Start Horoskop Tvoje zvezde za 12. februar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 12. februar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Ušli ste u period koji je odličan za sticanje, bilo da se radi o materijalnim ili duhovnim vrednostima. Neki će dati prednost ovim prvima, ali će biti u situaciji da na ekskluzivan način i troše. Kada je u pitanju novac, idete iz krajnosti u krajnost: ili štedite ili rasipate. Razmenjujete iskustva sa prijateljima u želji da rešite problem.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Puni ste optimizma i jake volje da završite započeto. Morate staviti pod kontrolu egoizam, posebno u odnosu prema partneru. Zar niste primetili da pokušava da izmakne vašoj kontroli, kao što, uostalom, i vi izmičete njegovoj? Slobodnim Bikovima nova ljubav kvari neke planove.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Sami ste sebi najveći prijatelj. Zato podrobno analizirajte sve svoje dosadašnje postupke, kao i postupke drugih, pa ćete shvatiti ko je zapravo u pravu. Možda ste preterali sa osuđivanjem nekih osoba iz bliže okoline, a možda vas one nisu ni shvatile na pravi način, pa je vaša ljutnja na njih bezrazložna.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Bavite se sobom i onim stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Pod uslovom da u tome ne preterate, ispravno ćete postupiti. Pošto je mogućnost da skrenete u osobenjaštvo prisutna, počnite intenzivno da se družite sa prijateljima i da sa njima razmenjujete iskustva. Inspirisaćete ih možda na to da vam pruže i poslovnu podršku.

05 LAV
21.07 – 21.08.
I dalje nižete uspehe. Stalo vam je ne samo do toga da vas okolina ceni već i do novca. Morate voditi računa o onome od čega se živi. Ušli ste u povoljan period za javni rad, tako da nipošto nećete ostati neprimećeni. Opasnost vreba u vidu arogancije i prepotentnosti, ali s tim manama se da izboriti.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Period je povoljan za one koji se bave pravima, filozofijom ili proučavaju strane jezike. U ovim oblastima postići ćete uz minimum napora maksimalne rezultate. Iako ste po prirodi praktični, lako možete zapasti u situaciju koja će blokirati ovu vašu osobinu. Budite dodatno oprezni i ne zalećite se.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Do ludila vas dovodi besparica. Imate osećaj da vam novac klizi iz ruku. Osećaj je ispravan jer su želje uvek mnogo veće od mogućnosti, čak i kada ste bogataš. Uspešno se oporavljate od zdravstvenih problema. Mnoge Vage imaju problema sa muškom osobom, bilo da se radi o roditelju, partneru ili šefu. Manje pričajte, a više radite.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Mnoge usamljene Škorpije napokon će shvatiti prednost života u bračnoj zajednici. Ukoliko nisu legalizovale vezu, eto prilike! Ako upravo ovih dana sklapate brak, šanse da on uspe veoma su velike. Zanemarite potpisivanje poslovnih ugovora i uzimajte više vitamina.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Ušli ste u nov posao, u kom do izražaja dolaze vaše organizatorske sposobnosti. Na izvestan način ćete se i emotivno srediti. Iako ste bili prilično nervozni, ukućani su vas trpeli znajući da je to stanje prolazno. Sada im se predano posvećujete, jer se osećate donekle krivim.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Pošto ste umislili da ste nezadovoljni svojim emotivnim životom, maštaćete kako da prevarite partnera. To, na sreću, najverovatnije nećete učiniti, jer ste osoba koja drži do moralnih vrednosti. Ukoliko tako nešto ipak sprovedete u delo, stalnom partneru ćete uručiti “crveni karton”, jer ne volite da sedite na dve stolice. Volite čiste situacije.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Rešavate porodične i imovinsko-pravne probleme. Potreba za sigurnošću materijalne prirode trenutno je naglašena. Nesigurnost u sebe i neraspoloženje vešto prikrivate. Ne želite da niko o vama stvori utisak kao o slaboj i neuspešnoj osobi. Stoga živite pod unutrašnjim pritiskom, potiskujete nervozu, ali, tešite se, ona će ubrzo postati daleka prošlost.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Shvatate da jedino menjajući ambijent možete sa uspehom da se oporavite od napetosti koju ste potisnuli. Planirate putovanje. Saznanje da na neke stvari teško možete da utičete dovodi vas, bez osnovanih razloga, do blage nervoze. Pokušaćete da u društvu istomišljenika zaboravite na probleme i u tome ćete uspeti.

OSTAVI KOMENTAR