Start Horoskop Tvoje zvezde za 12. januar 2010.

Tvoje zvezde za 12. januar 2010.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

SIPAUSA30048634_000031

Jarac Jim Carrey (17.1.1962.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Ovo bi se mogao činiti kao savršen dan za završavanje svih zaostalih poslova i napravićeš detaljan plan. Ipak, za obavljanje svega toga trebaće ti malo više vremena nego što si očekivala, pa se nemoj ljutiti ukoliko ti nešto od planiranog ipak ostane za drugi dan.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Ponekad misliš kako si propustila životnu šansu da ostvariš svoje snove, ali sada bi ti se mogla pružiti nova prilika. Bitno je da nigde ne brzaš kako ne bi samo dodatno pogoršala situaciju – pre bilo kakvih akcija dobro proveri sve informacije koje imaš i reaguj tek kada budeš potpuno sigurna.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Baš kada se opustiš i uljuljaš u rutinu današnjeg dana, mogle bi se pojaviti neke nove zanimljivosti. Nemoj uvek birati liniju manjeg otpora nego se aktiviraj i potrudi oko onoga što zaista želiš. Možda će ti to sada oduzeti malo više vremena, ali ćeš na duge staze sigurno profitirati.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Pošto je na emotivnom planu već duže vreme sve u redu, navikla si se, pa na to i ne obraćaš pažnju. Ipak, ne zanemaruj voljenu osobu. Okrećeš se onim oblastima života u kojima možeš da se dokažeš kao kreativna i sposobna ličnost. Svesna toga da je vreme dragoceno, nižeš uspeh za uspehom.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Pošto ti trenutno manjka energije, pasivnija si nego obično. To te ni najmanje ne uznemirava jer si okrenuta ljubavi. Neki Lavovi su u tajnoj vezi ili čeznu za njom. Mašta je odlična kompenzacija za propuste kojih je bilo poslednjih dana. Budi nežnija i plemenitija prema voljenom biću.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Imaš osećaj kao da te neko konstantno vuče unatrag i da zbog toga ne možeš da napreduješ. Vreme je da to sada rešiš. Razgovaraj s osobama sa kojima se ne slažeš i zajedno pokušajte da pronađete rešenje koje će odgovarati i tebi i njima. Malo ćeš morati da popustiš, ali tako ćeš se dugoročno rešiti problema.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Koliko god te sada drugi zabavljali i nudili ti neke nove zanimljivosti, na tebi je da kažeš kako to nije u tvom interesu i da ćeš im se javiti kada budeš imala više vremena. Moraš čvrsto stajati iza onog što želiš i izboriti se za ono što ti pripada.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Koncentriši se na ono što je trenutno pred tobom i sve što radiš obavi na najbolji moguć način. Nemoj se trenutno opterećivati s onim što će doći ili što će se možda dogoditi. O tome ćeš se brinuti kada za to dođe vreme. Moguća prehlada.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Čini se kao da ti danas vreme protiče prebrzo. Zbog toga ćeš možda biti sklonija reskiranju i isprobavanju nekih novih stvari kako bi uštedela što više vremena. Nemoj brzati nego dobro razmisli o svemu. Ako požuriš s odlukama možeš sebi samo stvoriti dodatne probleme.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Želiš da budeš pozitivna u svemu što radiš, ali optimizam je ponekad je teško zadržati. Budi realna, mnogo radi i nemoj komplikovati oko detalja koji nisu bitni. Ako negde problema nema, nemoj ih ni tražiti. Usredsredi se na ono što je pred tobom i daj sve od sebe da to odradiš najbolje što možeš.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Danas ćeš biti vrlo produktivna i verovaćeš kako je sve moguće uz puno truda. Iskoristi dan na najbolji mogući način. Nemoj trošiti vrijeme na neke potpuno nepotrebne stvari nego se drži samo onoga što je bitno. Ako ti budu nedostajale neke informacije ili podaci, nemoj se ustručavati da pitaš druge.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Problemi su dugoročne prirode. Tiču se tvoje preosetljive prirode i nesposobnosti da se prilagodiš okolini, koja funkcioniše na suprotnim, za tebe pomalo iritirajućim talasima. Šta ti valja činiti? Ili promeniti frekvenciju i prilagoditi se, ili pobeći u svoj svet. Izaberi sama.

OSTAVI KOMENTAR