. Slaba tačka organizma je digestivni trakt. Ništa alarmantno, ali ste vi ipak uplašeni. Device su najveći hipohondri. Uskoro ćete ovaj problem rešiti. Za sada vam društvo odlično prija i dobro se osećate.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Razmišljate o promeni zanimanja. Shvatate da ovako više ne može, ali ne znate šta biste drugo. Mislite da imate još vremena, da nije povoljan trenutak, i time ko zna koji put potvrđujete pravilo da niste dovoljno sposobni da se nosite sa egzistencijalnim problemima. Posebno ste umetnički orijentisani.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Planirate putovanje. Pošto se radi o nečem jako primamljivom i lepom, dobro se osećate. Škorpije su uvek nezadovoljne svojim znanjem, pa planiraju usavršavanje. Trenutno ste prevrtljivi i često se menjate. Pokušajte da uočite ovu slabost, a onda je i kontrolišite. Menjajte slabosti kako biste pojednostavili život.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Radite one stvari koje vas motivišu. Sve ostalo ostavljate za drugi put. Pošto je novac na prvom mestu, ukoliko budete dobro plaćeni, bavićete se i stvarima koje ne volite. Izbegavajte svađe kad nešto krene pogrešnim putem. Neka vas stimuliše konstatacija da uskoro ulazite u bolji period.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Sve aktivnosti baziraju se na poštenju i iskrenosti. Ukoliko primetite da se okolina ne ponaša isto prema vama, zaboleće vas, ali nećete reagovati. Po ko zna koji put se povlačite. Defanzivan stav postao je pravilo. Pošto on ničemu ne vodi, odreagujte direktno na ono što vam se kod drugih ne sviđa.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Praktična crta karaktera je u prvom planu. Bavite se stvarima koje vam donose korist. Iako okolina misli da niste sebični, vi to u stvari i te kako jeste, samo vešto prikrivate. Sa Blizancima i Strelcima mogući su sukobi mišljenja. Zdravstveni problemi su psihosomatske prirode.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Razmišljate na kreativan način. Pošto nemate sreće u funkcionisanju na materijalnom planu, okrećete se stvarima koje vam pomažu da se bolje osećate. Neke Ribe idu na pecanje, neke šetaju pored vode i meditiraju, a neke pišu pesme. Nova ljubav je na vidiku.

OSTAVI KOMENTAR